www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

sorin the dab

Newcomers
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Feedback

  100%

sorin the dab last won the day on December 31 2018

sorin the dab had the most liked content!

Community Reputation

98 Excellent

About sorin the dab

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bacau

Other Information

 • Band
  A fost odata
 • Gear
  Chitara CHARVEL SAN DIMAS , CHARVEL PRO MOD SO CAL
  CHARVEL PRO MOD 1HT HS
  Pedalboard custom

Recent Profile Visitors

9105 profile views
 1. In gol la puterea maxima cu volumul si gain-ul la maxim ( fara cablu de chitara conectat ) se aude ceva , dar e normal .E doar zgomotul de fond inevitabil dar " curat " fara acute sau pocnituri .
 2. Switch Marshall cu doua comutatoare , fara LED-uri ce permite schimbarea canalelor clean / crunch si porneste si opreste reverbul. Este compatibil cu amplificatoarele Marshall din seria MG50FX, MG101FX, MG102FX și MG100HFX dar se poate folosi practic la orice tip de amplificator cu conexiune jack 6,3 mm. https://www.muziker.ro/marshall-pedl-90010-footswitch-mg4-series?gclid=EAIaIQobChMIks72kKXg6gIVFZiyCh1_KQA9EAQYBCABEgI3oPD_BwE Transportul nu este inclus in pret.
 3. Amplificatorul este in perfecta stare de functionare . Nu a avut nici o interventie si este destul de galagios pentru dimensiunile pe care le are . Transportul ti-l platesti. Asigur ambalare corespunzatoare pentru livrarea in tara . https://www.mcmusic.ro/amplificatoare-chitara-electrica/orange-crush-20-amplificator-chitara-20-w.html
 4. 1. Cabinet chitara 2x8'' / 16 ohmi replica PANAMA , difuzoare rusesti 20W / 8 ohmi , membrana rigida , closed back .- 300 lei 2. Cabinet chitara 1X12'' / 8 ohmi , replica PALMER , difuzor Celestion Vintage 30 , semi open back. - 600 lei Nu este inclus in pret transportul in tara .Nu trimit cu Posta doar curier rapid. Asigur ambalare corespunzatoare. Nu ma intereseaza schimburi.
 5. Am vandut cabinetul si a ramas difuzorul . Este nou nefolosit si sta degeaba. Pret 180 lei fara transport.
 6. Strat cu steroizi pentru cine doreste o chitara cu un sunet aparte cu doze puternice ( high output ) si cu combinatii ale dozelor serie - paralel ( potentiometrul de volum spit-abil ) Floyd Rose -ul FRT O2000 ii confera o stabilitate de 100% acordajului si datorita montajului ingropat iti permite sa cobori dar sa si urci puntea fiind floting . Radius modern si un grif C shape plat de 43 mm la prima tasta. Finisaj mat tratat cu ulei de lamaie .Fiind un grif ( si pe fata si pe spate doar tratat cu ulei ) nelacuit se cunosc ceva urme de murdarie , dar nu ca uzura. Taste impecabile uzura zero. Pret de 3000 lei si transportul ti-l platesti. Nu trimit cu Posta , doar curier .Se vinde in ambalajul original cu tot ce a venit ( chei hexagonale , folie de protectie )si pentru 200 lei in plus ofer si un case Thomann Tweed nou. Relatii pe forum sau telefon. https://www.thomann.de/ro/charvel_pro_mod_so_cal_style1_2h_fr_sw.htm
 7. Chitara acustica in perfecta stare de functionare si estetic folosita doar de Craciun o singura data. In rest a stat doar pe suport si am sters-o de praf. In pret este inclus si un suport Ibanez, o curea si o pana .Se vinde in ambalajul original cu tot ce a venit ( cheia hexagonala pentru reglajul grifului si folia de protectie in care era ). Relatii pe forum sau telefon. In pret nu este inclus transportul.
 8. Chitara este cu totul original pe ea cum este in magazin.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.