www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Crypto

Veteran
 • Content Count

  934
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

1,589 Excellent

About Crypto

 • Rank
  casă moară lămpili

Profile Information

 • Location
  Iasi

Recent Profile Visitors

37,388 profile views
 1. Crypto

  schimb Antonio Guitars Angel Custom Shop

  Instrumentul in actiune:
 2. LABOGA ALLIGATOR AD5200S + Laboga FSW + SKB 720 CASE In stare excelenta, ca nou defapt. Handmade in Polonia. Full tube, reverb pe arc inclus, excelent pentru rock, blues, jazz chiar si metale cu un boost in fata. Este foarte usor pentru un head full tube deci nu rupe spatele.
 3. ENGL POWERBALL V2 E645 120W 4 canale + boost si noise gate incorporat, stare foarte buna, lampi originale ENGL. ENGL Z5 footswitch - 6 butoane (Clean, Crunch, Soft Lead, Heavy Lead, Reverb si Master 1/2) Randall RA 412 XL echipat din fabrica cu Celestion V30 si Randall Mic Eliminator (dibox/cabsim incorporat) fabricat in USA. Oversized, echivalent la Mesa Recto cab. Accesorii incluse: Cablu Cordial CTL 1.5PP, cablu alimentare, cablu fsw. 1750 EURO. Prefer sa le dau impreuna. Predare personala in Iasi. Pe curier doar cu banii in avans si asigurare pe colete.
 4. Oferta de 4000 RON va mai fi valabila putin timp, ulterior amplificatorul va fi listat pe eBay si Reverb de unde va pleca in scurta vreme.
 5. Crypto

  vând [EXPIRAT] Bridge Hipshot 6 Black

  Inca valabil
 6. Rack 12U Adam Hall Nou, aseara l-am primit insa nu se potriveste cu nevoile mele. https://www.thomann.de/gb/adam_hall_strs12u_rackstaender.htm 80 RON.
 7. Crypto

  Potentiometru Dublu

  Ai PM insa is convins ca te-ai descurcat din 2016 incoace
 8. Da, ti-am raspuns si pe mesaj privat cat si pe facebook
 9. Floyd Rose 1000 Ca nou, provine de pe un ESP LTD Gary Holt, s-a inlocuit cu un Floyd Rose original imediat dupa achizitie. Mentiuni: Sustain blocul a fost schimbat cu unul mai scurt, de 34mm ca sa fie compatibil cu majoritatea instrumentelor. Cel original era f.lung, si compatibil doar cu instrumente archtop groase, ca les paul.
 10. Chitara e valabila pana pe data de 10 Februarie, ulterior intentionez sa investesc in ea si sa o pastrez. Heads-up
 11. Crypto

  Schimb de doze

  E necesar sa folosesti potentiometrele cu care au venit EMG-urile. Poti pune 3 potentiometre, doua de volum si unul de ton. Sugestia mea este sa nu cablezi cel de ton caci nu il vei folosi 99% din timp, iar restul de 1% il verifici sa vezi daca nu cumva s-a miscat
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.