www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Lateralus

Newcomers
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Recent Profile Visitors

1692 profile views

Lateralus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Reputation

  1. Mai jos de atat nu voi scadea preturile. Le mai las la vanzare o saptamana, dupa care (daca nu se vand) le retrag. Prefer sa le tin eu. Si-asa, 40, 45 sau 50 de lei pentru o astfel de carte e un pret de nimic.
  2. Tricoul cu Exploited nu mai este disponibil. Ramane cel cu Rammstein. 40 de lei.
  3. Pret: 40 RON Localitate: Bucuresti Contact: westwest@live.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Ambele sunt marimea L, Made in Thailand, calitate material si imprimeu foarte buna. Pot trimite si in tara, cu posta romana, dar atunci se adauga si pretul transportului (10 lei).
  4. Pentru cine cumpara doua sau trei carti, pretul la fiecare carte scade la 45 de lei. Pentru cine cumpara patru sau cinci carti, pretul la fiecare carte scade la 40 de lei.
  5. Pret: 400 RON Localitate: Bucuresti Contact: westwest@live.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Este "Made in USA", am folosit-o doar de cateva ori si o vand numai din cauza ca am nevoie de bani. Vine insotita de o husa Digitech si de un adaptor Harman Pro. Mai multe detalii: http://digitech.com/en/products/scott-ian-black-13
  6. Pret: 50 RON Localitate: Bucuresti Contact: westwest@live.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand urmatoarele carti - toate sunt in limba engleza, cumparate de pe Amazon, in stare perfecta, ca si nou-noute. Pretul este de 50 de lei pe bucata. Pot trimite si in tara, prin Posta Romana, dar atunci se adauga 10 lei costul transportului 1) John Lydon - "Rotten - No irish, no blacks, no dogs" (autobiografie) Picador, 2008; 330 de pagini, cu ilustratii 2) Joel McIver - "Justice for all: the truth about Metallica" Omnibus Press, 2006; 390 de pagini, cu ilustratii 3) Joel McIver - "Sabbath bloody Sabbath" Omnibus Press, 2006; 384 de pagini, cu ilustratii 4) Dave Mustaine - "Mustaine" (autobiografie) HarperCollins, 2010; 350 de pagini, cu foarte multe ilustratii, cartonata 5) Stephen Davis - "Led Zeppelin - Hammer of the Gods" Pan Books, 2008; 370 de pagini, cu ilustratii
  7. Schimb pedala Digitech Distortion Factory DF-7 sau Digitech Death Metal Distortion (ambele sunt aproape noi, extrem de putin folosite) cu un Dunlop Crybaby.
  8. alexdm si MMG: va multumesc mult pentru raspunsurile competente In concluzie, nu-mi ramane decat sa-mi iau alt laptop, sa incerc TonePort-ul si pe vechiul desktop (care insa are doar USB 1, deci si viteza de transfer e mult mai mica - daca asta e un aspect care conteaza, si banuiesc ca este) ori sa ma rezum a folosi aceasta scula exclusiv pe Direct Monitoring, prin Gearbox, si sa uit de Guitar Rig. Recunosc ca n-am avut suficient timp la dispozitie ca sa ma familiarizez in detaliu cu ele, dar mie imi place mai mult Guitar Rig decat Gearbox (dupa cateva zile de testat). MMG: stii cumva cum se poate obtine (daca se poate) un sound cat de cat apropiat de cel al chitarii lui Hetfield de pe Master of Puppets in Gearbox? Sau un S. O. D.? Si, de ce nu, un Tool? :-)
  9. Salutare la toata lumea! Recent mi-am luat o chitara (Behringer iAxe 393 USB) - n-o fi ea vreo capodopera, dar la pretul asta (putin peste 400 ROL) mi se pare cea mai buna solutie. Am un laptop Dell cu procesor dual si cu sound integrat (SigmaTel Audio). I-am downloadat Asio4All, mi-am instalat Guitar Rig 2 si m-am pus pe treaba. Dupa cateva zile si dupa ceva cautari pe net (review-uri, pareri, informatii) m-am gandit ca n-ar strica o interfata audio mai procopsita, astfel ca ieri am intrat in posesia unui TonePort UX1 de la Line 6. Jucaria arata frumos, nimic de zis, numai ca, cel putin deocamdata, sunt dezamagit. In primul rand ca reda mp3-urile mai prost decat audio-ul asta integrat! Ceea ce mi se pare de-a dreptul jenant. In sensul ca parca nu face fatza, se "sufoca", nu curge limpede si fara intreruperi melodia. Pe urma, in Guitar Rig, daca la "audio setup" pun la output device "behringer usb audio" (driverul de la chitara), latenta e de 2 ms. Daca dau ca output device "ASIO TonePort UX 1" imi rezulta o latenta de 12 ms! Asta cu setarile de la "Line 6 Audio-MIDI Devices" cu buffer size pe extra-small. Imediat dupa ce am instalat TonePort-ul asta i-am si updatat driverele cu cea mai recenta versiune de pe site-ul lor - deci nu se poate spune nici macar ca ar fi o problema de driver. Any suggestions? Pana una-alta am scos dracului Line 6-ul din portul USB si am revenit la soundul integrat...
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.