• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

Vali Filip

Newcomers
 • Content count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

4 Neutral

About Vali Filip

 • Rank
  Nou Venit

Recent Profile Visitors

734 profile views
 1. vând

  Vand procesorul de chitara BOSS ME-25, intr-o stare normala de uzura. A fost folosit atat in casa, cat si la repetitii sau concerte. Nu am intampinat probleme cu el. Initial a venit fara alimentator, el folosind si baterii. Il predau cu un alimentator reglabil, care nu modifica sunetul si nu are probleme la utilizare. Are urmatoarele efecte: Compresie, Wah, Simulator de chitara acustica, Delay, Booster, Chorus, Flanger, Rotary, Uni-v, Tremolo, Armonizare(Harmonist), Octavier(Octave), Reverb(room si hall). Simuleaza o serie de pedale celebre(Boss OD-1, Tube Screamer, etc) si o serie de amplificatoare celebre(Fender Twin Reverb, Vox, Peavey 5150, Mesa Boogie vintage si modern, etc). Iesire de casti, USB, output L/MONO si R, etc. Pentru filmari/teste, poze si detalii suplimentare folositi mesageria privata.
 2. 500 lei
 3. 750 lei
 4. Vand o chitara Charvel Desolation DC1 ST. Designed in USA, Made in China. Are doze active Charvel, tip Humbucker. Foloseste o baterie de 9v(vezi capacul de pe spate). Are locking tuners, dar rotita de la coarda G(sol) nu functioneaza, acest lucru neafectand utilitatea cheitei. Potentiometrele functioneaza impecabil(volum si ton). Acum are corzi noi. Exista probleme estetice, deoarece a fost folosita intens in concerte, dar nu am intampinat probleme cu partea electronica. Pentru mai multe poze si detalii folositi Mesageria privata. Pe ebay se vinde cu peste 270$, eu cer pe a mea 900 de lei. In pret intra si o husa Ibanez, foarte buna pentru protectia chitarei,
 5. Oferta: 800 RON
 6. 550lei
 7. Update pret: 850 RON
 8. Pretul coboara la 600 lei
 9. Multumesc Bogdan, dar trebuie sa te refuz. Am un Boss GT-100.
 10. Pret: 900 RON Localitate: Rm.Valcea Contact: 0743649610 Link producator: http://www.tc-helicon.com/en/products/voicelive/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand procesor voce TC Helicon Voicelive aproape nefolosit. Nu a fost utilizat mult, deoarece sunt primul posesor si nu prea l-am scos din casa. Procesorul prezinta capacitatea de: compresie, armonie pana la 4 voci, corectare(auto-tune), limiter(gate), fantom power(+48w), preamp instrument, input auxiliar, egalizator(eq), midi, bucla efecte, control prin 8 butoane de pedala, 4 potentiometre de volum(principal, armonie, instrument si output), Mic Pass Thru(output microfon fara preamp, sunetul neafectat) si altele: toate in timp real si posibilitatea utilizarii LIVE!
 11. Marshall MG30FX review Ralf Sommerfeld https://www.youtube.com/watch?v=ccT_9ugWonQ
 12. Vand Marshall 30w, usor folosit. Nu prezinta semne de uzura de niciun fel si functional nu are defecte. M-am folosit de el pentru studiu acasa si acum il dau deoarece doresc un update pentru posibilitatea de scena. Ideal pentru casa, util pentru sali mici de repetitii. Pret: 650lei Description MG30FX Guitar Combo Amp Innovation Functionality and tone - just a few words that help sum up the brand new range of solid-state MG amplifiers from Marshall. Combining years of experience in analog amplification with cutting-edge digital technology has resulted in the creation of an all-encompassing amplifier series, ideal for the beginner and gigging pro alike. Specially voiced digital effects, intuitive footswitching technology and four adjustable and storable channels are just a few of the features to be found in the new MG range. Specifications: 30 Watt Output (RMS) 1x10" Speaker 4 Channels (Storable) Digital Effects Digital Reverb MP3/Line IN Emulated Headphones MG Footcontroller Compatible 18.9" x 16.5" x 8.9" 24 lbs.
 13. Se poate inchide. Multumesc RGC!
 14. 350 lei de lei (transportul inclus) in perioada 9.oct-13.oct
 15. 450lei+transport(sau predare personala in Rm.Valcea)