balu

Veteran
 • Content count

  323
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

1 Neutral

About balu

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Turda, Romania

Other Information

 • Gear
  Fender CD-60, Vintage V100 Icon cherry sunburst

Recent Profile Visitors

5,160 profile views
 1. S-a dat! Multumesc, RGC!
 2. Salut, Vand o clona a bufferului "Little Black Buffer" de la JHS, alimentare tip standard cu negativul la interior. Un buffer foarte reusit, face minuni dupa un sir lung de efecte.Se poate vedea la Cluj, trimit si in tara. Pentru orice detaliu ma puteti contacta.
 3. Salut! Vand amplificatorul meu Fender Frontman FM212R. Este un amplificator chiar reusit cu 100 de wati si 2 difuzoare de 12" si reverb pe arc. Din punct de vedere functional este ireprosabil, si-a facut foarte bine treaba si la volume mici in camera cat si dat tare. Estetic prezinta cateva urme de folosinta, prezente si cand am cumparat eu amplificatorul. Pentru orice detaliu pot fi contactat prin PM sau telefonic. Stima!
 4. balu

  vând Clona MXR Dyna Comp

  Valabil, 170 RON!
 5. UP! 2 bucati m-ar interesa, 8 ohmi sau 16.
 6. Salut! Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o poza la interiorul unui footswitch dublu de la Orange? As vrea sa mi-l construiesc eu si o poza mi-ar clarifica cateva nelamuriri.
 7. Salut! Sunt interesat de un difuzor Celestion de 16 Ohmi, preferabil V30 sau Greenback. Astept eventualele oferte pe PM. Stima!
 8. Corectare la topic, pozitivul e la exterior, am scris gresit din graba.
 9. Salut! Vand o clona a efectului Box Of Rock de la ZVEX. Este o pedala foarte versatila, fiind un efect 2 in 1 si anume un boost respectiv un distors cu caracter, ce poate fi domolit si la overdrive. Alimentare pe 9V cu pozitivul pe interior, ca si pedalele din comert. Pentru cei interesati fac si demo. Trimit oriunde in tara pe cheltuiala cumparatorului. Accept si schimburi cu alte pedale. Pentru orice detalii suplimentare ma puteti contacta. Stima!
 10. Salut! M-ar interesa o pedala tremolo, in principiu Boss TR-2 sau Marshall Vibratrem. Astept eventualele oferte pe PM. Stima!
 11. Salut! Vand o clona MXR Dyna Comp hand made facuta de mine. Pedala e true bypass si se bazeaza pe circuitul integrat CA3080 ca si modelele mai clasice. Alimentarea e de 9 volti si se poate face cu orice alimentator de 9 volti cu pozitivul la exteriorul mufei, respectiv cu baterie.