www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

sorin the dab

Newcomers
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3
 • Feedback

  100%

sorin the dab last won the day on September 25 2020

sorin the dab had the most liked content!

Community Reputation

107 Excellent

About sorin the dab

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bacau

Other Information

 • Band
  A fost odata
 • Gear
  Chitara CHARVEL SAN DIMAS , CHARVEL PRO MOD SO CAL
  CHARVEL PRO MOD 1HT HS
  Pedalboard custom

Recent Profile Visitors

9671 profile views
 1. Este in perfecta stare de functionare si estetic . Se vinde in cutia originala si cu toate CD-urile cu care a venit. Transportul nu este inclus in pret si nu ma intereseaza schimburi de nici un fel .
 2. Squier Classic Vibe in perfecta stare de functionare , cu uzura normala .Fata de configuratia de baza , chitara a primit urmatoarele upgrade-uri . 1. a fost modificat cablajul astfel incat al doilea potentiometru de ton este acum pentru doza de bridge ( cu condensatorul aferent ) 2. curatat si gresat bridge-ul Chitara functioneaza perfect , sta in tune foarte bine , vibrato este OK daca nu este abuzat Dozele sunt Fender Custom Vintage Style . Se vinde impreuna cu o husa Fender si curea de chitara ( strap ). Descrierea completa o gasiti in link-ul de mai jos . http://www.squierwiki.com/CV-60th-Anniversary-Classic-Vibe-‘50s-Stratocaster
 3. Reducere de pret - 2000 lei .Chitara mint condition .
 4. Nu s-a schimbat nimic.Totul e ca la inceput . Este OK asteapta cantata .
 5. Fenderul strat este standard HSS .Bridge in 6 suruburi si 21 de taste . Fenderul player are bridge in 2 puncte si 22 de taste + logo-ul diferit . Ce link ai pus tu acolo nu e ce vinzi tu.
 6. Case profesional FlightMan 3U , a adapostit cu succes doua amplificatoare de putere. Are manere pe fiecare parte , pentru transport in doi si se poate deschide pe dreapta sau pe stanga. Nu are defecte , feroneria este OK doar ca a circulat prin toata Europa . Pretul este unul de bun simt pentru ce protectie ofera unor amplificatoare scumpe .
 7. Squier Classic Vibe in perfecta stare de functionare , cu uzura normala .Fata de configuratia de baza , chitara a primit urmatoarele upgrade-uri . 1. a fost modificat cablajul antfel incat al doilea potentiometru de ton este acum pentru doza de bridge ( cu condensatorul aferent ) 2. doza de bridge a fost schimbata cu un DiMarzio Super distorsion DP100 for Strat 3. curatat si gresat bridge-ul Chitara functioneaza perfect , sta in tune foarte bine , vibrato este OK daca nu este abuzat ( totusi nu este un Floyd Rose ). In pret este inclusa si doza originala de bridge .Dozele sunt Fender Custom Vintage Style . Se vinde impreuna cu o husa Fender si curea de chitara ( strap ). Descrierea completa o gasiti in link-ul de mai jos . http://www.squierwiki.com/CV-60th-Anniversary-Classic-Vibe-‘50s-Stratocaster Pentru cei interesati tel. sau forum.Transportul ti-l platesti . Asigur ambalare corespunzatoare pentru livrare in tara .
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.