mammoth_mark

Active Members
 • Content count

  78
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

36 Excellent

About mammoth_mark

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Cluj-Napoca/Oradea

Other Information

 • Band
  Fever
 • Gear
  Fender HW1 Stratocaster cu doze DiMarzio Dp117
  Cort Zenox Z42 cu doze Gibson si DiMarzio
  Crafter D7 cu L.R.Baggs M1

Recent Profile Visitors

11,951 profile views
 1. mammoth_mark

  vând Xvive V3 Metal

  Stare estetica si functionala impecabila. True bypass; carcasa metalica durabila; sunet surprinzator de bun pentru categoria de pret. Pe fly-music.ro e 250 Ron (aparent singurul dealer din tara).
 2. mammoth_mark

  cumpăr VOX Tonelab EX

  Mersi pentru oferta dar caut modelul EX din motive practice de transport, in stare perfecta de functionare.
 3. mammoth_mark

  vând Samick Gregg Bennett AV3 + Rockcase Tweed

  Posibil sa schimb si cu pedale de modulatie + diferenta cash.
 4. mammoth_mark

  vând Novanex Automatic 10

  Negociabil.
 5. mammoth_mark

  vând Samick Gregg Bennett AV3 + Rockcase Tweed

  Schimb cu electro-acustica de valoare egala sau putin mai mare (cu diferenta din partea mea daca e cazul).
 6. mammoth_mark

  vând Samick Gregg Bennett AV3 + Rockcase Tweed

  Se da si fara hardcase.
 7. Novanex Automatic 10, made in Holland, anii '70. Specificatii tehnice: https://www.novanex.nl/Automatic10-EN Amplificatorul nu porneste, insa partea electronica pare a fi neatinsa. Recomand unui coleg forumist priceput in electronica. Pot asigura transport gratuit pe ruta Oradea-Bucuresti.
 8. Vand acustica Hora Reghin Standard M 4/4 din 2001. Stare estetica buna, insa intonatia este dusa. Chitara necesita setup si schimb de corzi. Pot asigura transport gratuit pe ruta Oradea-Bucuresti.
 9. Stare estetica si functionala impecabila. Setup recent facut, actiune joasa, corzi noi D'addario de 10. Doza de bridge a fost inlocuita cu una tip Wilkinson. Chitara vine insotita de un hardcase tweed Rockcase by Warick. Chitara se potriveste in case la perfectie. Una dintre incuietatoarele case-ului este stricata (vezi poze), dar restul tin suficient de bine pentru un transport sigur. Posibil sa pot asigura si transport gratuit pe ruta Oradea-Bucuresti. Schimb doar cu Vox Tonelab EX + diferenta.
 10. mammoth_mark

  cumpăr VOX Tonelab EX

  Cash sau ofer la schimb: - T-rex ToneBug Fuzz - Mooer Repeater - Boss DS-1
 11. mammoth_mark

  vând [EXPIRAT] ARIA PRO II CARDINAL SERIES CSB-300

  Buna ziua, Imi cer scuze pentru raspunsul intarziat. Atat cheitele, cat si electronica sunt originale. Pentru a va convinge in privinta cheitelor, va invit sa le comparati cu alte modele identice disponibile online, cum ar fi: Exemplu 1 | Exemplu 2 | Exemplu 3 Daca sunteti interesat de instrument, va rog sa ma contactati in privat. Cu stima, Mark
 12. Made in Japan, la începutul anilor '80. Specificații aici. Corpul a suferit o lovitură în zona cavității pentru electronica, dar a fost reparat cu succes și revopsit într-o culoare similară celei originale. După cum reiese și din poze, nu a ramăs nicio urmă după intervenție.
 13. Vand amplificator de bass, 10W, model Kustom KBA-10. Are sunet versatil si voluminos. Volumul nu se taie complet la minim si potentiomentul de inalte scartaie putin. Pretul s-a stabilit astfel incat sa tina cont de aceste mici defecte.
 14. mammoth_mark

  vând Quintus Tenor Trombone Softcase

  Dimensiuni exterioare: 950x230x140 mm (Ø300 mm) Diametru maxim palnie: 230 mm Produse de referinta: - https://www.thomann.de/de/protec_mx306cts_tenor_trombone_case.htm - https://www.thomann.de/de/kuehnlhoyer_light_case_601_27_trom_b_stock.htm Se vinde sub jumatatea pretului nou.
 15. mammoth_mark

  Alimentator 9V 1200 mA Cluj

  Corect, va multumesc mult pentru observatie! Rectific cerintele: 9VAC 1200mA minimum