www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Crypto

Veteran
 • Content Count

  942
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6
 • Feedback

  100%

Crypto last won the day on July 14

Crypto had the most liked content!

Community Reputation

1,636 Excellent

About Crypto

 • Rank
  casă moară lămpili

Profile Information

 • Location
  Iasi

Other Information

 • Gear
  Ibanez RGD2127Z
  (BKP Aftermath set)

  Ibanez RGD2127Z
  (SD Nazgul/Sentient)

  Ibanez RG2228
  (SD Blackout 8)

  Fractal Audio

  ENGL POWERBALL
  RANDALL RA412XL V30

Recent Profile Visitors

39,780 profile views
 1. https://www.thomann.de/gb/in_ear_headphones.html
 2. retras. se pastreaza. (pe moment)
 3. Crypto

  vând [EXPIRAT] Ibanez PF60SECE-NT

  Pe moment se retrage, am dat comanda de un preamp nou
 4. Crypto

  vând [EXPIRAT] Ibanez PF60SECE-NT

  399 RON (pretul este final)
 5. 1500 RON (pretul este final) Include: Electro-acustica Takamine EG 440 SC in stare excelenta Case chitara Capodastru Corzile sunt Elixir, noi, abia montate.
 6. Grif Ibanez RGD320 In stare OK, prezinta urme de utilizare si s-a modificat un pic forma + aplicat furnir stejar pe fata. A fost folosit pentru o serie de prototipuri de chitara pentru test. L-am cumparat de pe eBay din state, m-a ajuns cam vre-o 800 lei cu tot cu transport si vama (i know.. ) Este compatibil atat cu cheite Ibanez (varianta cu pini) cat si cu cheite Sperzel care au pin central. Evident, se pot pune orice tip de cheite chiar daca au surub de fixare. Pretul de 399 RON este fix. Perfect pentru un proiect extended scale, griful avand scala de 26.5".
 7. Fractal Axe-FX (standard) In stare excelenta, ultimul FW disponibil instalat. Vine cu hardcase Gator Pret fix.
 8. BC RICH NJ BEAST NECK-THRU SERIES In stare excelenta, mici urme de uzura pe spate, in mare parte belt-rash, si un mica lovitura in zona floydului unde a sarit putin lacul dar a fost reparat. Colturile sunt in stare excelenta. Este complet upgradata. Pretul instrumentului de baza pe ebay este in jur de 1200-1500 USD fara nimic in plus. Made in Koreea, seria NJ deci serie superioara. Specificatii: - neck-through, mahon cu neck din maple si top din artar figurat. Finisaj semi-translucent. Se vede MUULT mai bine in realitate decat in poze. - tastiera abanos de calitate superioara, fara striatii - complet neagra - taste originale in stare perfecta - Floyd Gotoh made in Japan, 1:1 cu OFR german, cu imbunatatiri chiar. Otel complet. - Sistem de reglaj tensiune Schaller Sure-Claw, direct prin capacul cavitatii spate cu un imbus. - bloc de sustain Fat Brass Block - cheite Wilkinson si string retainer Floyd Rose - Doze: Seymour Duncan Black Winter si Seymour Duncan SH2 Jazz - Rame doze din metal mult mai rigide ca cele din plastic. - Electronica AlphaPots cu mufa jack Neutrik (cu sistem de blocare cablu dezactivabil) - Ecranaj cu folie de cupru zdravana, similar tabla subtire - Straplocks - corzi noi Ernie Ball, acordata in D Standard - Case Warwick Rockcase (in stare precara dar perfect utilizabil, a facut multe drumuri Iasi-Bucuresti catre luthier) Toate modificarile au fost facute la Luthierul Eugen C. din Bucuresti. Pretul este de 4850 RON, nu este negociabil. Instrumentul este prezentat si pe Reverb.com la un pret mai mare. Instrumentul vine la pachet cu piesele extra (jackplate original, ramele originale din plastic etc)
 9. Ibanez RGA8 Nu este noua, a fost cantata insa intretinuta bine. Prezinte urme de utilizare si mici imperfectiuni estetice (ding-uri si lovituri in finish) dar nimic iesit din comun. 8 corzi, echipata cu bridge Ibanez FX-EDGE III-8 si locking nut, deci nota 10 la stabilitate si sunetul specific de djent/prog/metal. Corp mahon si neck 5-piece maple/ walnut. Scala 27" Doze EMG 808 active Electronica noua, setup si reconditionare completa la luthier Corzi D'Adarrio 10-74 noi Ca nota personala, profilul neckului este super, un pic off-set la forma, mai gros spre corzile groase si subtiere treptata spre cele subtiri, chestia care mi-ar placea sa o am si la RG2228-ul meu. Suna si djentuieste de minune. Pret fix.
 10. Takamine EG 440 SC In stare excelenta, nu prezinte urme si a fost excelent intretinuta. Corzi noi Elixir 11-52, softcase solid, si capodastru bonus. https://www.takamine.com/EG440SC Instrumentul a fost inspectat si ajustat de catre luthier deci suna si canta de nota 10. Pretul este fix.
 11. https://www.pianelli.de/westerngitarre-ibanez-pf60sece-nt.html#easytabs-product Ibanez PF60SECE-NT Lacquer: High-gloss Corpus: Mahogany Top: Spruce (solid) Fingerboard: Rosewood Neck: Mahogany with Pearl Dot inlays Bridge: Rosewood Tuners: Smooth Tuner AS Hardware color: Chrome Pickups: Under Saddle with SPT Preamp & Tuner Chitara are mici urme de uzura dar nimic iesit din comun, mici ding-uri pe-aici-pe-acolo. Problema insa e la preamp unde lipseste faceplate-ul din plastic si e posibil sa fie nefunctional, ori desprins firul de la jack (nu are output, insa tunerul merge) Corzile sunt Elixir noi, 11-52. VIne cu husa din imagini.
 12. Chitara prototip handmade in Iasi, si refinisata recent de catre Jupiter Guitars. Neck de Ibanez RGD321 cu headstockul putin modificat pentru un alt aspect. Corp combinatie de meranthi si ash. handmade, deci nu e perfect dar are mojo hardware hipshot bridge low profile, cheite sperzel, doza emg 81, toate made in USA. A fost recent refinisata, bindingul de pe headstock e fake dar e acceptabil de la distanta. Instrumentul suna foarte bine si e excelent balansat. Finisaj ceara cu aspect de wear and tear. Pretul este fix. Vine cu husa jackson. M-am axat pe 7/8 corzi.
 13. Ibanez BTB675 Bartolini Mk2 5 string activ In stare buna, are urme de utilizare dar nimic de speriat. Instrumentul a primit un set de corzi noi D'Adarrio NYXL 45-130, de asemenea cheite noi Warwick si a trecut pe la luthier pentru reconditionare. setup, aranjare etc. Instrumentul dispune de doze Bartolini mk2 active si preamp cu reglaj pe 3 cai, volum si blend. Vine cu husa Fender din imagini. neck type 5pc BTB5 Maple/Bubinga neck-thru body Walnut/Light Ash wing body Medium frets bridge MR-2 bridge (19mm string spacing) Preamp EQB-IIIS 3-band eq with mid frequency switch Nu sunt interesat de schimburi. Fac loc pentru alte instrumente. Rog orice comunicatie sa fie prin mesaj privat.
 14. Crypto

  vând Copie Jackson Death Angel

  Mai multe poze in care se pot observa mai bine urmele de uzura. Chitara se livreaza cu o husa BC RICH nu cea Jackson din imagini. S Pretul de 1500 RON este fix !
 15. Rezervata pana pe 31 august.,
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.