www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Xeper-i-set

Newcomers
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

12 Good

About Xeper-i-set

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Gear
  Washburn D10SCE
  Manuel Rodriguez C1

Recent Profile Visitors

4066 profile views
 1. Vand un amplificator foarte versatil potrivit atat pentru bass cat si pentru chitara electrica sau electroacustica, in stare excelenta (ca nou). Putere 40 W clasa D, Eq 4 benzi, overdrive channel, aux in, DI out. Nu sunt interesat de schimburi si prefer predare personala in Bucuresti. Contact prin PM sau email. Multumesc!
 2. Pretul actualizat este de 3900 Ron. Schimb si cu un pian digital Yamaha P121 sau P125 plus diferenta. Multumesc!
 3. Ukulele cu 8 Corzi in stare excelenta, din lemn de mahon, electroacustic (doza piezo undersaddle), cu husa originala. Ofer si un set de corzi Aquila. Predare personala in Bucuresti.
 4. Chitara electro-clasica La Patrie Arena FlameMaple CW Crescent II (made in Canada by Godin Guitars) in stare impecabila, cu husa originala. - marime 4/4 - preamp B-band Crescent II (controale Volume, Blend, Phase); - fata molid solid, spatele artar figurat, tastiera Richlite; - cordar si pragus Graphtec Tusq 51 mm. As fi interesat si de un schimb cu o clapa gen Yamaha MX, Novation Ultranova (cu diferenta din partea cumparatorului). Prefer predare personala in Bucuresti. Nu trimit prin curier sau posta.
 5. Thomastik JS111 -50 Lei Thomastik JS112 -50 Lei Elixir Nanoweb .10-.046 -50 Lei Dunlop Heavy core .11-.50 -20 Lei Rotosound Swing Bass .40-.95 - 70 Lei D'Addario XL Pro Steels Bass short scale .45-.100 - 70 Lei D'Addario XL Nickel wound Bass short scale .45-.100 - 70 Lei Predare personala in Bucuresti. Va rog contact prin PM. Multumesc!
 6. Valeton Coral Loope in stare excelenta (nefolosit): -max recording time: 10 min -unlimited overdubs -undo/redo function Se poate proba in Bucuresti. Rog contact prin PM. Multumesc!
 7. Turbo Tuner ST-300 mini in stare excelenta (nefolosit): -zero latency True strobe display -extreme accuracy .02 cents -made in USA Se poate proba in Bucuresti Va rog contact prin PM. Multumesc!
 8. Este un amp pt bass (40W)foarte versatil, suna ok si cu alte instrumente (chitara electrica, acustica). Pentru practice are volum suficient Se poate proba in Bucuresti. Va rog contact prin PM. Multumesc!
 9. Bass Ibanez Mikro scala 28.6", i-am montat straplocks Dunlop. Este in garantie la MCM. Ofer factura, husa ibanez si un set corzi D'Addario short scale bass. Se poate proba in Bucuresti. Rog contact prin PM Multumesc!
 10. Vintage V6 Icon cu urmatoarele upgrade-uri: - Straplocks Dunlop - Roller string tree - Push-pull pe potentiometrul de ton pentru activare doza neck (7-way strat wiring mod) Chitara vine cu husa si un set corzi Dunlop de schimb. Se poate proba in Bucuresti. Nu sunt interesat de schimburi. Pentru contact va rog folosti PM. Multumesc!
 11. Rocktile concert ukulele electric in stare foarte buna de functionare, este in garantie, ofer factura. Corzi Aquila concert low G. Pentru detalli va rog PM.
 12. Vand o chitara Ibanez ARX140. Doza bridge este Ibanez INF4. Cheita de acordare pt coarda G schimbata cu un Wilkinson. I-am montat cover-uri Schaller pe ambele doze. In rest totul este original. Nu are truss rod cover. In partea laterala corpul a fost lovit si a fost reparata. Ofer un set nou de corzi de .10 Dunlop. Se poate vedea sau proba in Bucuresti. Nu trimit prin curier sau posta. Nu doresc schimburi.
 13. Vand amplificator Laney Cub 8 in stare foarte buna. I-am montat un atenuator de volum sonor pe partea din spate dupa cum se observa si in poza, pentru a-l putea folosi in apartament la un volum "acceptabil". Acesta se poate scoate daca se doreste fara nici o modificare a circuitului. Ofer bonus lampi de schimb pt pre si power-amp. Accept orice proba / testare. Exclus schimburi, pretul este fix. Predare personala in Bucuresti.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.