www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Crypto

Veteran
 • Content Count

  959
 • Joined

 • Days Won

  8
 • Feedback

  100%

Crypto last won the day on December 3 2020

Crypto had the most liked content!

Community Reputation

1687 Excellent

About Crypto

 • Rank
  casă moară lămpili

Profile Information

 • Location
  Iasi

Other Information

 • Gear
  Ibanez RG2228 || Ibanez BTB675
  Kemper Profiler
  Eleven Rack

Recent Profile Visitors

45296 profile views
 1. Multi scale, 7 sau 8 corzi, bariton, headless poate, forme atipice, , ex Ornsby Goliath, Claas Leviathan, evolutiie moderne ale formelor consacrate, finish nature glossy, spalted maple, etc.
 2. Cumpar un Kemper negru + kemper remote. Pot oferi 1300 euro maxim in functie de stare inclusiv remote-ul + bag, atat e si pe reverb in EU dar as prefera local pe cat posibil. Doar varianta neagra care scrie PROFILER pe fata si nu profiling amplifier. Pentru powerhead pot oferi extra. mentionez ca nu pot astepta prea mult, il iau de pe reverb pana la urma daca o fi. nu ma intereseaza rack
 3. Set lampi noi: Doua perechi (4 buc) ENGL Tube 6L6 GC-STR (RT21X) GR21 https://www.thomann.de/ro/engl_tube_6l6_gc_str_rt21x_gr21.htm https://www.thomann.de/ro/engl_tube_6l6_gc_str_rt21x_gr21.htm o bucata ENGL ECC 83 SELECT https://www.thomann.de/ro/engl_tube_ecc_83_select.htm Se vand la pachet fiind un upgrade pentru orice amplificator cu lampi compatibile.
 4. https://adolphesax.com/saxforo/threads/saxofon-orsi-milano.119458/ Din threadul de mai sus, parerile sunt impartite intre mediocru si inferior.
 5. Nota de informare: unitatea SD Powerstage 170 va fi mai fi valabil pentru scurt timp la acest pret, ulterior va creste pentru a compensa paritatea RON/EURO.
 6. Hello, am cumparat un PS5 (varianta cu disk) de pe eMag ieri, in acelasi timp m-am trezit cu inca unul sub brad. Nu sunt interesat sa fac profit, il pot returna oricand dar stiu ca sunt cautate si ma gandeam sa duc bucuria mai departe asadar se vinde cu fix pretul care l-am cumparat (mai putin 1 RON in speranta ca nu incalc vre-o regula in proces) Preferabil daca se poate prelua personal (cu masca pe fata pls) , termen limita cam pana pe miercuri, Nu pot face rezervari, si nici nu pot accepta schimburi, first come first served, mai activez pe un forum care imi e drag si intentionez sa-l postez si acolo, danke
 7. Inca valabil, accept oferte, schimburi etc, nu e prea util pentru mine avand aparat full-frame
 8. NAS WD MyCloud MIrror Gen 2 Suporta PLEX, client torente, CLOUD (dropbox/google drive etc) A fost folosit doar pentru filme in combinatie cu NVIDIA Shield Conexiune GIGABIT, procesor dual core, doua porturi USB 3.1 pentru hdd-uri externe In stare excelenta, Vine fara HDD-uri. Pretul nu este discutabil si nici nu ma intereseaza schimburi.
 9. Revine la vanzare cu urmatoarele alteratii: Cheite: Ibanez Negre Standard RG Doza: Dimarzio D-Activator Geanta nu mai este inclusa Pret: 1500 RON
 10. cred ca poti cumpara o fabrica de saxofoane si te elucideaza ei
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.