www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Tzucky

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Band
    Retired
  • Gear
    Marcus Miller V7 MK1 Swamp Ash

Tzucky's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

4

Reputation

  1. Vandut, de poate inchide. Sent from my iPhone using Tapatalk
  2. Rezervate pentru colegul @stanciu vasile Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Vand setul de cheițe Wilkinson de tip Les Paul, 3 + 3, rezultat in urma unui upgrade. Corp Gold cu chei de tip Tulip alb-verzui. Își fac treaba, nu au urme de uzura. Pachet complet (șuruburi, etc.) 60 lei, predare personală in Bucuresti, livrare in țara cu costuri suportate de cumpărător. Contact PM sau Tapatalk Chat. Mulțumesc. Sent from my iPhone using Tapatalk
  4. Salut! Maine ajung in Bistrita. Vreau sa vad husa, e pentru un Les Paul. O mai ai?
  5. Vândut, mulțumesc RGC. Tapatalked from mobile.
  6. Ca să înțeleagă cumpărătorul ce înseamnă destul de muncit, în termenii mei, iaca o poza. În urma întrebărilor halucinante primite de la potențialii clienți, vin cu următoarele dezmințiri: procesorul nu e crăpat, fisurat, reparat, desfăcut, are toate butoanele originale, touch-urile nu au probleme, mufele nu au probleme... Doar ca a văzut nu numai dormitorul, ci și sală de repetiții, și din când în când și scenă.
  7. Transport gratuit oriunde în Europa. Îndrăzniți! Tapatalked from mobile
  8. Am un POD XT Bean de vanzare, in urma unui downgrade. Explicatie: sunt bassist de formare, am si o chitara, m-am distrat un pic cu POD-ul, dar am ajuns la concluzia ca un OCD mi-e suficient pentru serile in care ma simt chitarist. . Functioneaza foarte bine. Pe exterior, e destul de "muncit", uzura normala pentru un procesor care nu se mai fabrica din 2007. Se vinde procesor + alimentator 220v, nimic in plus. Nu am cutie, insa nevoia m-a invatat sa impachetez lucrurile asa incat sa supravietuisca unui eveniment nuclear. Cu alte cuvinte, trimit si in tara, pe cheltuiala mea, grantez ca procesorul va supravietui. Pentru sunet si tweaking options aveti destule informatii la dispozitie pe internet, Parerea mea - vorba Poetului Garii de Nord dintr-un film caramfilian: suna Sublim! End of story, astept interesatii via PM. Multumesc.
  9. Salut, Dozele.... Si un procesor de Bass. Dozele s-au vândut, actually. Te intereseaza procesorul? Tapatalked from mobile Vândut, se poate închide, Multumesc RGC! Tapatalked from mobile
  10. Okay... pentru ca procesorul e rosu ca mosu', pana la Craciun costa doar 200 lei. Transport gratuit oriunde in Romania, pentru colegii cu cel putin un feedback pozitiv ca si cumparator. Hai, fa-ti un cadou frumos de sarbatori!
  11. UPDATE Pentru a mari targetul de potentiali clienti: - am scos capacele aurii, acum dozele sunt negre, uncovered. - am redus pretul la 60 lei. Dozele suna brici, probabil acum sunt un pic mai bright decat inainte. Un upgrade foarte ieftin si la indemana pentru un Epiphone Les Paul. Astept doritori!
  12. Pret: 250 Localitate: Bucuresti Contact: 0724349222 Link producator: http://www.musiciansfriend.com/amplifiers-effects/toneworks-ax5b-bass-modeling-processor Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand cel mai capabil mini-procesor de bass, to date. Este ca nou, nu a vazut scena sau sala de repetitii. Despre sound: Diversitate de amp-uri si cabineti, ai de unde alege. Efectele sunt excelente - eu de-aia l-am cumparat initial: chorus, delays, sub-octaver, overdrive, synth, wah. Ai de unde alege pe fiecare categorie. E complimentul perfect la un tube power amp, nu altereaza dinamica sunetului. Nu stiu daca e tocmai corect, insa eu m-am inteles cu el cel mai bine incluzandu-l in "bucla" (send-return). Pachetul contine: * Procesor * cutie * manual * alimentator nou nouț (cumparat ulterior - procesorul a venit fara alimentator). Livrez gratuit prin Posta Romana in toata tara.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.