Crypto

Veteran
 • Content Count

  930
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

1,558 Excellent

About Crypto

 • Rank
  casă moară lămpili

Profile Information

 • Location
  Iasi

Other Information

 • Gear
  ENGL POWERBALL v2

  Line6 HD PRO / HELIX

  RANDALL 412 USA V30

Recent Profile Visitors

36,511 profile views
 1. Crypto

  vând Cheite BC RICH NJ (Koreea)

  150 ron
 2. Crypto

  schimb Antonio Guitars Angel Custom Shop

  a mai primit un mic ding pe spate, pretul scade la 1400 ron.
 3. Cumpar cabinet ENGL 412 Cash sau schimb cu cabinet Randall USA 4x12 cu Celestion Vintage 30 sau Engl 2x12 cu Celestion Vintage 30
 4. Crypto

  Difuzor inalte de 3 cm

  Care-i problema lor, daca e calota infundata rezolvi cu un ac s-o scot in-afara.
 5. Crypto

  schimb Antonio Guitars Angel Custom Shop

  1500 RON ! FIX !
 6. Sunt interesat sa achizitionez un power amp de rack, de care o fi, preferabil nu foarte adanc. neaparat 1U, si preferabil cu reglaje de presence/resonance.
 7. Chitara custom shop Antonio Guitars Angel specificatii- neck-through-body Korina (o variatie de mahon mai rara, cu accent pe medii) https://www.ormsbyguitars.com/tonewoods.html- RADIUS: 16- FINGERBOARD: ebony with cream binding- SCALE: 25.5" 24 XJ frets- BRIDGE: TonePros ABR- CONTROLS: 1 Volume, 3-way Toggle Switchcraft- JACK: Switchcraft- SIDE DOTS: Mother-of-Pearl (Nacre)- INLAYS: Mother-of-Pearl (Nacre)- WEIGHT: 3.1KG- FINISH: BLACK- StraplocksDozele sunt OEM-uri high gain, nu sunt de marca insa mi-au placut dinamica lor mai ales pe combinatia asta de lemne. Griful este bestial, cred ca e cel mai misto neck pe care am pus mana vreodata (si nu glumesc), insa deja am prea multe instrumente cu o constructie similara. Este in stare buna, prezinta ceva semne de buna purtare si o ciobitura mai solida la coltul superior. Husa Jackson este inclusa. Preferabil as vrea sa-l vand la pretul afisat insa sunt convins ca e mai lejer pentru cineva interesat sa-mi propuna schimburi, sunt interesat in principal de urmatoarele chestii: Chitara bariton (27") Monitoare studio mai rasarite. Amplificator high gain, sau jucarii interesante de rack, preferabil un amplificator 1U sunt deschis si la alte propuneri, nu se stie unde pica interesul. Povestea instrumentului este in urmatorul link:
 8. Revine la vanzare. Cabinet made in GERMANY. Quality. Schimb doar cu ENGL 4x12 slanted, discutam diferenta.
 9. Pretul este FIX ! Schimb doar cu ENGL 412 PRO SLANTED. Are acel "USA Growl"
 10. Crypto

  Monitoare active fara hiss.

  ear up close.. Haha, "imi produce un stres teribil", de la 1 metru si ceva
 11. Intrebare, caut o pereche de monitoare studio cu nivel de hiss extrem de scazut, preferabil dead silent (din zona tweeterilor). Momentan folosesc un set de M-Audio BX5a Studiophile. Cu toate ca sunt mai low-end, is dead silent (aproape). Camera in care le folosesc cu toate ca nu e tratata acustic are izolatie interior+exterior, + strat rigips si tamplarie termopan industriala deci aproape soundproof dpmdv. Am trecut prin Yamaha HS5, Yamaha HS7, Adam Audio T7V si KRK Rokit5, de fiecare data am revenit la BX5A din cauza hissingului care e foarte deranjant (pentru mine), azi returnez al doilea set de Adam T7V si tot la BX5A ma intorc. Monitoarele is asezate la distanta de 1.4-1.7m distanta fata nivelul capului, pe stative. Sfaturi ?
 12. mi-ar trebui 2x9v @200 mA si 1x12v@300 mA DC. Nu prea vad ce optiuni acceptabile as avea fara sa ma aventurez
 13. https://www.thomann.de/gb/harley_benton_powerplant.htm