www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Daniel Petre

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

1 Neutral

About Daniel Petre

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Pitesti

Other Information

 • Gear
  Steinberg UR22 MkII cu dbx 286s și Rode Procaster printr-un Cloudlifter CL-1.

Recent Profile Visitors

856 profile views
 1. Salut, îmi cer scuze - a plecat în familie până la urmă - îmi pare rău celor interesați de pe forum..
 2. Ofer bonus și un cablu trs-trs de calitate (cred c-are un metru, poate 1.5) pe conectori Rean.
 3. Salut, așadar nu mai am nevoie de procesorul dbx 286s (am trecut la goxlr) așa că-l pun la vânzare la un preț decent sper de 350 de ron + taxe de curier. L-am luat acum un an și ceva de la Muziker și l-am păstrat bine.
 4. Mulțumesc pentru găzduire RGC - microfonul e la un coleg de forum
 5. Am pus șurubul ăla unde era fluturașul original care s-a rupt.
 6. 700 de ron dacă vine cineva să le ia de la mine din Pitești
 7. Salut, am făcut upgrade la microfon și am rămas cu un Rode Procaster cumpărat acum un an de pe OLX la un preț foarte bun (350 ron) de care nu mai am nevoie. Așadar un pachet de Rode Procaster (+ o punguță de la un Rode NT1-A de pus pe microfon) în stare decentă vizual și impecabil tehnic la 300 de RON ! P.S. Cheița care strânge poziția clipsului s-a rupt și-am pus un șurub metalic, e funcțional dar nu mai e cheia originală, revin mâine seară cu poze.
 8. Am dat interfața dar n-am primit nici un semn de viață de câteva zile dacă e totul în regulă așa că mnah.. mersi pentru găzduire RGC și vouă c-ați citit anunțul meu.
 9. Salut, vând interfața usb audio Steinberg UR22 MkII (am trecut la un GoXLR de câteva luni) în stare foarte bună, folosită acasă, pe birou, pentru niscai live pe Twitch. Mai am garanție la Soundcreation până pe 16.10.2020 ! (am pachetul original dar cred c-am activat softulețele)
 10. doar 800 de ron pentru o pereche de boxe foarte bune pe care se pune praful..
 11. Salut, vând o pereche de boxe Presonus Eris E5 cumpărată prin noiembrie 2018 de la soundcreation, am trecut "uzură normală" la anunț dar practic sunt ca și noi, le-am folosit destul de puțin pe biroul de acasă, le vând tocmai pentru că le-am folosit prea rar.. https://www.soundcreation.ro/monitoare-active-cid136/presonus-eris-e5-id16542.html Prețul de 800 de ron nu include costul curierului (ramburs sau plată în avans în contul meu de ING) dar puteți să treceți prin Pitești să le luați direct Bonus: o pereche de cabluri pentru ele: https://www.soundcreation.ro/cabluri-audio-interconectare-cid212/adam-hall-4star-trs-trs-1-5m-id16859.html Bonus 2: încă o pereche de cabluri balansate (nu mai știu ce marcă sunt) dar XLR-TRS mai lungi, cred că de 3 metri. Mulțumesc!
 12. A ajuns microfonul la viitorul proprietar, mulțumesc pentru găzduirea anunțului !
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.