www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

andypandagear

Newcomers
 • Posts

  0
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Iasi

Recent Profile Visitors

2338 profile views

andypandagear's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

58

Reputation

 1. Amplificator exceptional, 3 canale, cu o multitudine de optiuni pentru fiecare canal, effects loop serie si paralel, line out, plus footswitch dedicat. Intr-o stare foarte buna, fara julituri, zgarieturi, etc. 230V din fabrica, versiunea pentru Europa. Pentru a nu pierde timpul aici cu tot ce stie amplificatorul, am pus la producator un link direct catre manualul de utilizare, unde puteti gasi o descriere profesionista a celor care l-au gandit si facut. Cert este ca poate de la clean, la blues, crunch si high gain cu usurinta, singura limitare fiind imaginatia utilizatorului. "Proudly made in USA" Este intr-o stare foarte buna, nu necesita schimb de lampi, eu l-am folosit doar in casa la volume moderate. Accept si anumite schimburi, va rog propunerile de schimb sa la faceti folosind mesageria privata. Se poate proba oricand in Iasi, in pret este inclus si transportul prin Fan Courier. Pretul este usor negociabil.
 2. Ca in titlu, un booster excelent de la Xotic Effects USA. In stare buna, functioneaza perfect, are velcro pe spate (vezi foto). Nu mai am cutia originala. Pretul este usor negociabil si include transport prin Fan Courier. Se poate proba in Iasi. Poze:
 3. Poze cu interiorul puteti vedea accesand urmatorul link: https://photos.app.goo.gl/6zq1ceoCjuEfZMxQ2
 4. Amplificator iconic, produs intre 1967-1974, destul de rar. Mediatizat mai ales de Ritchie Blackmore, Stevie Ray Vaughan... Stare foarte buna pentru varsta lui, functioneaza perfect. Pe el e trecut 1969 ca an de productie. 200W de clean MONUMENTAL, extrem de transparent si sensibil la pick attack, are un headroom cat China. La un moment dat (probabil) a avut montat un loop, eu l-am cumparat fara. Nu necesita nici un fel de interventie, lampile inca sunt bune, au vlaga-n ele. Cine e curios (si interesat) poate sa-l probeze in Iasi. Pretul este negociabil in marje de bun simt si include transport. Pe internet apar rar, iar pretul variaza de la 2500 la 6000 euro. Cine doreste "a piece of Marshall's history" sau un amp deosebit si rar este binevenit. Multumesc.
 5. Cumparat de nou, in cutia originala, in ideea de a scoate un ton mai agresiv dintr-un Marshall mai vechi. Intre timp, mi-am cumparat un amp care suna nervos fara nici o pedala in fata, si acum sta degeaba. Duce de la ton putin spart de blues pana la metal. Merge perfect, arata ca nou. Nu a stat in nici un pedalboard. Calitate MAXON de top, Made in JAPAN. Se poate proba in Iasi. Pretul este fix si include transport. Mai multe detalii tehnice gasiti accesand link-ul pus de mine la producator. Pun si doua demo-uri pe youtube sa va faceti o prima parere. Multumesc. Poze reale:
 6. Cabinet Marshall, produs intre 1985-1990, sub denumirea JCM C212. 140W, pe 16 ohm. Made in UK, difuzoare Celestion, "custom voiced" pentru Marshall, pe ele scrie G12 Heritage, si sunt facute in Marea Britanie. Cabinetul suna si se prezinta foarte bine, are unele urme de uzura, insa nu e nou. Poate fi probat in Iasi. Pretul e aproximativ fix si include transport. Am deja prea multe cabinete, mare parte 4x12, si incerc sa mai scap de ele. Multumesc.
 7. Transformator de intrare, folosit in echiparea standard a head-urilor Marshall, anii '70-'80. 230V, se potriveste la amplificatoare Marshall de 50 W, gen JTM45, JTM50, JMP. "Upright style mounting", cod producator DRAKE 1202-325/5 (vezi foto). L-am cumparat mai demult pentru un proiect care nu s-a mai finalizat, si poate cineva are nevoie de el. Pretul este putin negociabil si se poate vedea in Iasi, include si transport. Multumesc.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.