Supersonic15

Newcomers
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

7 Neutral

About Supersonic15

 • Rank
  Nou Venit
 • Birthday 15/07/1993

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucharest

Contact Methods

 • Yahoo
  antohi_daniel@yahoo.co.uk
 • Website URL
  http://www.facebook.com/wearesecondwave

Other Information

 • Nume
  Daniel
 • Trupa
  Second Wave
 • Scule
  Gretsch 2622T semihollowbody
  Fender Jaguar blacktop w/ Gibson P94

  Vox AC15C1

  Digitech Whammy IV
  TC electronic Polytune2 mini
  Ehx Switchblade plus
  Boss BD-2
  Catalinbread SFT
  TC electronic Shaker mini
  Ehx Small stone
  Digitech Supernatural
  Digitech Obscura Altered Delay
  TC electronic Hof mini

Recent Profile Visitors

4,273 profile views
 1. vând Pedale TC Electronic

  La 2 pedale TC Electronic pretul e 700 de lei La 3 pedale: 1000 lei Toate 4: 1200 lei Ofertele exclud TC Helicon. Transportul va fi suportat de cumparator.
 2. vând EHX Superego

  700 pana la sfarsitul saptamanii
 3. Salutare Caut un delay Nemesis de la Source Audio. Mentionez ca sunt interesat DOAR de aceasta pedala, nu si de alte pedale asemanatoare. Pot oferi la schimb EHX Superego, TC Electronic Vibe, Phaser, Flanger sau Vibrato, sau efectul de voce TC Helicon Harmony H1. Astept ofertele prin PM.
 4. vând [EXPIRAT] Korg Volca FM

  Vand Volca FM de la Korg. Are cutie, cablu 3.5mm stereo si manual. Pretul meu este 500 lei (putin negociabil), iar transportul va fi suportat de cumparator.
 5. vând EHX Superego

  Vand SuperEgo de la Electro Harmonix, care este practic un Freeze pe steroizi. E o pedala perfecta pentru ambient/drone. Un demo mai jos: Are alimentator + cutie. Pretul meu este 750 lei (putin negociabil), iar transportul va fi suportat de cumparator. Pe Thomann, pretul pedalei este de 1067 + transport.
 6. Vand un delay Flashback v1 de la TC Electronic, cumparat in noiembrie. Sunt primul proprietar, pedala fiind ca noua. Pedala este una foarte versatila, mai ales prin aplicatia de Toneprint pentru editarea oricarui parametru. De asemenea, are si functie de looper. Vine impreuna cu cablul mini USB si cutie. Pretul meu este 450, iar cumparatorul va plati transportul. La Senia, pretul pedalei este aprox 770 de lei. Motivul vanzarii este un upgrade. http://www.senia.ro/procesor-chitara-tc-electronic-flashback-delay-and-looper/42217-1?search_query=flashback&results=4
 7. schimb EHX Superego pentru Freeze

  Cred ca am uitat sa mentionez, dar dau Superego pe Freeze + Diferenta. Pe thomann, Superego este mai scump decat Freeze cu aproximativ 400 de lei
 8. Salutare, Caut un Nemesis delay de la Source audio. Pot oferi la schimb(+- diferenta): - TC Electronic Flashback delay - Digitech Obscura altered delay - EHX Superego - TC Electronic Viscous Vibe - TC Electronic Helix Phaser - TC Electronic Vortex Flanger - TC Electronic Shaker Vibrato - TC Helicon Voicetone H1 Harmony Astept ofertele in privat.
 9. Salutare. Caut sa fac un downgrade de la Superego la Freeze. Are cutie si acumulator. Motivul este locul de pe pedalier si faptul ca functiile de pe Freeze imi sunt suficiente. Astept oferte pe schimb prin PM
 10. TC Electronic Helix Phaser - 380 lei (pe Thomann - 590+ transport) TC Electronic Viscous Vibe - 380 (pe Thomann- 570 +transport) TC Electronic Shaker Vibrato - 380 TC Electronic Vortex Flanger - 350 (pe Thomann- 590+ transport) TC Helicon Voicetone H1 Harmony(fara adaptor) - 500 (pe Thomann- 750 + transport)