www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

rawel_sr

Newcomers
 • Posts

  16
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Buc.

Other Information

 • Band
  Flipups
 • Gear
  Effin Guitar custom
  Fender blues jr.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

rawel_sr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

23

Reputation

 1. Hardcase pentru chitara IBANEZ
 2. Spațiu cu suport pentru chitara cu spațiu de depozitare, care găzduiește 3 chitare acustice / electrice / bass (capacitate de încărcare de 80 kg)
 3. Case Gibson cu cateva urme exterioare de uzura, in rest ca nou!
 4. Vand acest combo pe lampi, l-am achizitionat in 2018 si l-am folosit cam timp de un an si jumatate cel mai des la repetitii(1-2 ori pe sapt) si in cateva live-uri. Dupa cum se vede in poze are cateva semne de uzura, in rest functioneaza perfect, nu m-a dezamagit niciodata. P.S. Bonus inclus footswitch ce actioneaza ca boost-practic controleaza butonul de 'FAT' E un amp micut, dar foarte puternic! Putere 15 W Difuzoare 1x 12 " Tip difuzor Jensen Numărul de intrări 1 Reverb Da Bucla efecte Nu Footswitch inclus Nu Port intrare footswitch Da Ieșire căști Nu MIDI interface Nu USB Nu Controale Middle, Fat, Treble, Bass, Volume Electronică 3x 12AX7 Tip tub electronic amplificator final 2x EL84 Iesire de difuzor Nu Ieșire DI Nu Putere (Watt) 15 Ţara de fabricaţie Mexic
 5. Salut! Vând aceste 2 mini-pedale, sunt perfect funcționale și au fost utilizate relativ putin, mai mult prin casa. 90 RON fiecare sau 150 RON ambele.
 6. Salutare, sunt chitarist, cant de mai bine de 10 ani, am influente variate( de la blues la alternativ, fusion, reggae, jazz etc)și caut oameni dornici sa înființeze un proiect muzical rock(progresiv/psihedelic/experimental) bazat mai mult pe improvizație cu spectacole de lumina/proiecții/fum. Stiu că suna un pic fantezist, dar scopul ar trebui sa fie nu atât profitul cat oferirea publicului unei "experiențe" muzicale aparte Deci cam orice instrument este binevenit (tobe, percuție, chitara, bas/cello, clape/synth, voce, instr. de suflat etc.)
 7. Se vinde "defectul" din poza, nu l-am folosit decat circa juma de an, si destul de rar
 8. Salut, ai idee daca intră un strat in ea? Trimis de pe al meu VFD 1100 folosind Tapatalk
 9. Salut, mai e valabil? Trimis de pe al meu VFD 1100 folosind Tapatalk
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.