www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

mammoth_mark

Active Members
 • Posts

  78
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Cluj-Napoca/Oradea

Other Information

 • Band
  Fever
 • Gear
  Fender HW1 Stratocaster cu doze DiMarzio Dp117
  Cort Zenox Z42 cu doze Gibson si DiMarzio
  Crafter D7 cu L.R.Baggs M1

Recent Profile Visitors

13740 profile views

mammoth_mark's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

38

Reputation

 1. Stare estetica si functionala impecabila - din pacate pozele nu redau exact aspectul ei. Setup recent facut, actiune joasa, corzi D'addario de 10.Cheite Grover; doza de bridge a fost inlocuita cu una tip Wilkinson. Vine fara cover-uri de doze. Schimb doar cu casti de calitate pentru cantat la chitara si in stare buna. Posibil sa pot oferi transport gratuit pe ruta Oradea-Bucuresti, respectiv Cluj-Ciuc. Pentru intrebari va rog sa folositi mesageria privata.
 2. Pentru oferte va rog sa ma contactati in privat. Multumesc.
 3. Stare estetica si functionala impecabila - din pacate pozele nu redau exact aspectul ei. Setup recent facut, actiune joasa, corzi D'addario de 10. Cheite Grover; doza de bridge a fost inlocuita cu una tip Wilkinson. Vine fara cover-uri de doze (chiar si cel care se vede in poze).
 4. Body: Dean Michael Amott Tyrant X Splatter Neck: Peavey Vortex EXP Pickups: Epiphone 57 (vintage) Tuners: Grover Forma specifica Amott a fost indepartata de fostul proprietar si lasat corpul netratat. Corpul mai are cateva urme de uzura si o fisura in lac, dar lemnul este intact si sunetul neafectat. Tastele sunt nivelate, iar gatul vine cu nut din os. Chitara este setata, cu actiunea joasa si pregatita pentru a fi cantata. Fretboardul este comod, iar sunetul impersionant de bun. Ofer cadou si o husa Stagg. Schimb cu chitare sau diverse scule mai potrivite pentru jazz.
 5. Stare estetica si functionala impecabila. True bypass; carcasa metalica durabila; sunet surprinzator de bun pentru categoria de pret. Pe fly-music.ro e 250 Ron (aparent singurul dealer din tara).
 6. Mersi pentru oferta dar caut modelul EX din motive practice de transport, in stare perfecta de functionare.
 7. Posibil sa schimb si cu pedale de modulatie + diferenta cash.
 8. Schimb cu electro-acustica de valoare egala sau putin mai mare (cu diferenta din partea mea daca e cazul).
 9. Novanex Automatic 10, made in Holland, anii '70. Specificatii tehnice: https://www.novanex.nl/Automatic10-EN Amplificatorul nu porneste, insa partea electronica pare a fi neatinsa. Recomand unui coleg forumist priceput in electronica. Pot asigura transport gratuit pe ruta Oradea-Bucuresti.
 10. Vand acustica Hora Reghin Standard M 4/4 din 2001. Stare estetica buna, insa intonatia este dusa. Chitara necesita setup si schimb de corzi. Pot asigura transport gratuit pe ruta Oradea-Bucuresti.
 11. Stare estetica si functionala impecabila. Setup recent facut, actiune joasa, corzi noi D'addario de 10. Doza de bridge a fost inlocuita cu una tip Wilkinson. Chitara vine insotita de un hardcase tweed Rockcase by Warick. Chitara se potriveste in case la perfectie. Una dintre incuietatoarele case-ului este stricata (vezi poze), dar restul tin suficient de bine pentru un transport sigur. Posibil sa pot asigura si transport gratuit pe ruta Oradea-Bucuresti. Schimb doar cu Vox Tonelab EX + diferenta.
 12. Cash sau ofer la schimb: - T-rex ToneBug Fuzz - Mooer Repeater - Boss DS-1
 13. Buna ziua, Imi cer scuze pentru raspunsul intarziat. Atat cheitele, cat si electronica sunt originale. Pentru a va convinge in privinta cheitelor, va invit sa le comparati cu alte modele identice disponibile online, cum ar fi: Exemplu 1 | Exemplu 2 | Exemplu 3 Daca sunteti interesat de instrument, va rog sa ma contactati in privat. Cu stima, Mark
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.