www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Vali Filip

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

15 Good

About Vali Filip

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Rm.Valcea

Other Information

 • Band
  Civic Rebels

Recent Profile Visitors

1,520 profile views
 1. Vand Case Thomann 4U Shallow. Include suruburile de calitate, 4 inchizatori tip fluture, 2 manere(vezi pozele). Are pe interior un buzunar cu plasa unde poti depozita cabluri sau alte asemenea. A fost folosit pentru protectia unui Kemper de rack. Folosit putin timp si cu atentie. Nu are urme, lovituri sau defecte. Dimensiuni (W x D x H): 56 x 36 x 25 cm. Trimit oriunde in tara pe costul cumparatorului. Predare personala in Rm.Valcea sau Bucuresti.
 2. 6000 RON Rackul nu este inclus in pret. Kemperul va fi pus in cutia originala, in protectia de burete, alaturi de cablul de alimentare si manualul de instructiuni.
 3. Vand doza de chitara acustica Woody Humbucker SA-3HC de la Seymour Duncan. Am folosit-o de aproximativ 10 ori, dupa care a stat in sertar pana am uitat de ea. M-am hotarat sa o dau cuiva care se va folosi de ea. Vine intr-un saculet de panza. Are cablul jack atasat. Nu are nicio urma de utilizare, nu prezinta daune si nu a fost deschisa vreodata. Raspund la intrebari si trimit poze suplimentare in privat. Ofer predare personala in Bucuresti sau Rm.Valcea. Trimit in tara pe costul cumparatorului.
 4. Vand Kemper Profiling Amp, varianta de rack. La vanzare exista si un pachet cu tot ce este necesar pt a canta cu el. M-am hotarat sa ma despart de el pentru ca nu il mai folosesc. A fost pastrat in rack de cand il am si are sub 100 de ore de functionare. Rackul nu este inclus in pret, insa este de vanzare - detalii in privat. Pretul este fix. Nu accept schimburi. Predare personala in Rm. Valcea sau in Bucuresti.
 5. Vand midi controlerul FCB 1010 impreuna cu chipul Uno4Kemper pentru ca nu le folosesc. In pachet voi pune si chipul original. Daca exista interes, pot vinde controlerul cu cipul original. De asemenea, am si doua cabluri Cordial MIDI pentru o suma extra. Livrez in tara pe costul cumparatorului. Predare personala in Rm.Valcea sau Bucuresti(cu o intarziere de cateva zile).
 6. Rectificare de pret: 8000 lei
 7. Pachetul complet contine: Kemper Profiling Amplifier Black RACK Case Thomann 4U Shallow (Kemperul ocupa 3 unitati, iar cea de-a 4-a poate gazdui sisteme wireless sau extra pedale) Doua cabluri MIDI Cordial+Neutrik (Send + Return) de cate 6m Behringer FCB 1010 MIDI Foot Controller (cu doua pedale de volum/expresie, afisaj clar si 10 + 2 pedale de selectie) Chip Uno4Kemper (care asigura presetul corect si complet pt FCB 1010) Chip Behringer FCB 1010 (cel original, care poate fi prelucrat ulterior) Peste 1400 de profile, de la producatori cunoscuti, cu o valuare de peste 1000$. Pachetul este plug and play. Trimit cu toate cablurile necesare, alimentarile originale, manuale si accesorii. Kemperul vine direct in rack, unde se gasesc si surplusul de suruburi pentru fixare. Ofer detalii si explicatii pentru cei care nu au mai folosit niciodata acest amplificator digital. Daca este necesar pot adauga in pachet si un Jack de Instrument(6.15mm). Nu asigur transportul, dar pot expedia prin curier, pe costurile cumparatorului. Pot trimite poze reale ale produselor, daca cineva este cu adevarat interesat.
 8. Vand pedala Tube Screamer For The Love Of Guitar, Custom Shop: True-Bypass, led ON/OFF, alimentare 9V, custom made, replica a faimoasei TS808, folosita putin(deoarece am trecut pe echipament digital la o luna de la achizitionare). Poate fi folosita in tot felul de aplicatii. Trei Knob-uri de control: Gain-Level-Tone. Usoara, rezistenta si frumos construita. Predare personala in Ramnicu Valcea si Bucuresti. Accept expedierea in tara.
 9. Vand Dunlop SW-95 Slash Signature Wah-Wah, intr-o sare excelenta. Pedala este foarte putin folosita si nu prezinta semne de uzura. Are sunetul specific Slash, chitaristul legendar al trupei Guns N Roses. Spre deosebire de alte pedale de Wah, aceasta are si un boost(butonul rosu de la baza) si doua knob-uri(volume si gain) pentru boost.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.