www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

gtrmike

Active Members
 • Posts

  168
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

gtrmike last won the day on November 1 2021

gtrmike had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

10757 profile views

gtrmike's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

123

Reputation

 1. - Marshall Studio 15 - daca gasesti... are atenuator la 1W, Line Out si iesire de casti, dar nu are Send-Return. - sau Vox AC4 TV are atenuator (head-cab) - HarleyBenton Tube 5 - Bugera T5 - Palmer Eins 1W - SubZero Saturn 5V (atenuator la 1W)
 2. Sunt importante sculele, dar si mana - urechea sunetistului. Am prins Sfinx in concerte saptamanale (sau lunare?) la Casa Armatei, cand erau in armata, apoi premiera Zalmoxe la Polivalenta parca 1978.( Am o inregistrare pe magnetofon a acelui concert). Anuntau ca vor incepe inregistrarile in ziua urmatoare. Peste 4 ani a iesit vinilul… Au sunat demential. Am ascultat si Puterea Muzicii tot la Polivalenta live, se numea Zburatorul. Circula o varianta pe tube… Pacat de compromis, dar totusi astfel a ramas acea muzica initial compusa pt alte vorbe, pe care chiar se potrivea incredibil. Vinilul insa numi-a placut niciodata cum suna… In ‘84 am prins concertul cu Boomtown Rats tot la Polivalenta, au camtat pe sculele Sfinxului, Rosu si Negru si ale Polivalentei la un loc. Au dat afara orice picior de romanas si au reglat sunet 4 ore inainte de concert! Au sunat… ca pe CD, desi nu se inventase… Auzeam clar fiecare instrument din pachetul de suflatori, chitara, pianina, etc… pe aceleasi scule pe care cantau si ai nostri. Nimeni nu suna insa ca ei. Iar cu vinilul… mare tehnica si aici. In timpul unui festival Enescu la Atheneu se vindeau viniluri cu concertul din seara precedenta de festival. Imprimarea se presa peste noapte! Sigur difera mixajele fata de rock, dar… se putea! Avea si cine si chiar se faceau. Nu suna rau, mai am inca un asemenea vinil. Altfel spus, e bine ca exista scoli si pt asa ceva!
 3. Update... 1800 lei bucata, nu pentru mult timp....
 4. Se vinde interfaţă Alesis portabila, ideală pentru deplasări, înregistrări mobile. Un canal cu intrare mixtă (jack/XLR) selectabilă (Line/Guitar), ieşire cască cu reglaj volum. Se dă cu cablul original. Rog contact PM.
 5. A scăpat cu viaţă din Halloween...
 6. Sau... Callham compensated?... https://www.callahamguitars.com/tele_body_enhancedvintage_catalog.htm
 7. Update de preț pentru articolele de mai sus = 1700 LEI/ bucata. (discutabil). Conform economiei de piață... Toate sunt realizate manual, cu atentie la detalii, etc.
 8. Încă valabil la acest preţ, dar nu pentru mult timp...
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.