www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Andrei Florea_26148

Newcomers
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Tg Mures

Recent Profile Visitors

1939 profile views

Andrei Florea_26148's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. " which utilizes a genuine 12AX7 vacuum tube in the power stage " Nu in pre in orice caz ci in poweramp Pre-ul ii digital pe cand poweramp-ul are lampa,adica in sectiunea de putere,fiind preamp si poweramp(sectiunea de putere,lost in translation ),cheers.
  2. Amplificatorul a fost folosit in principal acasa, este un amplificator destul de versatil,hybrid, avand atat modelare digitala cat si o lampa in sectiunea de putere.Pentru un amplificator de repetitii/studiu suna foarte bine si are foarte multe optiuni tonale de la tonuri de blues la un hard rock, este in stare perfect functionala cu cateva semne de uzura estetice.Pentru mai multe detalii/specificatii am sa las un link de pe site-ul vox,in caz ca este cineva interesat de spec-uri, si pentru contact astept un PM pe facebook. http://www.voxamps.com/vt20+ Livrare personala in Cluj Napoca si Targu Mures, in afara celor doua trimit si prin curierat. Multumesc mult si o zi placuta.
  3. In primul rand,ai grija ca ai gresit specificatiile basului,este un corvette standard cu neck din wenge nu maple cu ekanga(alea sunt la Streamere sau RB) si nu are doze MM ci JJ passive cu circuit passiv si configuratie vol vol ton.Ce te-ar interesa pentru schimb?
  4. Pret: 250 Ron Localitate: Targu Mures Contact: IM Link producator: https://www.thomann.de/ro/hartke_vxl_bass_attack.htm Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Vand o pedala preamp/DI Hartke VXL Bass Attack Pedala este intr-o stare ok cu semne de folosinte constand in mici zgarieturi si dinguri respectiv lipsa unei piulite/aparatoare de la paralel output care se poate inlocui. Din punct de vedere functional nu are absolut nici o problema si este foarte ok si versatila avand cele doua footswitch-uri de Shape(un Mid Scoop/EQ Boost pe anumite vrecvente) si un switch pentru On/Off care consta in activarea circuitului de tube emulation constant in cele doua knoburi de Harmonics(un fel de gain) respectiv Blend(Dry/Wet) si Brite(ceva gen Pressence Knob/Ultra High Freq) Pe thomann este 389 si prin magazine din romania am gasit-o pe la 400-450,avand in vedere cum se prezinta pedala voi cere aproape jumatate fata de pretul din magazin adica 250 Pentru mai multe informatii va rog sa ma contactati pe PM
  5. Desi nu imi place sa ma bag,MXR M80 este la MCMusic(scuze de referinta) 800 de lei noua cu garantie etc Spor la vanzare!
  6. Desi ai spus ca nu te intereseaza schimbul am ceva mai special,un bass Ibanez ATK800,in caz ca te intereseaza
  7. Primul meu post aci,acesta este umilul meu Ibanez ATK800 Premium,un bass superb dar din pacate nu este sunetul pe care il am in minte mai nou ) Realizand de putin timp ca iubesc tot mai mult orice are Warwick sau Spector pe el si ce are 5 corzi,acum incercand sa ma decid daca sa il schimb cu un RB Corvette 2013 Activ 5
  8. Desi ai spus ca nu ai fi interesat totusi why not te-ar interesa un Ibanez ATK800 Premium The Stingray Killer
  9. Iti urez succes la cautat,dar din pacate au devenit foarte rare pana si pe piata globala,daca vrei un Jazz Special cea mai buna solutie(daca nu ai norocul sa gasesti unu)ar fi cel Signature Duff McKagan,il gasesti pe guitarshop la 4700(imi pare rau pentru outside reference)
  10. Hopa sus!Pedala superba si un vanzator de incredere \m/
  11. Daca as fi in Bucuresti ahhhh,ce pacat aveam un proaspat cumparat Ibanez ATK800 Premium ash/maple(neck si fretboard),in orice caz succes la vanzare
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.