www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Christian F.

Active Members
 • Posts

  31
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  In spatele tau... prin Bucuresti!

Other Information

 • Gear
  Fender Telecaster Hot Rod '52
  Fender Classic 50's

Recent Profile Visitors

7921 profile views

Christian F.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

16

Reputation

 1. Salutare. M-am apucat sa fac o curatenie printre pedalele care strang praf degeaba. Ibanez PDS1 Pedala cu efecte programabile. JAPAN Am incercat... nu imi foloseste... mergem mai departe! Fara adaptor! Pret: 170 lei Zoom 505 IIFara adaptor. Functioneaza cu baterii.Cantat de catre fiul meu de cateva ori, eu raman la marshall ale mele... deci... zboara si asta!Ce se vede in imagini. Pret: 150 lei Digital Delay Line BMX 20 AVechi. Sper sa si functioneze.Fara adaptor, adaptorul din imaginile de la sfarsit se da la tot pachetul de pedale!Nu l-am folosit niciodata. Sta in geanta de vreo 5 ani, de cand l-am primit.Ce se vede in imagini. Pret: 120 Lei Union Compressor Sustainer RS 42Vechi. Sper sa si functioneze.Fara adaptor, adaptorul din imaginile de la final se da la tot pachetul de pedale!Nu l-am folosit nici pe acesta niciodata. Sta in geanta de vreo 5 ani, de cand l-am primit.Ce se vede in imagini. Pret: 120 Lei Ibanez Flanger FLLMade in JapanFara adaptor, adaptorul din imaginile de ;a final se da la tot pachetul de pedale!Nici pe acesta nu l-am folosit niciodata. Sta in geanta de vreo 5 ani, de cand l-am primit.Ce se vede in imagini. Pret: 120 Lei Alimentarea cu care mi-au venit pedalele: La pachet, toate pedalele plus alimentare: 550 lei Imi asum rapunderea de a refuza anumiti useri cu antecedente! Va multumesc.
 2. Imi rezerv dreptul de a refuza anumiti "clienti"!
 3. Daca tot nu merge cu schimbul... incercam si un pret. Zicem 550 lei si mai negociem putin. Numai pentru Bucuresti! P.S.: Fara chestii de genul: dincolo era mai ieftin sau imi dadea "mocca" o scobitoare ca "io" nu am... etc. Daca ai gasit mai ieftin in alta parte, cumpara de acolo si nu imi polua gandurile si topicul!
 4. Salut. Interesanta propunere... si tentanta pe deasupra... insa am nevoie de inca un amp. Multumesc mult.
 5. Salutare! Am un Ibanez LP de prin anii '70 pe care se cam pune praful. Habar nu am ce model este cu exactitate. Se invarte undeva prin anii '70. Starea... cu siguranta trebuie un refret total (nu mai are o "sarma" intreaga), trebuie refacuta intreaga electronica si un setup corect. Eu, personal, am tinut chitara doar pentru decor. Doresc sa il dau la schimb cu o electro clasica sau electro acustica ceva mai subtirica, in genul Ibanez TCY/TCM, Godin... glumesc! ... sau... cel mai bine astept ofertele dumneavoastra! Evident! Predare personala in Bucuresti! Va multumesc.
 6. Salutare! Daca intereseaza pe cineva un schimb... cu mare drag! Nu ma avantajeaza acest VT40+, in consecinta renunt la el. Sunt interesat de ceva mai catre 30W si mai cald pe clean... tot un amp'! Variante ar fi destule, doritori sa fie! Astept ofertele dumneavoastra. Evident, predare personala in Bucuresti! Multumesc.
 7. Inca mai astept o oferta in Bucuresti... Daca nu... o iau din Bacau...
 8. Salut, Razvan. Imi trebuie Jackhammer numai pentru o piesa si numai cu o setare... si JH-ul este singura pedala care imi lipseste din configuratie. Multumesc mult!
 9. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0723434946 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut. Am si eu nevoie maxima de un Marshall Jackhammer. Deci, il cumpar... numai din Bucuresti! Astept PM, beep, sms... un telefon (aifon )... aveti numarul meu mai sus! Multumesc mult!
 10. Ma intereseaza sa il schimb cu un Marshall MG30, un Kustom KG212 sau Laney LA35C!
 11. Mai astept propuneri pana luni... Ma intereseaza ceva cu sunet cald, plin, simplu... ceva pentru un proiect acoustic. NU ma intereseaza sunet metalic! Eventual ceva mai sus ca pret, includem si bassul pe langa amplificator! Multumesc!
 12. Multumesc, Johnny. Le-am vazut. Mai astept si de la Stefi si ce mai apare saptamana aceasta, dupa care trag linie... asta in cazul in care mai este valabil. Oferte PM! Multumesc!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.