www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

mammoth_mark

Active Members
 • Content Count

  78
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

38 Excellent

About mammoth_mark

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Cluj-Napoca/Oradea

Other Information

 • Band
  Fever
 • Gear
  Fender HW1 Stratocaster cu doze DiMarzio Dp117
  Cort Zenox Z42 cu doze Gibson si DiMarzio
  Crafter D7 cu L.R.Baggs M1

Recent Profile Visitors

12,171 profile views
 1. mammoth_mark

  vând Samick Gregg Bennett AV3

  Pentru oferte va rog sa ma contactati in privat. Multumesc.
 2. mammoth_mark

  vând Samick Gregg Bennett AV3

  Stare estetica si functionala impecabila - din pacate pozele nu redau exact aspectul ei. Setup recent facut, actiune joasa, corzi D'addario de 10. Cheite Grover; doza de bridge a fost inlocuita cu una tip Wilkinson. Vine fara cover-uri de doze (chiar si cel care se vede in poze).
 3. Body: Dean Michael Amott Tyrant X Splatter Neck: Peavey Vortex EXP Pickups: Epiphone 57 (vintage) Tuners: Grover Forma specifica Amott a fost indepartata de fostul proprietar si lasat corpul netratat. Corpul mai are cateva urme de uzura si o fisura in lac, dar lemnul este intact si sunetul neafectat. Tastele sunt nivelate, iar gatul vine cu nut din os. Chitara este setata, cu actiunea joasa si pregatita pentru a fi cantata. Fretboardul este comod, iar sunetul impersionant de bun. Ofer cadou si o husa Stagg. Schimb cu chitare sau diverse scule mai potrivite pentru jazz.
 4. mammoth_mark

  vând Xvive V3 Metal

  Stare estetica si functionala impecabila. True bypass; carcasa metalica durabila; sunet surprinzator de bun pentru categoria de pret. Pe fly-music.ro e 250 Ron (aparent singurul dealer din tara).
 5. mammoth_mark

  cumpăr [EXPIRAT] VOX Tonelab EX

  Mersi pentru oferta dar caut modelul EX din motive practice de transport, in stare perfecta de functionare.
 6. mammoth_mark

  vând [EXPIRAT] Samick Gregg Bennett AV3 + Rockcase Tweed

  Posibil sa schimb si cu pedale de modulatie + diferenta cash.
 7. mammoth_mark

  vând [EXPIRAT] Novanex Automatic 10

  Negociabil.
 8. mammoth_mark

  vând [EXPIRAT] Samick Gregg Bennett AV3 + Rockcase Tweed

  Schimb cu electro-acustica de valoare egala sau putin mai mare (cu diferenta din partea mea daca e cazul).
 9. mammoth_mark

  vând [EXPIRAT] Samick Gregg Bennett AV3 + Rockcase Tweed

  Se da si fara hardcase.
 10. Novanex Automatic 10, made in Holland, anii '70. Specificatii tehnice: https://www.novanex.nl/Automatic10-EN Amplificatorul nu porneste, insa partea electronica pare a fi neatinsa. Recomand unui coleg forumist priceput in electronica. Pot asigura transport gratuit pe ruta Oradea-Bucuresti.
 11. Vand acustica Hora Reghin Standard M 4/4 din 2001. Stare estetica buna, insa intonatia este dusa. Chitara necesita setup si schimb de corzi. Pot asigura transport gratuit pe ruta Oradea-Bucuresti.
 12. Stare estetica si functionala impecabila. Setup recent facut, actiune joasa, corzi noi D'addario de 10. Doza de bridge a fost inlocuita cu una tip Wilkinson. Chitara vine insotita de un hardcase tweed Rockcase by Warick. Chitara se potriveste in case la perfectie. Una dintre incuietatoarele case-ului este stricata (vezi poze), dar restul tin suficient de bine pentru un transport sigur. Posibil sa pot asigura si transport gratuit pe ruta Oradea-Bucuresti. Schimb doar cu Vox Tonelab EX + diferenta.
 13. Cash sau ofer la schimb: - T-rex ToneBug Fuzz - Mooer Repeater - Boss DS-1
 14. mammoth_mark

  vând [EXPIRAT] ARIA PRO II CARDINAL SERIES CSB-300

  Buna ziua, Imi cer scuze pentru raspunsul intarziat. Atat cheitele, cat si electronica sunt originale. Pentru a va convinge in privinta cheitelor, va invit sa le comparati cu alte modele identice disponibile online, cum ar fi: Exemplu 1 | Exemplu 2 | Exemplu 3 Daca sunteti interesat de instrument, va rog sa ma contactati in privat. Cu stima, Mark
 15. Made in Japan, la începutul anilor '80. Specificații aici. Corpul a suferit o lovitură în zona cavității pentru electronica, dar a fost reparat cu succes și revopsit într-o culoare similară celei originale. După cum reiese și din poze, nu a ramăs nicio urmă după intervenție.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.