www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

danmarii

Newcomers
 • Posts

  2
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  bucuresti

Recent Profile Visitors

1633 profile views

danmarii's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Și eu sunt interesat doar de fretless
 2. Se poate sterge topicul. Merci mult RGC!
 3. Mai exista sala? are cumva si pian? nu mai merge site-ul...
 4. Suntem niste instrumentisti care ne dorim sa cantam sâmbăta asta (7 feb) ceva doar pentru urechile noastre, ce-o ieși o ieși. Limita noastră este maneaua si poate metalul. Ne învârtim in jurul fusionului,prog rockului, jazz... Avem o chitara, un bas, o clapa, dar n-avem toboșar. Sala e gratis pentru toboșar. Căutăm un toboșar nebun, căruia sa nu-i fie frica sa se aventureze pe teritorii mai putin umblate.
 5. poate totusi accepti schimb cu Electro Harmonix Envelope Filter in stare excelenta
 6. Pret: 500 RON Localitate: Bucuresti Contact: damar.v1.0@gmail.com Link producator: http://www.ehx.com/products/micro-q-tron Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand pedala envelope filter Micro Qtron de la Electro Harmonix. Este pe baterie, fara adaptor. A fost folosita, dar nu prezinta urme de degradare. Pretul de vanzare este 500 RON negociabil. Accept schimb cu pedala compresor pentru bas. Poza este atasata. 450 RON
 7. Pret: 3000 RON Localitate: Bucuresti Contact: damar.v1.0@gmail.com Link producator: http://intl.fender.com/en-RO/basses/jazz-bass/aerodyne-jazz-bass-rosweood-stained-fingerboard-black-no-pickguard/ Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Buna ziua! Vand bass-ul meu preferat : un fender aerodyne jazz bass deluxe. Sunetul scos de dozele split single-coil Precision Bass middle pickup si single-coil Jazz Bass bridge pickup pasive ii egaleaza, ba chiar ii depasesc frumusetea si va spun ca inca nu am vazut un bass atat de frumos de cand il am (2004). Sunt al doilea proprietar, primul importandu-l direct din Japonia. Are urme de uzura, dar nu care sa-i afecteze in vreun fel sunetul sau eleganta. A fost intretinut cu grija si daruire. Il vand deoarece doresc un sunet mai grav, mai inspre music man sau un fender jazz bass deluxe cu 5 corzi Sunt dispus sa-l schimb pe aceste variante, sau pe alte oferte, daca le consider interesante - oferte cu 5 corzi de jazz Va multumesc!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.