www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

sorin the dab

Newcomers
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Feedback

  100%

sorin the dab last won the day on December 31 2018

sorin the dab had the most liked content!

Community Reputation

91 Excellent

About sorin the dab

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bacau

Other Information

 • Band
  A fost odata
 • Gear
  Chitara CHARVEL SAN DIMAS , CHARVEL PRO MOD SO CAL
  CHARVEL PRO MOD 1HT HS
  Pedalboard custom

Recent Profile Visitors

8,204 profile views
 1. Se vinde un cabinet penru difuzor de 12'' . A adapostit un difuzor Celestion 12T75 care l-a facut sa sune impecabil . Dimensiuni ( L x l x h ) 580 x 290 x 420 Cabinetul este open back , are coltare metalice de protectie si maner pentru transport. Tel. sau forum iar transportul este treaba ta . Pret 250 lei .
 2. Se vinde un cabinet cu difuzor de 10'' Celestion Ten 30 nou 8 ohmi / 30W. Dimensiuni ( L x l x h ) 420 x 250 x 390 Cabinetul este closed back , are coltare metalice de protectie si maner pentru transport. Grila metalica de protectie . Tel. sau forum iar transportul este treaba ta .
 3. sorin the dab

  vând Celestion G 12 T Marshall

  Ce impedanta are ? 8 sau 16 ca nu prea se intelege .
 4. Vand un head Fender Bassbreaker 007 dupa cum se vede si in poze in cutia originala nedesfacuta , ca in magazin , preferand sa-i ofer aceasta placere noului proprietar la pachet cu o pedala BD2 BOSS deasemenea noua si cu sursa de alimentare . Conectata in fata amplificatorului aceasta pedala ii ofera un boost suficient pentru a suna "suparat" tare. Amplificatorul este full lampa si are o putere de 7 Watt . Tot pachetul se vinde cu 1000 de lei pret care nu se mai negociaza . Relatii la tel sau pe forum.
 5. sorin the dab

  vând Doza DiMarzio DP218W for Strat

  Doza chitara dubla in format single coil pentru strat DiMarzio DP218 Superdistorsion alba cu 4 fire . Este in perfecta stare de functionare si estetic. Se vinde in ambalajul original si nu include transport. Relatii la tel sau pe forum.
 6. PRS Mark Tremonti in perfecta stare de functionare si estetic . Corp din mahon , maple neck si rosewood fingerboard . 22 de taste jumbo . tremolo si chei de acordaj PRS . Doua doze in configuratie H-H Mark Tremonti ( bridge si neck ). Se vinde cu husa originala din dotare . Relatii la tel sau forum.Nu ma intereseaza schimburi .
 7. Charvel San Dimas in perfecta stare de functionare si estetic , alder body , maple neck si rosewood fretboard . 22 de taste bridge fix , o doza de bridge Seymour Duncan JB si o doza single coil Seymour Duncan Custom hum free in neck si locking tuner Charvel . Transportul nu este inclus in pret . Chitara se vinde in ambalajul original . Pentru ca este ultima dintr-o serie de 3 bucati se vinde la un pret de 2000 de lei .Pretul este fix si nu accept nici un fel de schimb. Relatii la tel sau pe forum.
 8. Fender in stare perfecta de functionare si estetic , 3 doze single Alnico 5 , 22 taste tremolo in 2 puncte . Alder body si maple neck si 42 mm nut-ul . Se vinde cu o husa de calitate deasemenea noua . Transportul nu este inclus in pret . Nu ma intereseaza nici un schimb . Relatii la tel sau pe forum.
 9. sorin the dab

  cumpăr Alimentator procesor

  Fa o poza si cu mufa de alimentare . Si dai si niste dimensiuni .
 10. sorin the dab

  vând [EXPIRAT] Fender Bassbreaker 007

  Disponibil doar head -ul .
 11. sorin the dab

  vând [EXPIRAT] Set doze DiMarzio pentru Telecaster

  Twang Kink DP172 vanduta .
 12. sorin the dab

  cumpăr Clonă Tubescreamer

  Potentiometrul de clean suprapune semnalul de clean cu cel de gain si poti astfel obtine tonuri variate . Cu potul de clean la min. ai gain ca la orice pedala iar cu clean la max. taie gainul .
 13. sorin the dab

  vând [EXPIRAT] PRS Mark Tremonti

  SE Tremonti
 14. sorin the dab

  cumpăr CUMPAR FENDER STRAT SSS

  Ai PM
 15. Pune-i corzi repede ca nu mai ai ce vinde .
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.