www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Vali Filip

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

15 Good

About Vali Filip

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Rm.Valcea

Other Information

 • Band
  Civic Rebels

Recent Profile Visitors

1,433 profile views
 1. Rectificare de pret: 8000 lei
 2. Pachetul complet contine: Kemper Profiling Amplifier Black RACK Case Thomann 4U Shallow (Kemperul ocupa 3 unitati, iar cea de-a 4-a poate gazdui sisteme wireless sau extra pedale) Doua cabluri MIDI Cordial+Neutrik (Send + Return) de cate 6m Behringer FCB 1010 MIDI Foot Controller (cu doua pedale de volum/expresie, afisaj clar si 10 + 2 pedale de selectie) Chip Uno4Kemper (care asigura presetul corect si complet pt FCB 1010) Chip Behringer FCB 1010 (cel original, care poate fi prelucrat ulterior) Peste 1400 de profile, de la producatori cunoscuti, cu o valuare de peste 1000$. Pachetul este plug and play. Trimit cu toate cablurile necesare, alimentarile originale, manuale si accesorii. Kemperul vine direct in rack, unde se gasesc si surplusul de suruburi pentru fixare. Ofer detalii si explicatii pentru cei care nu au mai folosit niciodata acest amplificator digital. Daca este necesar pot adauga in pachet si un Jack de Instrument(6.15mm). Nu asigur transportul, dar pot expedia prin curier, pe costurile cumparatorului. Pot trimite poze reale ale produselor, daca cineva este cu adevarat interesat.
 3. Vand pedala Tube Screamer For The Love Of Guitar, Custom Shop: True-Bypass, led ON/OFF, alimentare 9V, custom made, replica a faimoasei TS808, folosita putin(deoarece am trecut pe echipament digital la o luna de la achizitionare). Poate fi folosita in tot felul de aplicatii. Trei Knob-uri de control: Gain-Level-Tone. Usoara, rezistenta si frumos construita. Predare personala in Ramnicu Valcea si Bucuresti. Accept expedierea in tara.
 4. Vand Dunlop SW-95 Slash Signature Wah-Wah, intr-o sare excelenta. Pedala este foarte putin folosita si nu prezinta semne de uzura. Are sunetul specific Slash, chitaristul legendar al trupei Guns N Roses. Spre deosebire de alte pedale de Wah, aceasta are si un boost(butonul rosu de la baza) si doua knob-uri(volume si gain) pentru boost.
 5. Vali Filip

  vând [EXPIRAT] Boss BCB-60

  300 RON Valabil
 6. Vox VX I este un amplificator mic, comod, usor. Eu l-am cumparat pentru manevrabilitate, deoarece este foarte usor si mic. Este perfect pentru acasa. Are intrare AUX si iesire de casti. Amplificatorul lucreaza bine, are efecte, modeleaza amplificatoare celebre si se afla intr-o stare foarte buna, pentru ca a fost folosit putin. Acum repet pe alte aparate si nu il mai folosesc. Il dau in cutia originala cu toate componentele neuzate. Accept schimburi si negocieri. Cu ridicare persoana din Rm.Valcea sau Bucuresti, sau cu un curier in toata tara.
 7. Vali Filip

  vând [EXPIRAT] VOX VX II

  Salut! Cred ca am facut o greseala, este VX I. Voi inlocui topicul.
 8. Blackstar HT Club 50 50W 2xECC83, 2xEL34 2 canale(clean-drive) si fiecare canal cu doua posibilitati de ton(vintage si modern) Bucla de efecte(send-return) cu booster si reducer(+4db si -10db) Footswitch inclus in pret - doua butoane(canal si reverb) Reverb cu switcher in spate(light/dark) Blackstar HT Venue 112 - Cabinet un difuzor Celestion de 12 - 80w 16 ohm - mono Pachetul complet include: head Blackstar HT Club 50, cabinet Blackstar HV Venue 112, cablu alimentare, cablu speaker, footswitch amplificator. Amplificatorul are foarte multe oportunitati de ton si chiar suna de rupe, in gama lui de pret. Eu l-am folosit in tot felul de genuri si nu m-a dezamagit niciodata, chiar daca pedalierul continea in mare parte, doar un delay. A fost intretinut, curatat si de curand a facut si o vizita la un electrician pt controlul de siguranta. A fost transportat cu atentie si folosit doar in medii inchise, cu temperatura si umiditate controlata. Predare personala in Rm.Valcea. Transportul in tara urmeaza sa fie hotarat de cumparator. Fotografii reale, mai jos.
 9. Vali Filip

  vând [EXPIRAT] Boss BCB-60

  Un fel de Demo.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.