sorin the dab

Newcomers
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

44 Excellent

About sorin the dab

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bacau

Other Information

 • Nume
  Stupu Sorin
 • Trupa
  A fost odata
 • Scule
  Chitara HARLEY BENTON HBL 500 BK
  Procesor chitara BOSS ME 20

Recent Profile Visitors

7,099 profile views
 1. vând BOSS DS-1X

  350 lei .
 2. Harley Benton Spaceship 50 - 100 lei cu husa .
 3. Pedalboard pentru 5 pedale de dimensiuni normale din AL ,cu velcro si husa .Dimensiuni 500 x 135 x 35. Pret 100 lei fix si transportul ti-l platesti . PM sau telefon.
 4. Pedala de volum pasiva in perfecta stare de functionare.Este foarte bine cunoscuta si nu are sens sa mai spun ceva despre ea. Pretul este de 200 lei fix si transportul ti-lplatesti . Nu trimit cu Poata Romana . PM sau telefon.
 5. Sursa alimentare 5 pedale stabilizata si foarte bine filtrata , 9V / 2,66A ultrasuficient pentru orice tip de pedala cu alimentare la 9V ( centru negativ ). Sursa a fost probata pe pedalboard-ul meu personal si functioneaza perfect .( fara brum sau alte zgomote nedorite ). VIne insotita de cablu de alimentare la 230V, sursa in comutatie SONY si cablurile de la sursa la pedale . Pretul este de 120 lei fix si transportul ti-l platesti .Nu trimit cu Posta Romana . PM sau telefon.
 6. schimb [EXPIRAT] Head Prs Se 30

  Nu o lua ca pe ceva personal , chiar ma intereseaza dar la modul cum ai scris anuntul nu ai fost foarte convingator si ai lasat loc de interpretari . Cam ce pedale ti-ar folosi ? Cam la ce pret l-ai evalua pentru un eventual schimb ?
 7. schimb [EXPIRAT] Head Prs Se 30

  Pai nu ne spui si noua de ce l-ai schimba ?
 8. vând Calendare Fender Custom shop

  Mai sunt valabile ? A trecut ceva timp .
 9. Vand o pedala de compresie Maxon Vintage in stare perfecta de functionare , estetic dupa cum arata in poza .Este true bypass si se poate alimenta cu 9V centrul negativ ( pedala originala a fost prevazuta numai cu alimentare de la o baterie de 9V ). Sunet foarte clar , imbunatateste calitatea sunetului adaugand un plus de inalte si o compresie naturala fiind un compresor optic caracteristic anilor 70 . Zgomot de fond foarte mic la volum maxim . Nu mai are ambalajul original dar va fi ambalata corespunzator in cazul ca cineva o va dori .Nu sunt interesat de schimburi , iar transportul ti-l platesti . Pretul este de 250 de lei .
 10. vând BOSS DS-1X

  Pedala Boss DS-1X total diferita de DS1 clasic realizat in tehnologie MDP , cu reglaj separat pentru bass si inalte , cu zgomot foarte redus la nivel maxim . Pretul este de 400 de lei pedala fiind noua . Se vinde in ambalajul original cu instructiuni de utilizare .Alimentare normala cu 9V centrul negativ. Nu sunt interesat de schimburi iar transportul ti-l platesti .
 11. vând [EXPIRAT] Fender Telecaster

  Se vinde si in configuratia de baza ( cu dozele originale ) cu tot cu husa la pretul de 1850 lei .
 12. Dupa cum este trecut si in titlu , cumpar un cabinet de 1x10 '' ,difuzor in stare perfecta , cu aspect OK , impedanta 8 sau 16 ohmi si o putere minima de 30W si max.50W . Astept oferte pe PM.