www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Christian F.

Active Members
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    In spatele tau... prin Bucuresti!

Other Information

  • Gear
    Fender Telecaster Hot Rod '52
    Fender Classic 50's

Recent Profile Visitors

8217 profile views

Christian F.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

16

Reputation

  1. Multumesc RGC. Rezolvata treaba! Se poate arhiva.
  2. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0723434946 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Salut. Schimb Schecter Diamond Series Omen Extreme 6 cu o electro-clasica de valoare apropiata. Chitara este ok, trebuie setata, eu am setat-o la limita de fretbuzz, adica o actiune foarte joasa. Ma doare sufletul ca ma despart de ea, insa dintre Fender Tele Hot Rod '52, Ibanez LP '70 si Schecter... prefer sa "arunc" la schimb pe cea mai ieftina... Ma intereseaza o chitara care sa nu falseze si care sa nu imi rupa falangele cu actionul "aferent" unei chitare clasice de proasta calitate. Evident ca nu cer un Godin sau un Gibson... ca nu am pe ce... Anuntul este valabil numai pentru Bucuresti!!! Trebuie neaparat sa ne vedem cu lopetile in brate pentru o evaluare cat mai corecta. Rugamintea mea este sa ma contactati telefonic (puteti sa dati un sms sau un apel si va sun eu) sau PM. Va multumesc.
  3. Pret: 400 EURO Localitate: Bucuresti Contact: 0723434946 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Salutare! Schimb un lot de accesorii la scara H0 (1:87) in valoare de peste 2000 lei, eu am zis sa dau tot la schimb pe ceva in valoare de aproximativ 400 EURO. Cei care sunt pasionati de modelismul feroviar stiu despre ce este vorba. Iata despre ce este vorba: - peste 50 de seturi de figurine Preiser, in jur de 15 statuete, cateva barcute si vaporase (unele nu stiu la ce scara sunt...), cateva casute (cele din imagini), aproximativ 8 m de gardulet, un tunel parca de la Noch, cativa pomisori, animalute, autocolante haioase vintage, 32 scule agricultura, etc. De precizat urmatoarele: - unele sunt SH - altele noi - figurinele sunt noi, unele, cateva, sunt albe, altele sunt vopsite manual. - garduletul este nou, neasamblat. - casutele sunt SH - statuetele sunt albe (nevopsite) - felinarele sunt noi - Hong Kong / 6V. Accept schimb cu o chitara electrica in jurul valorii estimate de mine... sau chiar si mai putin... depinde despre ce este vorba... Va rog sa imi trimiteti mesaj numai privat sau la telefon! Va multumesc.
  4. Destul de usor cu tehnica si fitzele din creieri... mai greu cu seriozitatea... Inca mai speram! UP^
  5. Salut, avem nevoie de tobar, fara prea multa experianta, pentru un proiect cu influente Blues, Pop, Pop - Rock. Nu avem nevoie de mari talente cu super experienta in Death Metal, Heavy sau chestii de genul acesta! Suntem dintr-o generatie mai veche (30 si... 40... p'acolo... ) si la noi nu conteaza prea mult experianta... ci SERIOZITATEA... experienta o dobandim impreuna... De preferat posesor de scule, iar varsta sa fie peste 25 ani... pentru a nu avea discutii de genul "sa vorbesc cu ai mei daca ma lasa sa cant in club sambata asta..."!!! Astept sa ma contactati PM! (la telefon nu incercati sa dati beep-uri ca nu va sun inapoi!!! ) Va pupa tata! Stima, Christian F.
  6. Ceva la schimb?!?! Un strap de piele... corzi... microfoane... mufe... dude... Nimic???
  7. Salut! Vand aceste ghete din piele (17 Görtz), nr. 42. Cumparate... cred ca acum vreo doi ani de la Leonardo la pretul de 145 lei, nu cred ca le-am purtat mai mult de 4 ori. Pret: 70 lei. Predare personala in Bucuresti!!! Cele bune! Christian F. 0723434946
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.