• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

metalzone_ro

Newcomers
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

3 Neutral

About metalzone_ro

 • Rank
  Nou Venit
 • Birthday 05/02/74

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Arad

Other Information

 • Nume
  CroWar
 • Scule
  guitars
  Dean ML
  Dean VX with Seymor Duncan Invader
  Bc Rich Kkv with Seymor Duncan SH13 Dimebag
  Amps
  Randall

  Lexicon Omega Audio

  Fractal Axe Fx Ultra

Recent Profile Visitors

5,108 profile views
 1. salut Nu mai gasesc posturile mele trebuie sa le refac sau se vor remedia?
 2. schimb

  salut poze se poate ?
 3. Pret: 0 RON Localitate: Arad Contact: 0741323251 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Are cineva albumele de la death originale pe cd? Astept oferte pe privat.
 4. vând

  Pret? Trimis de pe al meu Nexus 5 folosind Tapatalk
 5. vând

  salut conform regulamentului esti obligat sa pui pret.
 6. vând

  Pret ? Trimis de pe al meu Nexus 5
 7. vând

  Pret: 80 RON Localitate: Arad Contact: 0741323251 Stare: Uzura avansata Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand Chitara clasica produsa la Reghin 23 sept 1986 chitara se afla in starea in care este in poza . Cei interesati trimite ti mesaj pe privat.
 8. Vand smartphone Android AllView P5 Life Dual SIM, nou sigilat cu folie pe ecran Telefonul nu a fost utilizat doar am verificat functionarea Are garantie 2 ani. memorie RAM de 1GB si sistemului de operare Android™ 4.4.2, KitKat®. Ai 8GB memorie interna si posibilitatea de a adauga un card microSD de pana la 32GB In 2015 produsul va primi update la Android™ 5.0, Lollipop®. Cu P5 Life si Hot Knot este atat de simplu sa transferi fisiere de pe un telefon pe altul. 350 ron Tel 0741 323251 Pachetul contine incarcator, cablu usb, casti, certificat de garantie.
 9. vând

  Vandut Multumesc RGC !!!
 10. vând

  Vandut
 11. vând

  Da este valabil Trimite mesaj pe privat daca te intereseaza.