Crypto

Veteran
 • Content count

  913
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

1,527 Excellent

About Crypto

 • Rank
  casă moară lămpili
 • Birthday 13/08/1990

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Iasi

Other Information

 • Scule
  Red Baron 26.5" Baritone #1
  Red Baron 26.5" Baritone #2

  Kemper Profiling Amplifier -> H&K 112 V30
  Peavey XXX 120W - > Randall 412 V30 XL

Recent Profile Visitors

33,806 profile views
 1. Sennheiser HD7 In stare foarte buna, folosite destul de rar asadar nu prezinta urme de utilizare. Toc de transport, cablu, adaptor 3.5m -> 6.3mm TRS si earpads felt. Toate originale. Is dispus sa accept schimburi cu Bose QC 35, fiind si motivul pentru care le vand
 2. vând [EXPIRAT] Grif bass 5 corzi (stil BC Rich)

  se poate inchide.
 3. vând pedalier kemper

  mai e valabil ? Ai PM.
 4. Revine la vanzare la pretul de 2999 RON (fix). Pot face pachet cu Canon 28-70 F2.8 L cu 4800 RON. Accept si anumite schimburi. In principiu le-am cumparat de moft, folosit destul de rar in ultimul timp.
 5. Se vinde un grif de bass 5 corzi. Seamana cu BC RICH dupa forma headstockului insa nu pot confirma acest lucru neavand nici un logo. As-is. pret 90 RON.
 6. Chitara construita hand-made de catre colegul Avatar2100. Este in stare buna, prezinta semne de buna purtare si o ciobitura la coltul spate sus. ) Vine cu husa gigbag Jackson. Specificatii (s-au mai schimbat intre timp fata de anuntul original) BODY: korina wood NECK: 3 pieces korina wood RADIUS: 16 FINGERBOARD: ebony with cream binding SCALE: 25" 24 xj frets BRIDGE: TonePros abr mount style CONTROLS: 1 Volume, 3-way Toggle Swiftcraft INPUT JACK: Swiftcraft SIDE DOTS: black pearl INLAYS: gold mother of pearl WEIGHT: 3.1KG FINISHES: BLACK Straplocks Doze: Cred ca Ibanez insa nu bag mana in foc, mi-au placut cum suna pe chitara asta. Cheitele sunt Ibanez la fel, cele originale erau prea uzate. Pret 1700 RON (+gigbag). Ca nota personala, chitara e faina, griful e nice af insa deja mai am doua custom-uri pe 6 corzi asadar schimburi interesante ar fi doar un 8 string bunicel.
 7. se vinde o bucata Celestion G12T-100 (Celestion Rockdriver Ultra) fabricata de Celestion pentru Hughes&Kettner, se gasesc numai in cabinetele H&K sub numele acesta insa e un G12T-100 cu alta eticheta. A fost scos dintr-un cabinet 1x12 Hughes&Kettner, https://www.thomann.de/gb/celestion_g12t_hot_100_8_ohm.htm
 8. Set stative din lemn culoarea Wenge, facute la comanda. Inaltime ~100 cm. Constructia e foarte solida si poate duce pana la 35-40kg per suport. Se poate folosi atat ca suport monitoare studio cat si pentru surround spate la sistem home cinema facut cum trebuie. pretul este 170 RON pentru pereche. Le-am folosit cam o saptamana caci mi-am luat in final boxe tower pentru surround. Accept anumite schimburi, prefer totusi predarea in Iasi neavand cu ce sa le ambalez insa pot incerca sa le trimit invelite in folie cu bule pe riscul clientului.
 9. Magnat Monitor Supreme 202 boxe shelf - pasive. Cumparate de la AVStore.ro acum o luna, insa le-am folosit sa zicem maxim cateva ore fiind inlocuite cu set floorstanding. Specificatii full pe: https://www.avstore.ro/boxe/magnat-monitor-supreme-202/ pretul de 400 ron este fix. Vin in cutia originala alaturi de o copie a garantiei si facturii de achizitie - am mai multe produse luate pe aceeasi comanda.
 10. scula solida de rack la pret de pedala amarata
 11. Nu mai sunt interesat de schimburi. Doar cash.
 12. Rocktron HUSH IICX - 2 canale separate (multe moduri de utilizare, tip cascada, utilizat cu doua headuri sau lanturi de efecte, ori se pot bucura doi chitaristi de el in acelasi timp) - este in stare buna, alimentatorul este original insa l-am modificat putin ca sa se poate detasa cablul si inlocui in caz de nevoie - am avut ISP decimator si sincer e cam pe la acelasi nivel insa Rocktronul este ceva mai configurabil pentru chitaristii pretentiosi. - este o scula necesara pentru high gain. - Made in USA - alimentatorul este compatibil 220V. - se poate monta in rack standard - ocupa o singura unitate 1U shallow depth.
 13. Bolt on to set in neck

  Neck joint-ul la un Les Paul e butucanos si set neck. Nu te impiedica nimeni sa montezi neckul cu suruburi incastrate, ba chiar poti face si variatii mai moderne: