• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

virgil

Active Members
 • Content count

  106
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  80%

Community Reputation

14 Good

About virgil

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

14,528 profile views
 1. cumpar cabinet Orange 2x12” fara difuzoare. pentru cabinet echipat pot oferi combo pe lampa peavey classic vt series 212 astept oferte : PM sau telefonic.
 2. vând

  sold !
 3. ofer pret buuuuuun !
 4. vând

  pret vanzare : 50 euro (perechea)
 5. astept propuneri de schimb !
 6. vând

  mai sunt 3 bucati.
 7. accept schimburi !
 8. vând

  comanda minima : 2 bucati.
 9. vand 5 bucati tuburi electronice RFT - ECC 81
 10. cumpar urgent cabinet Orange 1x12” ,original, fara difuzor. ofer pret foarte bun in functie de stare. rog seriozitate !
 11. 3000 lei este un pret super corect ptr. acest strat impreuna cu ampul Fender SuperChamp XD si cu procesorul Line6 Pod XT.