www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ichike

Newcomers
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ichike

  1. Salutare, am de vanzare o sursa pentru pedalboard Dunlop DC Brick, nu mai folosesc deloc. Am cumparat si eu second hand, uzura se vede si prin poze, dar e perfect functional. 7 iesiri 9V si 3 iesiri 18V, un cablu pentru 9V lipseste din pacate. Vine cu adaptorul lui original Dunlop. Trimit si in tara, contra cost. Numai bune!
  2. Salutare, Scot la vanzare o pedala reverb Electro Harmonic Holy Grail, varianta mai veche "vintage" care este mai greu de gasit. Velcro pe spate, perfect functional. Motivul vanzarii: vreau un reverb mai modern, deci accept schimb cu Hall of Fame 2 sau MXR M300. Cred ca mai am undeva si un adaptor pe care pot sa includ in pret, trebuie sa caut...
  3. Reducere: 500 ron, cu cablu de alimentare si footswitch. Mai sunt in tara pana la 18 August.
  4. Am uitat sa mentionez: Am si un footswitch (comutator intre canale) cu amplificatorul care este inclus in pret, si, e vizibil si in poze, logoul Marshall este cam uzat...
  5. Salutare, scot la vânzare un combo Marshall din seria Valvestate, modelul 8040. Amplificatorul are 2 canale, unul clean si unul dirty, cu sounduri specific marshall. Amplificatorul am cumparat cu pretul de 600 ron, as dori sa-l vand cu aceiasi pret, este full stock, nu a fost umblat in ea, are tankul de reverb original, piesele originale, difuzor Celestion Made in England original. Are numai un singur defect: trebuie pus un cablu patch scurt in Effects Loop (este clar vizibil si in poze atasate). Pretul include si cablul de patch, care este un Fender Custom Shop (costa cam 80 ron noua). Fara cablul in effects loop pierde volumul (e o problema bine cunoscuta si usor de rezolvat cu amplificatoare din seria asta, si din seria AVT) Mai am undeva o cutie care e suficient de mare, deci daca este cazul, pot sa trimit cu fan courier. Am folosit numai in apartament. Motivul vanzarii: mai am un combo Marshall, asta trebuie sa pleaca. Pentru detalii: Balde Erno Barna la Facebook, sau mesaj privat aici la RGC. Multumesc RGC!
  6. Salutare, sunt interesat de o pedala Chorus vintage si chiar legendar, Boss CE-1, daca cumva cineva are una de vanzare in Romania. Despre pret si transport discutam in privat. Nu sunt interesat de alte oferte, absolut deloc. Multumesc. Mersi RGC!
  7. Salutare, cautam vocalist/frontman pentro o formatie de Red Hot Chilli Peppers, la Targu Mures. Contact: mesaj privat aici la RGC, sau facebook: Balde Ernő Barna
  8. Salutare, as dori sa-l vand cateva efecte pentru bas: Tech 21 Bass Driver, DI Programmable - noua costa peste 1100 ron, eu as dori 700 RON. Pedala e ca si noua, folosit numai in pedalboard. Source Audio Soundblox Pro Bass Envelope Filter - noua costa peste 1000 ron, eu cer 600 RON, e ca si noua, folosit numai in pedalboard. Vox Stomplab 2B - procesor pentru bas, noua costa aprox. 400-500 ron, eu cer 200 ron. Despre detalii vorbim in privat sau la facebook. Multumesc RGC!
  9. Salutare, as dori sa vand un head bas Bugera BVP5500. Headul practic este o clona de Ampeg SVT 3 Pro. Am si footswitchul original Bugera. Specificatiile: 550W - 4 Ohm 4x lampi preamp (12AX7) EQ Grafic 9 benzi(comutabil de la footswitch) Drive knob (tube blend) Balanced XLR DI Out etc... Noua a fost undeva intre 1100 si 1500 RON, eu cer 800 ron, putin negociabil.
  10. Valabil, 1000 RON. Se poate proba langa Targu Mures (Corunca). Poze mai recente:
  11. Salutare! Caut pedala phaser Boss PH-3 Phase Shifter, daca are cineva de vanzare. Despre detalii discutam in privat. Thanks, RGC!
  12. Multumesc frumos pentru oferta! Am scris in mesaj privat.
  13. Salutare, Daca cineva mai are de vanzare, caut o doza Seymour Duncan JB (nu prea ma intereseaza ce culoare are). Chitara mea e normal spaced, nu trem; si o doza Seymour Duncan SSL1 single coil pentru pozitia neck. Caut si o doza single coil pentri pozitia middle, poate sa fie SSL1, dar si altceva. Multumesc RGC.
  14. Salutare, caut cheite pentru stratul meu Stagg. Am numai un criteriu: sa tina acordajul foarte bine. Nu ma intereseaza daca e locking sau nu. Despre pretul discutam in privat. Este modelul asta cu un surub pe "spate", vizibil mai jos in poze:
  15. Cu respect as dori sa zic ca Flashback X4 e 783 noua la Thomann... https://www.thomann.de/ro/tc_electronic_flashback_x4.htm?ref=search_prv_3
  16. Buna, caut un tc electronic Hall of Fame 2 daca mai are de vanzare cineva. Conside ca 350 de ron este acceptabil ca si pretul, fiindca acum (2018. noiembrie 5.) costa 460 ron la thomann. (https://www.thomann.de/ro/tc_electronic_hall_of_fame_2.htm?ref=intl&shp=eyJjb3VudHJ5Ijoicm8iLCJjdXJyZW5jeSI6IjIiLCJsYW5ndWFnZSI6InJvIn0%3D )
  17. Vox Stomplab 2B -> 300 Lei. -Wireless Chitara / Bass T-bone DS16R -> 250 Lei. (E 550 noua. Perfect functional.)
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.