www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

zonek

Newcomers
 • Posts

  2
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  bucuresti

Other Information

 • Band
  more than 7
 • Gear
  VOX, IBANEZ, GIBSON, KORG, KUSTOM, BOSS, WARWICK, CORT, FENDER; TUBES, SOLID STATE....

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

zonek's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

 1. Deoarece nu mai lucrez cu home studio-ul nemaiavand timp pt. asta, vand cateva dintre scule in stare perfecta, set-up, excelent intretinute, ca si noi. Chitara a fost cumparata anul trecut direct de la Thomann.de Prefer in Bucuresti, predare personala. Seriozitate maxima. Vin si cu foto reale.
 2. Chiar sta degeaba. Ultimul pret, predare personala in Bucuresti: 380 lei.
 3. Amplificatorul este foarte putin cantat in casa si este in stare foarte buna. Nu mai este folosit de ceva vreme fiindca nu mai am timp. L-am folosit de fapt pt. inregistrari de studio prin cablul usb direct in editare si suna magnific.Se poate edita orice efect prin intermediul ''Fender Fuse'', un software free - download instant pe site-ul Fender Fuse. Vine impreuna cu cablul usb pt.PC si o pedala comutatoare (switch channel) cu cablu de 4m. Prefer in Bucuresti, fara complicatii legate de transport.
 4. Pret: 540 LEI Localitate: Bucuresti Contact: 0740085810 Link producator: http://usa.yamaha.com/products/musical-instruments/guitars-basses/amps/thr/thr5_v2/?mode=model#tab=product_lineup Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Amp-ul a fost cumparat de la Senia-Bucuresti, cam acum un an pt. un ministudio pe care l-am detinut pana de curand. Este in stare perfecta. Suna incredibil de tare si are tonuri excelente pt. marimea lui. Este echipat cu cateva tipuri de amp sim., gain, compressor, chorus, flanger, phaser, tremolo, delay, reverb si un tuner foarte bun. Mai are de asemenea o iesire de casti si doua intrari, una de intrument si una aux.(mp3, etc).Vine cu alimentator dedicat. Poate fi folosit si cu baterii AA. Foarte tare e faptul ca se pot face editari cu softul gratuit de pe yamaha.com. Pe net exista si unele preseturi downlodabile cu pachete de sunete folosite de diversi chitaristi.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.