www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Alexandru Ursaru

Newcomers
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Recent Profile Visitors

1331 profile views

Alexandru Ursaru's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Pret: 1200 RON Localitate: Constanta--Bucuresti Contact: 0755032914/alexandru.ursaru@gmail.com Link producator: https://www.thomann.de/ro/boss_me_80_b_stock.htm Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Linkul este cu modelul nou. Accept schimb cu chitara electroacustica in stare buna de aceiasi valoare sau mai buna si adaug diferenta.
  2. Pret: 1200 RON Localitate: Constanta--Bucuresti Contact: 0755032914/alexandru.ursaru@gmail.com Link producator: https://www.thomann.de/ro/boss_me_80_b_stock.htm Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Linkul este cu modelul nou. Accept schimb cu chitara electroacustica in stare buna de aceiasi valoare sau mai buna si adaug diferenta.
  3. Pret: 900 RON Localitate: Constanta Contact: al3x_stylez@yahoo.com Link producator: http://bcrich.com/models/guitars/V/Kerry-King-V/79 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand BC Rich Kerry King V Chitara a fost achizitionata in februarie 2012 de pe thomann la pretul de 1200 lei. Are mai putin de 5 ore de studiu pe ea. Nu a fost scoasa pe scena niciodata. Uzura tastelor este zero. O vand pentru ca nu o folosesc. SPECS: Lemn Corp - Mahon Configuratie Doze - H-H Tastiera - Palisantru Scala - 25,5 in Freturi - 24
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.