• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

danihege

Newcomers
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

6 Neutral

About danihege

 • Rank
  Nou Venit
 • Birthday 07/05/94

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Timisoara
 • Interests
  Music

Contact Methods

 • Yahoo
  chevron_dany@yahoo.com

Other Information

 • Nume
  Hegedus Daniel
 • Trupa
  Relevant Band
 • Scule
  Warwick Corvette STD 5 Strings Germany
  Greg Bennett Bass FN-1 5str
  Behringer BXL900 ULTRABASS
  Electro-Harmonix METAPHORS
 1. Vandut. Se poate inchide!
 2. vând

  Vandut. se poate inchide!
 3. vând

  Pret: 2350 RON Localitate: Timisoara Contact: 0737064960 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Este in stare perfecta de functionare. Estetic 8/10. L-am ingrijit foarte mult si i-am aplicat tratamente (polish, ulei etc) Se vinde asa cum se vede. Capacul de la baterie e lipit cu scotch transparent pentru ca s-a rupt un piciorus de la capac si nu sta bine. Chei Schaller Germany. (inlocuite pentru mai multa rezistenta) Trimit oriunde in tara si predau in Timisoara la orice locatie! Pentru alte detalii, va astept aici sau pe privat!
 4. UP!! NEGOCIABIL!!!
 5. In stare perfecta de functionare, defectele sunt cele din poze. Ar mai trebui o investitie doar pentru corzi noi si cam asta ar fii tot. Vine la pachet cu amplificatorul de 10W. Pentru detalii astept aici mesaje sau pe privat Predare personala in TIMISOARA!!! Pentru alte poze, aici sau in privat!
 6. vând

  Vandut! Se poate inchide . Mersi!
 7. vând

  Basul urmeaza sa fie vandut. Mersi pt oferta oricum
 8. cumpăr

  Salut. Am un anunt in sectiunea BASS. trage o privire
 9. vând

  NEGOCIABIL!!!
 10. vând

  up!
 11. vând

  Salut. Valabil?
 12. vând

  Pret: 600EURO Localitate: Timisoara Contact: 0737064960 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Momentan pretul nu este negociabil dar sunt curios de oferte si de alte schimburi! Prefer schimb cu Fender, Lakland ori alte branduri foarte bune! Este in stare impecabila de functionare si il ingrijesc foarte mult estetic! Se poate testa in Timisoara dar trimit oriunde in tara prin curierat rapid. (Trimit intr-un case pentru protectie mai buna) Corzi schimbate recent (D'addario ESP165-5) Pentru mai multe detalii, poze sau orice altceva, va astept aici cu comentarii sau chiar pe privat.
 13. vând

  Salut. Poti sa imi trimit poze pe privat cu el? sau chiar aici
 14. vând

  Ultimul pret?
 15. vând

  Bijuterie! Succes la vanzare!