www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Xeper-i-set

Newcomers
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Xeper-i-set

  1. Vintage V6 Icon Gretsch G5220 Washburn D10SCE
  2. Ukulele cu 8 Corzi in stare excelenta, din lemn de mahon, electroacustic (doza piezo undersaddle), cu husa originala. Ofer si un set de corzi Aquila. Predare personala in Bucuresti.
  3. Thomastik JS111 -50 Lei Thomastik JS112 -50 Lei Elixir Nanoweb .10-.046 -50 Lei Dunlop Heavy core .11-.50 -20 Lei Rotosound Swing Bass .40-.95 - 70 Lei D'Addario XL Pro Steels Bass short scale .45-.100 - 70 Lei D'Addario XL Nickel wound Bass short scale .45-.100 - 70 Lei Predare personala in Bucuresti. Va rog contact prin PM. Multumesc!
  4. Mai este valabil? Te intereseaza schimb cu:https://forums.rgc.ro/topic/119891-chitara-ibanez-tm303m/ ?
  5. Mai este de actualitate?
  6. Pret: 400 RON Localitate: Bucuresti Contact: PM Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand pedala Sansamp GT2 modelul original Made in Usa. Perfect functionala. Nu sunt interesat de schimburi. Pretul este fix 400 lei.
  7. Vand un Vox Amplug AC30 si un Vox Amplug Twin. Pret 75 ron pt fiecare. Va rog sa ma contactati prin pm pentru detalii. Multumesc.
  8. Multumesc pentru sfat, am avut acum ceva timp un Ibanez RG370dx. Dozele intr-adevar erau super ok, din pacate dupa un an de cantat pe ea mi-ul subtire avea un "zgomot" chiar si pe coarda libera, nu era fret buzz ci altceva, n-am reusit sa-mi dau seama. Chiar dupa ce am schimbat corzile problema a ramas, orice nota cantam pe mi subtire suna nasol, murdar pe distors. Alta problema mi s-a parut la acea chitara neck joint-ul, care nu era cel mai stabil si solid probabil din cauza profilului in zona cutaway si faptului ca nu avea placuta de metal ca la strat-uri. Din cauza asta as prefera o chitara cu set neck, cum sunt cele pe care le-am scris in lista.
  9. Salut tuturor! Am de gand sa fac o noua achizitie si m-ar interesa una din urmatoarele chitare: -Ibanez Darkstone -Dean Hardtail Select -LTD EC200QM -un model PRS SE cu bridge fix. In principiu ma intereseaza bridge fix, humbuckere splitabile, si pret pana in 2500 Ron. Daca aveti sau ati cantat pe vreuna din ele va rog sa-mi spuneti ce impresie v-a lasat si ce-mi recomandati. Multumesc.
  10. Mersi mult pentru sfaturi, cred ca o sa iau Washburn, D10SCE sau WD32SCE. Diferenta principala ar fi preamp-ul si faptul ca a doua e mai ingusta la corp si probabil are proiectie mai slaba "la rece".
  11. Salut tuturor, As vrea sa-mi iau o chitara electro-acustica cu pretul intre 1000-1500 Ron, sa aiba solid top si eventual un sistem dual mic+under saddle pick-up. Ce imi recomandati?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.