• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

gtrmike

Active Members
 • Content count

  112
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

38 Excellent

About gtrmike

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

6,670 profile views
 1. cumpăr

  Caut o husă de chitară bass, preţ rezonabil... Aştept oferte PM dacă există, mulţumesc.
 2. vând

  Ai pm cu o multime de intrebari...
 3. caut

  Confirm cele spuse mai sus. Am avut cativa ani modelul cu corp tip telecaster, griff tip Gibson = strutomagar, model pe care am intervenit din plin schimband dozele, si bridge cu ceva tip schaller executat la strung prin diverse ateliere. Incepuse sa sune rezonabil, puteam chiar sa intrevad oarece sustain... Griff mult prea gros, amintea de coada unei lopeti. Valori doar sentimentale sau... istorice. Istoria acestor instrumente nu e de aruncat la gunoi.
 4. schimb

  Am si eu ceva similar facut, dar pentru MIDI. As fi vrut schimbul de mai sus in ideea de a-l imperechea cu amp-ul... fara costuri daca ar fi posibil. Daca nu se poate, merge FOARTE bine si asta... atat. De aceea am specificat Bucuresti, pentru a exclude transportul.
 5. schimb

  Sau se vinde... la pretul unuia vox din magazin, hmmm...
 6. Sau se poate vinde cel de 15" si boxa aferenta...
 7. schimb

  Nu se vinde, ar trebui sa pun prea mult sa il schimb cu ce as vrea. Regret. Nu stiu nici daca merge la.... Doar schimb daca e cineva interesat.
 8. Scula faina, recomand! M-a scos din circuit cand am cantat impreuna la un BigMamou, eu pe un Fender...
 9. Caut o doză bridge de strat, ceva gen texas special sau pe acolo, ofer la schimb un double blade humbucker cred că Artec, nefolosită, 11.5 kOhm. Aştept PM...
 10. vând

  Nu vad nici un pret, dar pot oferi 100 lei. Multumesc...
 11. vând

  A plecat si bridge-ul. Valabile in continuare corzile, mecanismele de acordaj si suruburile. Adica articolele 1, 3 si 4. Multumiri RGC...
 12. caut

  recomand si eu EugenRo, mi-a facut ceva similar, cu un rezultat supeb
 13. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: PM Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Poate exista vreun interes pentru cineva: ofer un Epiphone Sheraton II natural cu imbunatatiri - nut de os, doze Gibson '57, pentru un Epiphone Sheraton 1962 model 50 Anniv greu de crezut ca ar exista vreo oferta, totusi incerc... foto doar pentru oferte... Multumesc.
 14. schimb

  Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: PM Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Schimb footswitch 2 canale Marshall pentru similar VOX. Poate intereseaza pe cineva... undeva... candva... prefer din Bucuresti.