www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

charvelfan

Active Members
 • Content Count

  134
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

36 Excellent

About charvelfan

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  bucharest

Other Information

 • Gear
  Charvel San Dimas Koa Natural Custom Shop,Charvel San Dimas Mahogany Natural Custom Shop,Fender Stratocaster bj.1979,Pod XT Live,amplif Engl E 650 (Blackmore)amp. Marshall JCM 900.Cabinete: Marshall 1960 B,4x12" Hughes &Kettner,4x12" Park( by Marshall).

Recent Profile Visitors

6874 profile views
 1. Am postat nu atât pentru chitară (care este un Charvel Custom Shop Koa Natural Music Zoo Exclusive absolut banal🥰), cât mai ales pentru scaunul ăsta superb de la Ikea...:)
 2. N-am spus că ar fi contrafăcută. Eram un pic nedumerit. Toate cele bune.
 3. Frumoasă chitară, dar, având în vedere că are 22 de taste (nu 21), bridge și cheițe care nu existau în '56 și nu are string tree, nu prea văd de ce i s-ar spune "1956"; linkurile postate de tine (thomann & peachguitars) sunt, într-adevăr, ca cele din '56... În fine, baftă la vânzare.
 4. mie imi place mult atat piesa, cat si soloul lui Kee Marcello. O ascultam in disperare pe la inceputul anilor '90. Am folosit un amp Engl Blackmore (E650), un procesor Boss GT8, o chitara custom made in USA dintr-un corp de nuc, un grif din roasted maple, doze DiMarzio (X2N la bridge si The breed neck) si un telefon Allview Energy P8 Lite
 5. Salut, tuturor. Am gasit pe ebay chitara asta si avand in vedere pretul☺, mi-a atras atentia. Totusi, am niste nelamuriri legate de logo, mai exact, am senzatia ca nu e cel ce se folosea in perioada respectiva. Ce parere aveti? Multumesc. http://vi.raptor.ebaydesc.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItemDescV4&item=132223337288&category=118985&pm=1&ds=0&t=1497636849402
 6. Am cumpărat în urmă cu ceva timp, din Germania, un Strat din '79 (CBS era). În tot acest timp am fost convins că este făcut (mă refer la corp) din frasin, dar astăzi am citit că ar putea fi la fel de bine si arin, întrucât, începând cu anul 1956, toate corpurile sunburst (cum e si al meu) au fost făcute din arin. Stie cineva din ce lemn o fi? Mulțumesc.
 7. Eu nu prea ma pricep, dar vazand ca dupa atatia ani de dezbateri aprinse nu s-a descoprit inca raspunsul la intrebare, parerile ramanand in continuare impartite, m-am gandit sa vin si eu cu o varianta. Oare asa o trebui ?
 8. Minunata chitara si intr-o stare super-buna ! Daca nu aveam deja un CBS o luam. Bafta la vanzare !
 9. charvelfan

  R.i.p Paul Sima

  Nu am cuvinte...mi-a fost ca un frățior mai mic. Ne stiam din '93. Dumnezeu să-l odihnească.
 10. Pe plăcuța care prinde griful de corp este o serie; primele două cifre reprezintă anul "nașterii". Ce culoare e: neagră sau rosu cu negru? Cum îl cheamă pe cel care te-a învățat să canti? Oricum Adi, felicitări pentru atitudinea ta fată de muzică; sunt mulți cei care nu înțeleg că în nici un domeniu nu este ușor să fi unul dintre cei mai buni...
 11. Se pare că băieții de la Iris s-au gândit, s-au tot gândit si au ajuns la concluzia că direcția în care au luat-o cei de la Voltaj acum vreo 15 ani nu-i chiar așa de rușinoasă :-))))).Retrospectiv privind, ce ziceți, a avut dreptate Cristache să se care, au ba? Asta apropo de prostituţie muzicală... Ca sa revenim totusi la subiectul thread-ului, aceasta chitara mi-a trezit unele nostalgii: .Este un Ibanez Roadstar II Series, made in Japan in jurul anului 1985. Am avut una timp de 17 ani, din 1990 pana in 2007. A fost, mai exact chitara pe care s-a tras albumul trupei Krypton, "Fara Teama" si care este in mana la Manu Savu, pe coperta albumului. Super chitara !
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.