www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

padriani

Newcomers
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

2 Neutral

About padriani

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  brasov

Other Information

 • Band
  nod in papura
 • Gear
  Gibson

Recent Profile Visitors

1396 profile views
 1. Vand delay pedala/efect de chitara, Mosky. Produsul este in stare perfecta de functionare.
 2. Vand MOOER 005 Fifty-Fifty 3( Brown Sound). Este ca nou, folosit doar in casa, cumparat cu o luna in urma. Efectul pentru chitara electrica Amp in a Box / Preamp. Bazat pe un legendar amplificator de amplificare a semnăturii Eddie din anii '90, (EVH 5150) are 2 canale - Channel A / B, Simulation Cabinet. Într-o cutie solidă metal, alimentată de o sursă de alimentare de 9V (centru negativ, nu este inclusă). Vine cu un by-pass adevărat. Operarea bateriei nu este acceptată. Dimensiune: 93 x 52 x 42 mm. Greutate 160 g
 3. Vand Marshall Studio Vintage SV20C Combo (Plexi) f putin folosit ,ca nou, cumaparat in urma cu aproximativ 3-4 lui de la Kytary. Amplificatorul este in stare perfecta din toate punctele de vedere. Putere: 20 W Repro: 1x 10 " Număr de canale: 2 Număr de intrări: 4 Control: Presence, Bass, Middle, Treble, High Treble (Loudness 1), Normal (Loudness 2) Tip difuzor: Celestion V-type Tip tub electronic în preamplificator : 2x ECC83, 1x ECC (phase splitter) Tip tub electronic amplificator final : 2x EL34 Reverb: Nu Ieșire la boxa externă: Da Coardă de efect: Da Dimensiuni: (s) 500 x (v) 460 x (h) 245 mm Greutate: 15,9 kg Ţara de fabricaţie: Marea Britanie
 4. Vand pedala de overdrive Strymon in stare perfecta din toate punctele de vedere. Pedala suna excelent, are 6 tipuri de overdrive pe care le poti combina si forma o gramada de alte tonuri. Vine in cutia originala, cu alimentator Strymon, sticker, pachet complet! Pret: 1200 + transportul (20-30 lei) Schimb cu Strymon Riverside sau Friedman BE-OD Deluxe Overdrive, dar si acestea sa fie bine ingrijit si in stare perfecta de functionare.
 5. Vând procesor /efect de chitara Headrush MX5. Procesorul este ca nou , folosit doar in casa. Mai este în garanție până în 2023.
 6. Vand chitara Taylor GS Mini-e Rosewood LH (ptr stangaci). Chitara este foarte bine ingrijita, are toate componentele originale pe ea si este in stare perfecta de functionare. Vine cu husa originala Taylor. In magazin chitara costa 3650 lei, eu o vand cu 2500 lei. Ptr cei interesati trimit la cerere si fotografii originale cu chitara.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.