www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

raul1ro

Active Members
  • Posts

    62
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Cluj-Napoca

Other Information

  • Band
    -
  • Gear
    Ibanez RG421, RG721FM

Recent Profile Visitors

2253 profile views

raul1ro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Problema este ca am distrus acele arcuri dintr-o prostie. Am vrut sa pun niste capace. Arcurile erau prea lungi pentru capace si am taiat din ele(ca prostul). La final am realizat ca nu imi place cu capace si le-am dat jos. Acum imi stau dozele prea aproape de corzi(fata de cum vreau eu).
  2. Azi am dat jos dozele. Intr-adevar nu sunt neaparat mai scurte(~2cm), dar sunt mult mai rigide decat cele de la pix. Asa arata cele originale. Nu conteaza daca dau bani pe ele, ideea este sa sa fie ce trebuie.
  3. Sunt scurte si moi fata de cum sunt cele originale. Imaginea e doar pentru a intelege despre ce arcuri e vorba.
  4. Am nevoie de 4 arcuri pentru doze humbucker. Aceste arcuri Chitara pentru care am nevoie este aceasta: https://ibanez.fandom.com/wiki/RG421 Unde as putea sa gasesc arcuri pentru asa ceva? (de preferat in Cluj)
  5. Am o interfata audio: https://www.thomann.de/ro/focusrite_scarlett_solo_2nd_gen.htm la care vreau sa imi cumpar o pereche de casti in-ear. Pretul pana in 80 de lei. Eu ma gandesc la Pioneer SE-E3: https://www.emag.ro/casti-audio-in-ear-sport-pioneer-rezistente-la-pulverizare-ipx2-rosu-se-e3-r/pd/D0FBJNBBM/?ref=fam#Rosu Ce parere aveti de ele? Le-a testat cineva? Sau ce altceva ati recomanda?
  6. Am fost azi in magazin la GuitarShop si aparent au Paradigm, desi pe site nu apare nimic. Mi se pare putin cam in urma site-ul lor.(nu e prima data cand pe site nu apare nimic si exista in magazin)
  7. Stie cineva unde gasesc sa cumpar corzi Ernie Ball Paradigm in Romania(de preferat in apropiere de ClujNapoca)?
  8. Oarecum, da. Dar tocmai am realizat ca trebuie sa platesc transport pe thomann pentru totalul pe care il am, asa ca o sa mai aloc aprox 400 lei la amp, in viitorul apropiat.
  9. In principiu prefer sa cumpar ceva nou (indiferent de produs).
  10. La MC Music ar fi seria Carbon (din ce am observat eu) care ar fi versiunea precedenta.
  11. Evident, doar ca nu stiu as putea sa il testez in Cluj.
  12. Nu am incercat combo-ul. P.S.: Sunt multumit de interfata audio + guitar rig, dar parca ma incanta mai mult ideea de unde amp.
  13. La ce limitari te referi? La putere? Sau unde le pot citi?
  14. Vreau sa imi cumpar un amplificator "home use" si un microfon pentru inregistrare. Ca si amplificator eu m-am gandit la Marshall MG15GR la care o sa ii pun in fata un Ibanez TS9, iar la microfon Superlux D10B Ce parere aveti? As putea face o configuratie mai buna de banii astia? Pentru amplificator bugetul are fi 600lei si o sa cant pe el, in mare parte, metal, iar pentru microfon 200lei. Microfonul as vrea sa il folosesc si pentru altfel de instrumente (acustic si suflat).
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.