www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

balu

Veteran
 • Posts

  329
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Turda, Romania

Other Information

 • Gear
  Fender CD-60, Vintage V100 Icon cherry sunburst

Recent Profile Visitors

6477 profile views

balu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

 1. Salut, M-ar interesa un footswitch pentru un amp Orange. Fie doar pentru canalul de drive fie unul dublu care sa fie si cu buton pentru reverb. Astept ofertele voastre. Stima!
 2. Up! M-ar interesa un tuner eventual la schimb
 3. Up de la mine, am si eu una exact la fel si e o chitara foarte reusita!
 4. Sunt si eu constient ca nu e o lucrare de custon shop, dar macar s-au remediat problemele ce le-am avut. Marginile nu agata, nu taie. Bindingul pare in regula, avand in vedere ca nu arata prea stralucit din fabricatie, fiind modelul icon de Vintage V100, care e facut sa para batatorit. Actionul e meh, prefer un action cat mai jos, dar nu am avut timp sa il setez. O sa revin cu amanunte odata ce i-am facut chitarii un setup complet.
 5. Iata si pozele de rigoare
 6. Nu as putea sa iti raspund exact caci am lasat chitara la om acasa si nu mi-a aratat niciun atelier sau vreo camera de lucru. Mi-a zis ca are presa pentru pune tastele noi la locul lor, in rest nu stiu ce scule are. O sa fac si niste poze in curand
 7. 250 manopera + 70 de lei tastele
 8. Am fost cu chitara la reparat la serviciul mentionat mai sus. A fost nevoie pana la urma de o schimbare se taste, iar la chitara am si binding pe neck. Tipul a facut o treaba foarte buna, a schimbat tastele si si bindingul a ramas intact. Recomand!
 9. Salut, Stie cineva un lutier de incredere in zona Clujului? M-ar interesa pentru niste probleme cu freturile. Multumesc!
 10. Salut, Vand o clona a bufferului "Little Black Buffer" de la JHS, alimentare tip standard cu negativul la interior. Un buffer foarte reusit, face minuni dupa un sir lung de efecte.Se poate vedea la Cluj, trimit si in tara. Pentru orice detaliu ma puteti contacta.
 11. Salut! Vand amplificatorul meu Fender Frontman FM212R. Este un amplificator chiar reusit cu 100 de wati si 2 difuzoare de 12" si reverb pe arc. Din punct de vedere functional este ireprosabil, si-a facut foarte bine treaba si la volume mici in camera cat si dat tare. Estetic prezinta cateva urme de folosinta, prezente si cand am cumparat eu amplificatorul. Pentru orice detaliu pot fi contactat prin PM sau telefonic. Stima!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.