Castal

Active Members
 • Content count

  34
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

20 Excellent

About Castal

 • Rank
  Membru
 • Birthday 22/11/1989

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti / Romania

Contact Methods

 • Yahoo
  blood_Csa_06

Other Information

 • Nume
  Stefan

Recent Profile Visitors

4,713 profile views
 1. polish taste

  Eu am lustruit tastele la o chitara Hora cu un burete pentru vase (cu partea mai dura) si chiar a functionat, trebuie acoperit si fretboardul.
 2. schimb Schimb Dunlop Straplok

  Vroiam pe negru pentru ca chitara are cheite, pickguard si doze negre. Daca nu gasesc intr-o saptamana, o sa apelez la tine.
 3. schimb Schimb Dunlop Straplok

  Schimb Dunlop Straplok chrome, Sunt ca noi. Schimb cu Schaller Security Locks pe negru in aceeasi stare. Nu ofer diferenta. Doar pentru Bucuresti.
 4. Ukulele 6 corzi

  Cauta guitalele in loc de ukulele. Un model ar fi Yamaha GL1 Pe thomann de exemplu sunt la categoria "Chitare Clasice 1/8"
 5. Prea "bătrână" pentru chitară?

  Daca tot esti la inceput, ai putea sa incerci sa inveti pe o chitara normala, astfel vei avea mai multe optiuni cand vine vorba de instrumente. Exista si chitaristi celebri care sunt stangaci si canta dreptaci. Exemplu: Mark Knopfler, Gary Moore. Cum spunea si Iulia, nu exista prea batrana. Trebuie sa incepi de undeva si daca esti asa de pasionata cum spui, vei continua sa inveti si sa canti indiferent daca vei face performanta/vei deveni celbra/vei fi bogata sau nu.
 6. Doua Intrebari

  Este exact aceeasi schema, imagineaza-ti doar ca patratul acela cu 6 borne (switchul push-pull) este pe celalat potentiometru. Edit: https://docs.google.com/gview?embedded=true&url=http%3A%2F%2Fwww.seymourduncan.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2016%2F05%2F2H_3B_1V_1TppSPL.pdf
 7. Doua Intrebari

  https://docs.google.com/gview?embedded=true&url=http%3A%2F%2Fwww.seymourduncan.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2016%2F05%2F2H_3B_1VppSPL_1T.pdf
 8. Concert Dire Straits

  Pana la urma la concertul carei formatii te duci ? (ar trebui sa scrie pe bilet cum se numeste formatia)
 9. Un Refinish De Chitara

  Nu se vede foarte bine din poza atasata de tine, dar Les Paul-urile Studio Faded nu folosesc grain filler. Se vad gropite prin vopsea din cauza ca nu au folosit grain filler. https://cdn.shopify.com/s/files/1/0814/7883/products/IMG_4289.jpg?v=1471774838
 10. Parere Voce Incepator

  Chiar daca ai ureche muzicala si te inregistrezi asa, fara sa te poti auzi in timp ce canti, vei canta fals. (Asta nu inseamna ca el are ureche muzicala) Si cu un instrument tot de la 0 porneste. Iar pe langa asta ne-a rugat frumos, in primul post, sa nu ne batem joc.
 11. Parere Voce Incepator

  Din curiozitate, cand ai inregistrat aveai casti pe urechi si cu melodia data tare in casti ? Puteai sa te auzi pe tine cantand ? Aveai cum sa iti dai seama ce note atingi?
 12. Tabulaturi

  Daca nu bagi in seama acel "L" si canti doar pe tastele notate acolo 0 , 0 , 2 , 3 , 5 ... Iti va iesi bine. Acel "L" cred ca se refera la timing si este doar o notatie pe care cel care a scris tabulatura a considerat ca este necesara. Eu zic sa te iei doar dupa taste. Uite un clip in care Imnul este cantat pe aceleasi taste ca in tabul respectiv poate te ajuta.
 13. Sfat Prima Chitara Electrica

  https://forums.rgc.ro/topic/114803-squier-stratocaster-classic-vibe-60s-candy-apple-red-case-strap/
 14. vând Vand Samson C01

  Nu mai este valabil.
 15. vând Vand Samson C01

  Pretul meu este 250 de lei (mic+cablu) Nou la MCmusic costa 350 lei (300 mic + 50 calbu) Eu le-am luat cu 315 lei la oferta (270 mic + 45 cablu) Sunt ca noi. Nu accept schimburi. Up!