www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

andrușcaiepuraș

Active Members
 • Posts

  164
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Gear
  Ltd Eclipse 401FM
  Boss katana 100

  e acustica Epiphone Dove pro
  acustica Squier dinaia

  Hora reghin Irish Bouzouki eq
  Fluiere: Alba low D, Karavaev Low F, Dixon alto A, high D, si multe altele.
  Caval in La, Nicolae Sava

Recent Profile Visitors

9826 profile views

andrușcaiepuraș's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

132

Reputation

 1. Am rezolvat fără reset sau nivelare. Tot ce trebuia era un umidificator. Fața s-a uscat și s-a scufundat împreună cu tastiera. Acum a revenit,nu mai are nici un bâzâit.
 2. Bună, nu îți trebuie un profesionist. Sunt multe videouri pe youtube despre neck relief și setup. Ajustezi trussrodul doar dacă gâtul e perfect drept sau curbat înapoi. (dezsurubezi trussrodul în cazul ăsta, puțin cate puțin). Dacă vezi ca nu e cazul, ridici corzile ajustand suruburile din bridge, e simplu.
 3. E vorba de un Epiphone dove din 2013, până acum 2 luni a cântat perfect cu actionul destul de jos, așa cum se vede în poze. Recent însă, tastiera de la fretul 15 în sus a început sa se ridice și a început să bâzâie. Acum fretul 14 cânta aceași notă ca și pe 15, iar de la fretul 7 in sus bâzâie inacceptabil. Ajustarea truss rodului pentru mai mult relief nu funcționează, bâzâie mai puțin dar fretul 14 tot nu cântă. Ce e de făcut, cum ar repara cineva asta, cum opresc deformarea asta relativ bruscă? Mă tem că o nivelare nu va fi suficientă, dacă tastiera continuă sa se ridice. E o chitară la care țin mult.
 4. Vand o husa de chitara electrica marca Jackson, in care incap chitari cu forme atipice, colturoase, cum ar fi V, X, explorer, kelly, warrior, ML, etc.. Este suficient de lunga si pentru chitara bass sau bariton. Este captusita, starea e foarte buna, a fost putin folosita. Are o ciupitura mica in zona headstockului. Pret 100 lei fix, predare personala in Bucuresti.
 5. Chitara a fost cumparata din magazin in 2015, si folosita in casa. Este comoda, versatila si ideala pentru incepatori. Are o doza J la bridge si una P la neck, ambele pasive, desi chitara are un boost pentru frecv. joase care foloseste un circuit activ. Are 2 potentiometre de volum, unul de ton, si unul pentru boost-ul activ. Corpul e de mahon, gat de artar si tastiera de palisandru (modelele mai noi difera) Are 22 de freturi si lungimea 34'' (864mm) Corpul chitarii are un numar zgarieturi, puncte de uzura de la cantat si alte "vanatai", toate evidentiate in poze. In rest, este reglata, intonata, freturile sunt lustruite si fara uzura, electronica nu are defecte, si inaltimea corzilor este adecvata. Se poate incerca si vedea mai indeaproape in Bucuresti (centru). Nu o trimit prin curier, o dau cu predare personala. Fara husa, dar dau cu ea un strap si niste pene. Daca nu raspund repede la PM puteti sa imi dati mesaj la 0725882089 sau pe facebook https://www.facebook.com/francisco.andrei/ chitara in magazin https://www.mcmusic.ro/electrice/ibanez-gsr200b-wnf-chitara-bass.html
 6. Cooley's reel cantata pe un bouzouki irlandez de la reghin
 7. https://www.facebook.com/groups/vanzari.second/permalink/2083400871756392/?sale_post_id=2083400871756392 Nu e pe olx dar asta vinde un squier de 500 lei nou pe 700 Postez in primul rand ca sa oferiti un moment de apreciere pentru cum sunt montate corzile
 8. Asta e freatbordul meu, nu e raritate. Am auzit de unii care pun un strat de lac pentru a schimba feel-ul, dar e o chestie de preferinta.
 9. https://www.zeedoshop.ro/produs_ernie-ball-2023-paradigm-super-slinky-9-42_34848_0 https://www.senia.ro/set-corzi-chitara-electrica-ernie-ball-paradigm-regular-slinky-10-46/46258-1 https://www.muzikia.ro/seturi-corzi-chitare-electrice/28869-ernie-ball-paradigm-beefy-slinky-11-54.html https://www.muziker.ro/search?q=Paradigm https://www.senia.ro/cautare?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=Paradigm&submit_search= https://kytary.ro/Search/?term=Paradigm
 10. Sigur sunt corzi metalice? Pe o chitara cu corzi de nylon corzile E, A si D sunt invelite intr-o sarma metalica, dar miezul este tot nylon, si pot doar sa para de metal. Se poate verifica observand capatul corzii, din cele de nylon se vede miezul facut din filamente albe.
 11. Cel mai bine ar fi sa iei cu 1000 un bass second hand de aici de pe forum si sa folosesti amplificatorul de chitara. La volum de apartament nu explodeaza nimic. Daca nu te tii de bass poti sa il vinzi tot aici cu acelasi pret si pierzi ZERO bani. Daca te tii de bass, ramai cu un instrument mult mai decent decat cortul ala si iti iei un amplificator ca lumea cu difuzor de 12 inci.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.