www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Daniel Petre

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Daniel Petre

  1. Salut, vând microfon Shure SM7B cumpărat de la zeedoshop în ianuarie 2021 (3 ani garanție) în stare foarte bună - folosit în casă pe Twitch și YouTube. Am pachetul complet la el !
  2. Salut, suprinzător dar.. încă e valabil anunțul - 500 de ron !
  3. De paște un preț special pentru o placă de sunet externă excepțională - doar 600 de ron !
  4. Salut, vând DAC-AMP Aune X1s 10th Edition (pe negru) folosit doar câteva luni la computerul de acasă și sursa dedicată Aune XP1 (tot pe negru) la prețul de 800 de ron ! Le-am achiziționat de la AVMALL în august și septembrie 2019 și pus în dulap undeva în primăvara lui 2020. https://www.avmall.ro/detalii/convertor-digital-analog-dac-aune-x1s-10th-anniversary-edition.html https://www.avmall.ro/detalii/power-supply-alimentator-aune-xp1.html/negru Ofer bonus și un cablu suplimentar usb de calitate (am dat cam 100 de ron pe el) și un filtru audio Audioquest Jitterbug - https://www.avmall.ro/detalii/filtru-izolator-usb-audioquest-jitterbug.html !
  5. Salut, recunosc că sunt puțin interesat pentru că apreciez compania Blue și lunile astea aș cam avea nevoie de un pre-amp pus între microfonul meu și interfața audio.. Mai ai garanție..? Îți urmăresc oricum thread-ul dacă mi se umple contul cu salariul și mai rămâne ceva și pentru mine prin noiembrie..
  6. Pret: 250 RON Localitate: Pitești Contact: daniel.petre@gmail.com Link producator: http://www.samsontech.com/samson/products/microphones/usb-microphones/c01u/ Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, vând microfon usb Samson C01U cumpărat acum câteva săptămâni de la MCMusic, garanție, pachet complet.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.