www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Marquess of Orange

Active Members
 • Posts

  77
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Tragic
 • Gear
  am si dinalea

Recent Profile Visitors

8465 profile views

Marquess of Orange's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • One Month Later
 • One Year In Rare
 • Week One Done

Recent Badges

70

Reputation

 1. Am sa il pastrez. Chiar imi place cum suna. Se poate inchide topicul.
 2. Vand procesor de chitara Boss GT-1000. E tanc. Vine insotit de husa cumparata ulterior tot de la Boss si charger original. De asemenea are upgrade-ul de firmware la zi. Prefer sa il vand in Bucuresti pe probate. Pret 3500 lei. Pot lua in calcul anumite schimburi plus minus diferenta de bani: - Mesa Boogie Mini Rectifier (traf european); - Seymour Duncan Powerstage 170 sau 200; - Boss DD-500; - Eventide H9 Max: - Akai MPC Live 2.
 3. Salutare, Vand pedala synth Enzo Meris la pretul de 1300 lei. Este absolut impecabila, cutie originala, primul proprietar, o am de aproximativ 2 luni si o tin degeaba. Made in USA. Prefer sa o dau in Bucuresti pe probate dar o pot si expedia in tara pe cheltuiala cumparatorului.
 4. Vand Mesa Throttle Box. Pret 550 lei. E in stare buna atat functional cat si estetic. Prefer vanzare cu proba.
 5. L-am auzit live, e ceva special! Iar la banii astia, Mesa la 230v, ampul merita cu varf si indesat! Varianta noua de 25w de pe thomann... nici nu se compara. Also difuzorul e made in England!
 6. Vanduta! Acest topic se poate inchide! Mersi fain RGC!
 7. UP! Unicul schimb valabil e cu un BOSS SYB-5.
 8. Salutare, Pun la vanzare o husa tip softcase de la Gibson. Este cea mai groasa husa pe care am pus vreodata mana. Impermeabila si pufoasa inauntru. O vand deoarece sta degeaba...cred ca a fost folosita de vreo 4-5 ori. E impecabila, ca noua. Pret 450 lei. Sincer prefer sa o vand in Bucuresti ca sa nu ne batem capul cu transport, dar la nevoie o expediez pe cheltuiala cumparatorului. Noua costa atat: https://www.thomann.de/ro/gibson_premium_soft_case.htm?ref=intl&shp=eyJjb3VudHJ5Ijoicm8iLCJjdXJyZW5jeSI6IjIiLCJsYW5ndWFnZSI6InJvIn0%3D
 9. Vandut! Acest topic se poate inchide! Multumesc frumos RGC!
 10. Salutare, Pun la vanzare un preamp Blackstar HT-Dual. HT vine de la High Tension, are o lampa 12AX7 in circuit. Vine insotita de traful de alimentare original (220v). Preamp-ul are review-uri foarte bune si chiar suna bine. Are doua canale (clean si drive) cu posibilitate de crunch pe canalul clean. Are gain si volum independent pe fiecare canal si un balanced out pentru mixer integrat. Pedala a fost folosita dar e ingrijita. Noua costa peste 1000 lei, eu cer pe ea 500 lei. Prefer sa o vand in Bucuresti pe testate, dar la nevoie o pot expedia pe cheltuiala cumparatorului prin FAN curier. Nu doresc schimburi, am deja tot ce imi trebuie, Blackstarul efectiv sta degeaba. https://www.thomann.de/ro/blackstar_ht_dual.htm?ref=intl&shp=eyJjb3VudHJ5Ijoicm8iLCJjdXJyZW5jeSI6IjIiLCJsYW5ndWFnZSI6InJvIn0%3D
 11. Vandute! Sa le stapaneasca sanatos noul proprietar! Multumesc RGC, acest anunt se poate inchide!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.