www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Dizzy!

Newcomers
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

29 Excellent

About Dizzy!

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Nici una... inca
 • Gear
  Carvin, Fender, d-astea

Recent Profile Visitors

3,113 profile views
 1. Dizzy!

  vând [EXPIRAT] Doza Dimarzio Yjm Hs4

  Vandut, multumesc RGC!
 2. Dizzy!

  vând Epiphone Les Paul Slash Goldtop

  Scuze, nu sunt interesat de schimburi. Multumesc, este!
 3. Dizzy!

  vând Epiphone Les Paul Slash Goldtop

  Schimb eventual cu un Fender Stratocaster alb/maple fretboard.
 4. Dizzy!

  vând Carvin St300C

  In legatura cu catalogul din linkul de mai sus: Acel pret de $969 este pentru modelul de baza cu corp alder si gat maple. Daca va uitati, scrie clar "options shown:" la cea albastra, urmat de o lista cu optiunile folosite, fiecare adaugand la pretul total. Pretul nu este exagerat asa cum pretinde user-ul de mai sus care probabil nu s-a uitat cu atentie.
 5. Dizzy!

  vând Carvin St300C

  Schimb cu un Fender YJM (modelul cu doze SD Fury) + diferenta. Sunt deschis la schimburi si cu alte modele Fender Stratocaster
 6. Dizzy!

  vând Carvin St300C

  Nu vad ce relevanta are acest comentariu. Daca sunteti interesat de chitara, foarte bine. Veniti si o testati. Daca nu, ce rost are sa comentati off-topic?
 7. Dizzy!

  vând Carvin St300C

  Păcat ca banii nu pot cumpăra puțin bun simț, era o industrie mai mare decat muzica. Asta e, când nu ai nimic bun sau folositor de spus mai bine te plângi de instrumentele altora
 8. Dizzy!

  vând Carvin St300C

  La fel și eu, și știu exact cât valorează și de ce pentru că eu am ales toate opțiunile. Pot înțelege că nu sunt șanse mari de a vinde chitara dar să îmi apui că prețul e exagerat de mare e complet eronat. Și pentru ce interesați, am facturi care arată sumele plătite. Mulțumesc și eu și baftă în continuare!
 9. Dizzy!

  vând Carvin St300C

  Cum exact ai ajuns la concluzia asta?Eu am dat $2800 + $300 + inca $800 taxe. Daca n-avem idee despre ce vorbim mai bine ramanem la topicurile noastre. Bafta la vanzare
 10. Dizzy!

  vând Carvin St300C

  Wow, nu ma asteptam sa imi vad chitara in catalogul Carvin-Kiesel
 11. Dizzy!

  vând Carvin St300C

  Multumesc Acum sa vedem si cine este urmatorul proprietar! Bonus! Poza urcata de Jeff Kiesel dupa ce a terminat fretboard-ul!
 12. Dizzy!

  vând Carvin St300C

  Suna interesant, ce doze are?
 13. Dizzy!

  vând Epiphone Les Paul Slash Goldtop

  Scuze de double post! Incluse in pret sunt si cheitele originale.
 14. Dizzy!

  vând Carvin St300C

  Pret: $2700 sau u20ac2375 sau 10600 RON Localitate: Bucuresti Contact: 84evileye@gmail.com sau aici pe forum prin mesaj privat Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi De vanzare un Carvin ST300C comandata in vara anului 2014 si ajunsa in Romania in Septembrie 2014. Specitifactii: -Made in USA -Neck-Through, -Scale length de 25" (pentru referinta, un fender strat are 25.5"), -Corp din Koa, -Gat din 5 bucati (maple cu doua tije de koa la mijloc), -Taste Evo Gold jumbo -Quilted maple top si headstock, -Locking tuners -Tastiera flame maple vopsita de catre Jeff Kiesel albastru fade, -Floyd Rose original (nu seria 1000, nici licentiat), -Doua doze humbucker M22SD bridge si M22V neck, -Circuit semnal activ (coil split, phase switch, treble control, bass control. Am atasat o poza cu explicatia circuitului). Daca este nevoie mai fac poze. (unghiuri diferite, anumite parti, etc.) Edit: Am uitat sa precizez, inclusa in pret este si carcasa Tweed facuta de G&C (Firma care produce carcase si pentru Fender)
 15. Pret: 2100 RON Localitate: Bucuresti Contact: 84evileye@gmail.com sau aici pe forum prin mesaj privat Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi De vanzare un Epiphone Les Paul Slash Goldtop editie limitata din 2008-2009. O singura modificare facuta, cheitele de acordaj au fost schimbate cu Gibson PMMH-020. Cheitele au fost comandate de pe Thomann iar montajul s-a facut la GuitarShop de catre domnul Cornel Ursu pentru 100 de lei.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.