sorin the dab

Newcomers
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

42 Excellent

About sorin the dab

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bacau

Other Information

 • Nume
  Stupu Sorin
 • Trupa
  A fost odata
 • Scule
  Chitara HARLEY BENTON HBL 500 BK
  Procesor chitara BOSS ME 20

Recent Profile Visitors

6,937 profile views
 1. Vand o pedala de compresie Maxon Vintage in stare perfecta de functionare , estetic dupa cum arata in poza .Este true bypass si se poate alimenta cu 9V centrul negativ ( pedala originala a fost prevazuta numai cu alimentare de la o baterie de 9V ). Sunet foarte clar , imbunatateste calitatea sunetului adaugand un plus de inalte si o compresie naturala fiind un compresor optic caracteristic anilor 70 . Zgomot de fond foarte mic la volum maxim . Nu mai are ambalajul original dar va fi ambalata corespunzator in cazul ca cineva o va dori .Nu sunt interesat de schimburi , iar transportul ti-l platesti . Pretul este de 250 de lei .
 2. vând BOSS DS-1X

  Pedala Boss DS-1X total diferita de DS1 clasic realizat in tehnologie MDP , cu reglaj separat pentru bass si inalte , cu zgomot foarte redus la nivel maxim . Pretul este de 400 de lei pedala fiind noua . Se vinde in ambalajul original cu instructiuni de utilizare .Alimentare normala cu 9V centrul negativ. Nu sunt interesat de schimburi iar transportul ti-l platesti .
 3. vând Fender Telecaster

  Se vinde si in configuratia de baza ( cu dozele originale ) cu tot cu husa la pretul de 1850 lei .
 4. Dupa cum este trecut si in titlu , cumpar un cabinet de 1x10 '' ,difuzor in stare perfecta , cu aspect OK , impedanta 8 sau 16 ohmi si o putere minima de 30W si max.50W . Astept oferte pe PM.
 5. vând LANEY LX65R combo

  Up. 600 lei .
 6. vând Fender Telecaster

  Up . 2400 lei
 7. vând [EXPIRAT] Tc Electronic Sentry Noise Gate

  S-a dat . Se poate inchide.
 8. Combo de chitara electrica in perfecta stare de functionare si estetic . Se vinde in ambalajul original iar transportul ti-l platesti. http://www.laneymusic.ro/laney-lx65r.php Putere de 65W cu 2 canale ( clean si distors ) Corectie de ton pe fiecare canal in parte Difuzor de 12'' Celestion 70/80 Loop ( send -return ) Switch EXTREME - adauga un plus de distors cand este apasat Forum sau telefon.
 9. vând BOSS OD-1X

  Pedala BOSS OD-1X in perfecta stare de functionare si estetic . Tehnologie MDP - alta pedala fata de OD 1 clasic . Pedala se vinde in ambalajul original iar transportul ti-l platesti . Forum sau telefon.
 10. Pedala este in perfecta stare de functionare si estetic. Isi face treaba corect si fara sa comenteze. Se vinde in ambalajul original cu cablul din dotare pentru setarea pe calculator ( daca se doreste ). Nu vreau alta pedala la schimb si transportul ti-l platesti . Forum sau telefon.
 11. vând [EXPIRAT] Microfoane si stativ de microfon

  Se poate inchide .Multumesc.