www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

sorin the dab

Newcomers
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Feedback

  100%

sorin the dab last won the day on December 31 2018

sorin the dab had the most liked content!

Community Reputation

78 Excellent

About sorin the dab

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bacau

Other Information

 • Band
  A fost odata
 • Gear
  Chitara HARLEY BENTON HBL 500 BK
  Procesor chitara BOSS ME 20

Recent Profile Visitors

7,749 profile views
 1. Cabinet de chitara cu difuzor Celestion 10 '' / 30W made in England cu dimensiunile de 420 x 390 x 220 ( L x l x h ). Perfecta stare de functionare recomandat amplificatoarelor de putere mica . Pretul este fix si transportul ti-l platesti. Forum sau telefon.
 2. sorin the dab

  vând Pedalboard + sursa + cabluri

  Mister Q ce dimensiuni sunt alea ?
 3. Pai tu vinzi ME70 si pui link de la ME80 ? E altceva .
 4. sorin the dab

  vând Fender Bassbreaker 007

  Negociabil pentru cei hotarati .
 5. sorin the dab

  vând BOSS TU3

  Acordor Boss TU3 nou in ambalajul original .Nu cred ca mai are nevoie de prezentare . Transportul nu este inclus . Telefon sau forum.
 6. sorin the dab

  vând Charvel Pro Mod San Dimas Style 1 HS HT

  Pret nou - 2500 lei .
 7. sorin the dab

  vând Fender Bassbreaker 007

  Disponibil si cu cabinet Hinsley 2x8'' / 100W / 8 ohmi . ( difuzoare Edgeworth UK ) Pret cu cabinet 1300 lei .
 8. sorin the dab

  vând MXR Supercomp

  Pedala compresor MXR Supercomp in perfecta stare de functionare si estetic . Se vinde in ambalajul original . Transportul nu este inclus . Telefon sau forum.
 9. sorin the dab

  vând BOSS BD2

  Pedala Boss BD2 care nu cred ca mai are nevoie de vreo prezentare . Se vinde in ambalajul original si este in perfecta stare de functionare si estetic. Transportul nu este inclus. Telefon sau forum.
 10. sorin the dab

  vând Charvel Pro Mod San Dimas Style 1 HS HT

  Si una din " negrese " . Acelasi pret aceeasi stare ( noua ) aceleasi conditii.
 11. Charvel Pro mod San Dimas cu bridge fix ( HT ) cu o doza Seymour Duncan JB ( TB4 ) in bridge si o doza simpla Seymour Duncan STK- S6 custom plus ( hum free ) in neck. 22 de taste , locking tuners , rosewood fretboard , maple neck si alder body , 3 way togle switch , bolt on neck si strings through body . Chitara este absolut noua , nefolosita si se vinde in ambalajul original . Culori disponibile candy apple blue ( 1 buc ) si black ( 2 buc ). Pretul este de 2700 lei si nu include transport in tara .
 12. Head full lampa cu 2x12AX7 in preamplificare si o lampa EL84 in final , clasa A este o imbinare intre un Fender Bassman si un Marshall JTM45 ( spun specialistii ). Are un singur canal care este capabil de la un clean la un drive specific Marshall fara a folosi vreo pedala pe input . Daca se doreste un drive mai accentuat cu un Tube Screamer in fata se rezolva. Cu o putere de 7W il face sa fie prea mult pentru o camera dar se rezolva din potul de MASTER care nu afecteaza drive-ul . Head-ul este nou ( 0 Km ) si se livreaza in ambalajul original cum a venit . Pretul este de 1000 de lei si nu include transportul . Relatii prin tel. sau forum.
 13. sorin the dab

  vând Chapman ML3 PRO

  Schimb cu Fender Stratocaster SSS din aceeasi gama de pret . Cu sau fara diferente .
 14. sorin the dab

  vând Set doze DiMarzio pentru Telecaster

  Doze DiMarzio Twang King si Superdistorsion pentru tele . Este o combinatie reusita in genul Richie Kotzen cu mentiunea ca Superdistorsion-ul este un pic mai "potenta ". Sunt in perfecta stare de functionare. Vin in ambalajele originale cu suruburile de fixare si reglaj. Pretul este fix si transportul te priveste . Pretul este pentru ambele doze. Forum sau telefon.
 15. sorin the dab

  vând Aria Overdrive

  Pedala de overdrive low-medium gain ( tubescreamer ) perfecta din punct de vedere functional si estetic. Potentiometrul de Clean este de fapt un mix intre semnalul clean din chitara si cel de drive cu care se pot obtine o varietate mare de tonuri combinat si cu pot-ul de gain. Alimentare standard de 9V centrul negativ. Pret 200 lei si transportul ti-l platesti. Forum sau telefon.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.