dHeinrich

Active Members
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

12 Good

About dHeinrich

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  The Funk Society
 • Gear
  Guitars: Fender Strat; Epiphine Ultra II; Field; Yamaha; Takamine; Ibanez
  Rig1: Marshall JMP1, TC Electronic Gforce
  Rig2: TC Electronic Nova System, diverse pedale
  Amps: Fender Deville 212

Recent Profile Visitors

5,408 profile views
 1. Am vazut ca tocmai s-a vandut unul aici de curand. Daca noul proprietar nu e incantat sau are altcineva de vanzare sunt interesat.
 2. dHeinrich

  Intrebare Despre Drepturile De Autor

  Depinde cat de lungi sunt fragmentele scurte de care vorbesti, resp cate note consecutive au la fel cu originalul. Exista o limita (nu stiu care e) de la care se presupune ca fraza muzicala este preluata/copiata. Daca fragmentele intra sub incidenta drepturilor de autor in primul rand nu ai dreptul sa le fixezi pe suport audio-video (sa la inregistrezi) fara acordul scris al celui care detine depturile (de autor, editare, etc.). Daca detii acest acord, si fixezi opera, cei care au scris fragmentele initiale pe care tu le preiei sunt coautori la opera ta.
 3. dHeinrich

  Multieffect Cu Pedale

  Eu asa fac cu unul din set-up-uri. Am wah, compresor, cateva pedale de dist/fortaj, si apoi tc electronic nova system (stie si intrare de linie si iti anuleaza toata sectiunea lui analog de dist). Pentru mine functioneaza foarte bine.
 4. dHeinrich

  Face Cineva Backing Trackuri?

  Salutare, Eu anul trecut am produs un spectacol numai cu muzica Depeche Mode, rearanjata, cantata live cu backing tracks (pe scena sunt doar toba, bass, chitara si voce). Cand lucram la backing tracks ca sa plec de la ceva am incercat sa cumpar trackurile de pe karaoke versions. Am intmpinat niste probleme: in primul rand la majoritatea erau ceva pb de calitate de sunet, greseli de armonie, etc. Asa ca am ajuns sa rescriu aproape tot ce am cumparat. A doua problema a fost, intr-un cadru live, sunetele de pe scena au dinamism pe cand trackurile respective erau compresate si masterizate; suna foarte diferit si tot ce venea din backing tracks se decupa mult fata de restul. Cei care ati vazut Delia in deschidere la Robbie Wiliams ati auzit exact problema asta (ea acolo a ales sa mearga cu alt sunetist p fata decat al ei). Asa ca noi am facut un pre-mix la backing tracks si am lasat necompresat majoritatea...acum tu ca ai nevoie doar de clape nu cred ca vei avea pb asta mare, insa la chitari s-ar putea sa apara. Si in al treilea rand, noi am ajuns sa folosim o placa de sunet cu 8 iesiri ca sa poata mixa live inginerul de sunet, trackurile cu celelalte instrumente. Daca dai toate trackurile pe un singur canal, risti sa cazi in pb de la pct 2. Pentru play pe scena noi folosim ableton live, dar stiu ca se foloseste des si cubase (vunk de ex fol cubase), sau pentru trupele cu clapar trackurile pleaca din clapa (de ex stefan banica). Insa toti dau mai multe canale, nu doar unul. Sper ca te ajuta si succes!
 5. Sunt curios de experientele cu sau parerea voastra despre: http://www.bluguitar.com/AMP1.html L-am vazut si auzit "indeaproape" o data la un workshop dar nu am cantat eu cu el. Si acum ma batea un gand sa-l cumpar dar nu prea am vazut la mana a doua deloc de aici intrebarea daca si-ar merita banii in opinia voastra. Thomann il vinde pe la 3000 RON (cu tot cu transport).
 6. dHeinrich

  vând Putere Pe Lampa De Rack (100W)

  S-a dat! S-o cante sanatos noul proprietar!
 7. dHeinrich

  Configurare/inlantuire Midi

  Daca am inteles bine nevoia ta solutia pe care o vad eu este cu un merger midi: de ex. http://www.midisolutions.com/prodmrg.htm Si atunci faci: Footboard => merger => procesor1 => procesor2 => procesor3 Interfata => merger => procesor1=> procesor2 => procesor3 Si fie trimite controlere separate din interfata fata de footboard, fie (eu asa fac) la iesire din procesor1 filterzi semnalul si trimiti doar ce iti trebuie.
 8. dHeinrich

  vând Shredneck W Gigbag

  Pret: 200 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0722716848 sau PM Link producator: http://www.shredneck.com/?page_id=633 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Shredneck diamond standard, alb. L-am achizitionat cu ceva timp in urma pentru a-l lua cu mine in calatorii insa a cam stat degeaba si poate foloseste cuiva. 200 RON 0722716848 sau PM
 9. dHeinrich

  vând Putere Pe Lampa De Rack (100W)

  799 RON sau schimburi (pot oferi si deferente unde e cazul). Ma intereseaza o sursa de pedale, doze, combo-uri, chitari sau diverse pedale. Astept propuneri!
 10. dHeinrich

  vând Putere Pe Lampa De Rack (100W)

  Accept schimburi diverse caci puterea sta degeaba.
 11. dHeinrich

  vând Putere Pe Lampa De Rack (100W)

  Putere de rack, full lampa, 100W. 799 RON sau schimburi.
 12. dHeinrich

  vând Putere Pe Lampa De Rack (100W)

  850 RON putere lampa 100W. Mult prea puternica pentru mine. Sunt deschis si la diverse schimburi.
 13. dHeinrich

  vând Putere Pe Lampa De Rack (100W)

  Up! 850 Ron cash sau schimburi (pedale OD, Dist, wah). Propuneti-mi si vedem!
 14. dHeinrich

  vând Putere Pe Lampa De Rack (100W)

  Am nevoie de 600 RON urgent (pana vineri) asa ca sunt dispus sa scad pretul pana atunci la 600 RON. Nu pot accepta schimburi in conditiile astea avand nevoie de cash. Contact PM sau 0722.716.848