www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

ammons

Active Members
 • Content Count

  85
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

ammons last won the day on September 22

ammons had the most liked content!

Community Reputation

57 Excellent

1 Follower

About ammons

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  București

Other Information

 • Gear
  Ovation 2078 Sweet T, Ovation 2007 Collectors, Ovation 1758-6 Pearl White 12-string, Alvarez Avante baritone, Klira Classical, Jolana Tornado GB, pian Bechstein, diverse archtopuri, chitare și mandoline vechi, tot felul de instrumente de percuție

Recent Profile Visitors

8079 profile views
 1. Revin la vânzare. Cumpărător neserios
 2. Chitara neagră se retrage deocamdată de la vânzare. Cea galbenă mai rămâne doar o săptămână.
 3. Două chitare absolut absolut extraordinare - care, spre deosebire de cele mai multe Ovationuri, sună senzațional și acustic. Cea neagră este un model special cu inserție de Koa, comandat de magazinul Sweetwater la fabrica Ovation la jumătatea anilor 2000. Au fost fabricate sub 20 de exemplare. Față solidă de molid, spate din Lyrachord (un fel de grafit), așa-numitul „contour bowl” - mult mai ușor de cântat în picioare față de modelele lor tipice, rotunde. Cea galbenă este modelul de colecție al anului 2007. Față solidă de bearclaw spruce, spate contour. Au fost chitarele mele principale în ultimii 10-15 ani. În preț sunt incluse cutiile originale Ovation USA. Ovation Elite 2078 Sweet T: 1100 de euro Ovation Collector's Edition 2007: 1500 de euro
 4. Salut, poate găsești Yamaha P-80 sau P-120, le-am avut pe ambele și sunt foarte mișto. Spor!
 5. Vândut în afara forumului, mulțumesc RGC
 6. Raluca, depinde ce înțelegi prin „a investi”; dacă îți pui problema să cumperi un instrument pentru ca în viitor valoarea lui de revânzare să fie bună, cu siguranță Taylor e una dintre firmele care „stau în preț”. Pe de altă parte, din punct de vedere....strict economic, investiția ca atare e proastă - cu rare excepții cam pierzi bani la cumpăratul de instrumente, nu câștigi :)... Acum: depinde ce vrei tu, ca sunet. Taylor e unul dintre numele mari, dar nu singurul - și e și foarte mult branding, asociat bineînțeles cu prețul. Sunt firme mai puțin faimoase care, la sume comparative, produc instrumente mai bune, după părerea mea. Un Breedlove de cinci sute de euro s-ar putea să fie mai mișto decât un Taylor/Martin/Guild la același preț. Multe dintre chitarele Furch sunt de asemenea foarte bune. Vecinii noștri bulgari de la Kremona produc niște chitare care m-au lăsat mască. Noi chitariștii... căutăm toaaaaaaată viața instrumentele perfecte, și ce-i e ideal unuia, altuia îi este câh, vezi și tu pe forum :). E doar o părere - nu te gândi atât de mult ce scrie pe capul chitarei. Vezi ce bani ai, inclusiv pentru o husă bună și seturi de corzi (ideal diferite la început, vezi cu ce sună bine chitara și ce îți este ok la mână) și cumpără din magazin ce îți place, cu puțin ajutor de la prieteni sau cunoscuți în care ai încredere.
 7. Un review aici, Soundguys le enumeră printre cele mai bune căști de studio din 2021. Sunt impecabile, pachetul desigilat doar pentru probă. Motivul vânzării - am nevoie de un microfon mai performant. FACTURĂ DE LA THOMANN (vezi poze), SUNT ÎN GARANȚIE. Pachetul a fost desfăcut doar pentru probă, folosite la o sesiune de înregistrări fără absolut nicio problemă. Bleed inexistent, sunet drept, căști monitor de studio, closed-back. Prețul de noi: 616 lei la Senia, 580 la Muziker, 590 la Kytary. Prețul meu: 460 de lei. Mie îmi plac foarte mult - am de gând să îmi iau același lucru, poate în varianta bluetooth sau Yamaha MT8. Schimb doar cu placă de sunet SSL, microfon Shure SM7 / MV7.
