www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

the outsider

Veteran
 • Content Count

  445
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Feedback

  98%

the outsider last won the day on May 31

the outsider had the most liked content!

Community Reputation

367 Excellent

About the outsider

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Iasi

Other Information

 • Band
  Nouă Ani Lumină
 • Gear
  -GUITARS-
  -Ibanez RG440V with Roland GK GT-3 KIT installed.

  -EFFECTS-
  ->Roland VG-8->
  ->Vox ToneLab Desktop->
  ->Strymon Mobius->
  ->Strymon DIG->
  ->Strymon Timeline->
  ->Strymon Big Sky->
  ->G-Lab GSC 4-> stereo out in Palmer Pan 04 Stereo DI.

  George L's patch cables.

  -VOCAL GEAR-
  -Boss SD-1 Overdrive.
  -Digitech MultiVoice Chorus.
  -Boss BF-3 Flanger.
  -Tc Electronic Hall Of Fame Reverb.
  -Palmer Pan 01 Di.
  -AKG Perceptionist Live 5 P5s Dynamic Mic.

  -MONITORING GEAR-
  -LD Systems HPA1
  -The TBone EP4 Iem.

Recent Profile Visitors

20366 profile views
 1. Chitara Electro-Acustica Celtic Star, designed in Germany, Made in Romania, mai mult ca sigur o Hora Reghin pentru export, multe nu pot sa va spun despre ea, cumparata mai de mult de la cineva, sta de ceva vreme si e pacat de ea. Top solid, Spruce cel mai probabil, lateralele sunt din ceva laminat nu as putea spune cu siguranta ce lemn este. Are preamp cu eq si acordor incorporat. E in stare buna, nu arata poate in mare fel dar mai are ceva de zis chitara asta. Momentan are corzi Elixir Polyweb de 0.12. Schimb cu o electrica in banii astia sau mai dau ceva diferenta. Multumesc.
 2. Stare buna,fara nici un fel de problema.
 3. Am doua bucăți,450 lei bucata sau 800 amândouă.
 4. e 580 de lei nou pe thoman. https://www.thomann.de/ro/digitech_jamman_stereo.htm
 5. Chitarist,ofer meditații chitară acustică si electrică pentru persoane de toate vârstele. Ședințele au loc în studioul personal. Experiență de peste 10 ani de scenă,activez într-un proiect muzical. Ședințele cuprind,cunostințe de tehnică cât și teorie muzicală ce se vor axa mai mult pe descoperirea "vocii" interioare decât interpretare robotică. Ofer profesionalism și seriozitate. Pentru întrebări nu ezitați să mă contactați! 0753 983 007
 6. Pedalele sunt foarte putin folosite,fac parte din pedalele care le tin acasa in sertar si aduna praf,Soundblox ul a fost doar scos din cutie probat cateva repetitii si apoi nu a mai fost folosit,am garantie inca un an si ceva la thomann la ea.preturile nu sunt negociabile,negociez doar daca se cumpara mai multe bucati. Source Audio Soundblox Multiwave Pro Distortion-400 lei Ibanez Jet Driver JD-9-150 lei Digitech Multi Chorus-150 lei Behringer Super Octaver SO400-100 lei Vox V845 Wah Wah-150 lei
 7. Chitara in stare exceptionala,uzura aproape inexistenta. Top solid de mahon,Tunere Grover,are montat un tuner Korg in sound hole.Corzi Elixir Nanoweb Phosphor Bronze de 0,11 noi. Specificatii complete aici: body shape Grand Concert body top Solid Mahogany top back & sides Mahogany back & sides bracing X Bracing neck Mahogany neck fretboard Ovangkol bridge Ovangkol soundhole rosette Abalone rosette tuning machine Chrome Grover® Die-cast tuners w/Half moon knobs nut material Bone number of frets 20 saddle material Compensated Bone saddle bridge pins Ibanez Advantage™ bridge pins strings D'Addario® EXP™ strings finish top Open Pore finish back and sides Open Pore finish neck back Open Pore ma intereseaza schimburi cu chitara clasica sau electrica in bani astia.Multumesc :)!
 8. Pedala cumparata aprox. acum cateva luni de la Thomann,dupa cum se poate vedea pe factura,am folosit-o de cateva ori,de atunci sta in cutie,nici nu sa pus praful pe ea,am crezut ca e raspunsul la intrebarile mele,dar nu a fost sa fie. Pe site ul producatorului din link,se gasesc toate detaliile,e super ok,are o groaza de moduri,controlabila midi,daca ai un controler midi smecher stie sa faca chestii misto,se poate conecta cu alte pedalie din serie,hot hand,etc. Vine in cutie,exact ca noua,cum am cumparat-o. Am dat pe ea 970 lei+transport de pe thomann,deci consider ca pretul afisat e mai mult decat rezonabil.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.