www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Dizzy!

Newcomers
 • Posts

  17
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Dizzy!

 1. 700 Ron, last offer! A fost 1100-1200 ron in magazin acum... multi ani. Este inclus si alimentatorul care a fost inca 90ish!
 2. Cum spune si titlul, vand un BOSS ME-70. Inclus in pret este si un alimentator, luat tot de la Guitarshop cand am luat si pedala. A fost folosit doar in casa. Nu trimit in tara, scuze!
 3. Scuze, nu sunt interesat de schimburi. Multumesc, este!
 4. Schimb eventual cu un Fender Stratocaster alb/maple fretboard.
 5. In legatura cu catalogul din linkul de mai sus: Acel pret de $969 este pentru modelul de baza cu corp alder si gat maple. Daca va uitati, scrie clar "options shown:" la cea albastra, urmat de o lista cu optiunile folosite, fiecare adaugand la pretul total. Pretul nu este exagerat asa cum pretinde user-ul de mai sus care probabil nu s-a uitat cu atentie.
 6. Schimb cu un Fender YJM (modelul cu doze SD Fury) + diferenta. Sunt deschis la schimburi si cu alte modele Fender Stratocaster
 7. Nu vad ce relevanta are acest comentariu. Daca sunteti interesat de chitara, foarte bine. Veniti si o testati. Daca nu, ce rost are sa comentati off-topic?
 8. Păcat ca banii nu pot cumpăra puțin bun simț, era o industrie mai mare decat muzica. Asta e, când nu ai nimic bun sau folositor de spus mai bine te plângi de instrumentele altora
 9. La fel și eu, și știu exact cât valorează și de ce pentru că eu am ales toate opțiunile. Pot înțelege că nu sunt șanse mari de a vinde chitara dar să îmi apui că prețul e exagerat de mare e complet eronat. Și pentru ce interesați, am facturi care arată sumele plătite. Mulțumesc și eu și baftă în continuare!
 10. Cum exact ai ajuns la concluzia asta?Eu am dat $2800 + $300 + inca $800 taxe. Daca n-avem idee despre ce vorbim mai bine ramanem la topicurile noastre. Bafta la vanzare
 11. Wow, nu ma asteptam sa imi vad chitara in catalogul Carvin-Kiesel
 12. Multumesc Acum sa vedem si cine este urmatorul proprietar! Bonus! Poza urcata de Jeff Kiesel dupa ce a terminat fretboard-ul!
 13. Suna interesant, ce doze are?
 14. Scuze de double post! Incluse in pret sunt si cheitele originale.
 15. Pret: $2700 sau u20ac2375 sau 10600 RON Localitate: Bucuresti Contact: 84evileye@gmail.com sau aici pe forum prin mesaj privat Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi De vanzare un Carvin ST300C comandata in vara anului 2014 si ajunsa in Romania in Septembrie 2014. Specitifactii: -Made in USA -Neck-Through, -Scale length de 25" (pentru referinta, un fender strat are 25.5"), -Corp din Koa, -Gat din 5 bucati (maple cu doua tije de koa la mijloc), -Taste Evo Gold jumbo -Quilted maple top si headstock, -Locking tuners -Tastiera flame maple vopsita de catre Jeff Kiesel albastru fade, -Floyd Rose original (nu seria 1000, nici licentiat), -Doua doze humbucker M22SD bridge si M22V neck, -Circuit semnal activ (coil split, phase switch, treble control, bass control. Am atasat o poza cu explicatia circuitului). Daca este nevoie mai fac poze. (unghiuri diferite, anumite parti, etc.) Edit: Am uitat sa precizez, inclusa in pret este si carcasa Tweed facuta de G&C (Firma care produce carcase si pentru Fender)
 16. Pret: 2100 RON Localitate: Bucuresti Contact: 84evileye@gmail.com sau aici pe forum prin mesaj privat Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi De vanzare un Epiphone Les Paul Slash Goldtop editie limitata din 2008-2009. O singura modificare facuta, cheitele de acordaj au fost schimbate cu Gibson PMMH-020. Cheitele au fost comandate de pe Thomann iar montajul s-a facut la GuitarShop de catre domnul Cornel Ursu pentru 100 de lei.
 17. Multumesc! Am stat vreo 5-6 luni sa o comand, inca 3-4 luni sa o faca si dupa inca o luna sa ajunga aici. Nu pot sa o mai las din mana
 18. Corect. Chiar daca e clar, uitati si schema oficiala
 19. Mai sunt carvinisti aici pe forum?
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.