www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

ammons

Active Members
 • Content Count

  79
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

52 Excellent

1 Follower

About ammons

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  București

Other Information

 • Gear
  Ovation 2078 Sweet T, Ovation 2007 Collectors, Ovation 1758-6 Pearl White 12-string, Alvarez Avante baritone, Klira Classical, Jolana Tornado GB, pian Bechstein, diverse archtopuri, chitare și mandoline vechi, tot felul de instrumente de percuție

Recent Profile Visitors

7451 profile views
 1. ammons

  cumpăr Ukulele bass

  Salutare, mă interesează un ukulele bass. Accept și schimb +- diferența. Mixer, amplificator, electroclasică, alte chitare.
 2. Vândut în afara site-ului, se poate închide, mulțumesc RGC.
 3. Cutie Gibson USA Les Paul, fabricată la TKL în Canada în anii '90. Interiorul e dintr-un pluș roz și are un cover din satin. Foarte mișto echilibrată, mâner serios, comod. Închizătorile au mici urme de coroziune din cauza vârstei, dar merg perfect, idem balamalele, încuietoarea cu cifru de asemenea - au toate un aspect vintage. Pe capac tolexul are o julitură de vreun centimetru și jumătate - nu am încercat să o repar, face parte din farmecul cutiei. Trimit orice poze pentru cine vrea dar arată mult mai bine în realitate, cine e interesat o poate vedea. Pentru schimburi: claviatură cu clape grele gen Yamaha CP-33, fie una semi-grea cu 76 sau 88 de clape cu mai multe tonuri și posibilități de master keyboard, gen Kurzweil LE. În principiu nu mă interesează claviaturi midi, dar aștept oferte. doze de Telecaster silent, de genul Kinman sau Fender Noiseless. Prefer mesaj privat aici pe forum. Toate cele bune! Alte anunțuri ale mele: mixer Soundcraft, amplificator/boxă amplificată, chitară electroclasică, diverse chitare, pian digital
 4. Pian digital folosit doar în casă, în mediu de nefumător. L-am cumpărat de nou acum doi ani parcă, a fost atunci aproape 3000 RON. Este impecabil. Calități principale: + claviatură semigrea GHS (clapele din bas sunt mai „grele” decât cele din acut) + tonuri absolut excelente - aceleași ca la variantele de scenă mult mai scumpe, folosește tehnologia Pure CF Sound Engine. Practic tonurile de pain sunt înregistrate după pianul cu coadă CF3. Mie îmi plac mai ales tonurile de pian electric, foarte credibile, și cele de corzi + două ieșiri de căști și funcția Duo - se poate cânta la patru mâini în același interval de octave, claviatura se „împarte” în două pentru profesor-elev + conexiune USB + 4 boxe, două dedesubt și două tweetere deasupra. Nu sunt puternice dar sunt fidele Ofer bonus: + stativ + suport de partituri + pedală Specificațiile complete le puteți găsi aici, un review de pe Musicradar puteți citi aici. Ca idee, P-105 a fost înlocuit de P-125 dar claviatura și tonurile sunt absolut identice - diferența este că modelul mai nou are polifonie mai mare, mai multe ritmuri și o aplicație pentru iPhone. Pentru schimburi: mă interesează fie o claviatură cu clape grele gen Yamaha CP-33, fie una semi-grea cu 76 sau 88 de clape cu mai multe tonuri și posibilități de master keyboard, gen Kurzweil LE. În principiu nu mă interesează claviaturi midi, dar aștept oferte. Mă mai interesează doze de Fender Telecaster silent, de genul Kinman sau Fender Noiseless. Prefer mesaj privat aici pe forum. Toate cele bune! Alte anunțuri ale mele: mixer Soundcraft, amplificator/boxă amplificată, chitară electroclasică, diverse chitare
 5. Vândut în afara site-ului, se poate închide, mulțumesc RGC!
 6. De vânzare acest Sony Xperia XZ2 (link cu specificații de pe GSM Arena) împreună cu încărcător - nu mai am restul accesoriilor. Telefonul este absolut impecabil, ținut din primul minut în husă și cu folii. Aspect 10/10, funcționare 10/10. E un telefon primit, l-am folosit prea puțin, prefer banii să îmi cumpăr altceva. Pe Emag este dublu ca preț, oferta mi se pare corectă. Trimit și în țară, cumpărătorul plătește transportul, livrare cu verificare. Numai bine!
 7. Virtuozitatea este un criteriu, muzicalitatea altul. Ele pot merge împreună dar nu musai. David Gilmour este un mare chitarist prin muzicalitatea lui, nu prin tehnică. La fel, mari chitariști au fost bluesmeni ca BB King - care în niciun caz nu au excelat dpdv tehnic. Dar cântau frumos și ce să vezi, nu prea poate nimeni ca ei :)...notele-s simple, dar la noi muritorii de rând nu sună ;)... Până la urmă, e chestie de gust. Respec fantastic munca unui Malmsteen sau Vai, de exemplu, dar pur și simplu nu sunt „ceașca mea de ceai”. La fel, la polul opus, Segovia, Russell sau Yamashita - nu îmi place automat numai pentru că e chitară clasică și există piese foarte complicate. Până la urmă, frumos e ce-ți place - și fiecare gen are virtuozii lui. Era o glumă .... Django Reinhardt este printre idolii mei.
 8. Depinde mult de stilul de muzică, de chitarist, de mâna însăși. Dacă diferența de înălțime dintre degetul mic și inelar e prea mare, nasol... În muzica clasică, spre imposibil doar cu trei. La fel și în fingerstyle. Pe de altă parte, în tehnica de clasică degetul mare de la mâna stânga e anatema - în fingerstyle aproape că nu merge fără :)... latino-americanii au și ei obiceiuri bizare, să cânți bossa/samba cu doar trei degete iar e imposibil (la naiba, la ce fac ăia mă mir că nu le-a mai crescut un deget). Nu mai zic bietul Django postat mai sus, care se descurca binișor cu două plus ceva rămășițe după accident :)... Până la urmă cred că fiecare își dezvoltă acea tehnică proprie cumva, sau care îl ajută cel mai mult, sau care îi este cea mai firească.
 9. Foarte ok 4p-ul, am avut și eu, chitară echilibrată și frumos lucrată
 10. Salut, îmi pemit și eu o recomandare, Bugera V5. E foarte simplu, are doar ieșire de căști și reverb, dar are și atenuator - asta înseamnă că vei cânta fie clean, fie cu distors natural, la volum de cameră. Cel mai important, ăsta micu' e full lampă. Spor!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.