 8. Produsul este FULL BOX, fără programe. Absolut toate componentele - placă, microfon, căști, cabluri, totul este impecabil. Se și vede în poze, placa și căștile încă au țipla pe ele, am folosit pachetul doar de câteva ori. Vând pentru că am nevoie de mai multe canale XLR. FOARTE BUN pachet pentru podcasturi, vlog, înregistrări audio. Fiecare generație Focusrite Solo a ieșit constant cea mai bună în review-uri, pe lângă alte plăci/pachete. Are cele mai silențioase preampuri din gama asta de preț, mult peste Presonus și M-Audio. Față de gene Microfonul rivalizează lejer cu produse mult mai scumpe, eu l-am comparat cu Audiotechnica 2020 și sincer mi s-a părut mai bun și mai „cald”. Căștile sunt monitor - nu „bagă bași”, nu sunt Beats, sunt căști CORECTE și destul de flat. Locul lor e la înregistrat și mixat - pe de altă parte am și ascultat muzică și sunt ok. Acoperă urechea bine și nu strâng - cred că s-ar putea sta ore cu ele fără probleme, nu au nici bleed. Prin comparație cu AKG K-371 (asta folosesc acum, căști de peste 100 de euro) sunt doar puțin mai dulci în bas - e tendința modernă. Cablul e foarte bun, din câte știu e 3M, se simte la mână că nu e vreo chinezărie ieftină. Eu am luat pachetul după ce am căutat obsesiv vreo lună review-uri și păreri peste tot pe net - chiar cred că este clar cea mai bună soluție all-in-one, în trecut am mai avut M-Audio, Saffire, Lexicon, Tascam. Review scris aici, unul video aici. Alte prețuri, pentru comparație: 1099 de lei la ZeedoShop, 1089 de lei la Soundcreation, 209 euro la Thomann. SCHIMB CU: - placă SSL2 sau SSL2+ - microfon condenser (diafragmă mică sau mare)
 9. Este vârful de gamă și unul dintre cele mai bune sintetizatoare ale perioadei sale. Pe scurt: claviatură exact cât de grea e nevoie pentru senzație, tonuri, tonuri, tonuri!!... E greu să încep de undeva descrierea, câteva lucruri sunt descrise foarte bine aici. Posibilități nenumărate de control (două ribbon-uri de expresie senzaționale, una chiar deasupra tastaturii, una în stânga), fadere, arhitectura V.A.S.T., PATRU intrări de footswitch, o intrare de breath controller și o mulțime de alte conexiuni posibile, sampler, arpegiator foarte capabil, capacitate foarte mișto de layering. Este un instrument între vintage și modern, cu tonuri geniale și cu un parfum excelent de '90s-'00s. Instrumentul onorează orice studio, este în stare absolut excelentă, ținut doar în casă (nefumător, fără animale de companie). SoundOnSound i-a făcut un review amplu, pentru cine vrea să sape mai mult. Aici găsiți zeci de mostre de tonuri și încă alte fotografii. Am pus la poze și o captură de pe ebay pentru preț - asemenea instrumente apar destul de rar, e destul de greu de făcut comparații, iar cel pe care l-am găsit eu pare în stare mai precară decât al meu, cu clape îngălbenite, fadere murdare etc. Includ gratuit în pachet scaunul, stativul și o pedală de sustain Yamaha. Accept schimb +- diferența cu: Yamaha s90xs, Yamaha Cp33, Roland RD700SX, poate și alte piane electrice. Mă interesează în primul rând Yamaha.
 10. ...Din ciclul „oriunde dar numai pe mijloc să nu fie gaura” :), îți propun să arunci un ochi (și, cine știe, poate și încerci) la un Contreras model Carlevaro (pe unul dintre exemplare l-am și încercat cu ani în urmă), care are practic o fantă de jur împrejurul feței, sau chitarele Gottschall (un lutier german, s-a dus acum niște ani, super-simpatic omul), acum preluate de Berrick, care sună de înțepenești și care practic nu au eclisă de-o parte și de alta a gâtului... iarăși wow. Spor!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.