Crypto

Veteran
 • Content count

  923
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

1,547 Excellent

About Crypto

 • Rank
  casă moară lămpili

Profile Information

 • Location
  Iasi

Other Information

 • Gear
  Kemper & ENGL

Recent Profile Visitors

35,328 profile views
 1. Crypto

  vând Componente chitara, proiecte + unelte.

  Am un brat de strat, nu stiu daca e de fender sau squier. Daca imi lasi adresa ti-l trimit prin curier, moca, doar platesti transportul.
 2. Crypto

  vând Hardcase chitara / bass

  Hardcase bass sau chitara. Pare a fi DIY insa e bine construit. Fabricat din lemn invelit in vinilin, coltari protectie si interior imblanit cu suport pentru grif. Prezinta urme de utilizare, e totusi o cutie transport Dimensiuni: exterior - 117x38 cm ; interior - 113x35 cm pret 130 RON Rog orice comunicare sa fie prin PM. As dori sa pastrez anuntul curat. 
 3. RANDALL RA412XL Cabinet 4x12 profesional, made in USA. Dispune de 4 difuzoare Celestion Vintage 30 si sistemul Mic Eliminator pentru a fi captat cabinetul in mixer direct. Este in stare buna, prezinta urme de utilizare, a fost folosit in principal cateva luni sala de repetitii / studio in rest a stat in apartament. Modelul este oversized, deci ca termen de comparatie ar fi Mesa Rectifier Oversized insa Randall-ul mi se pare nitel mai definit. As fi interesat ca schimb (momentan) cu un ENGL E412VS PRO, XXL Slanted ori un Pro Artist (pentru care care voi oferi diferenta). The XL Cabinets not only sound and look great but can withstand years of abuse. All XL Series Cabinets are handcrafted in the USA from the finest 3/4" void free birch. They come equipped with Celestion's fantastic Vintage 30s. Handles 280 watts and wired 8 Ohm stereo/4 or 16 ohm mono. This cabinet now includes Randall's new Mic Eliminator crossover! Randall cabinets are quickly becoming the buzz in the music industry due to their roadworthy construction and tight sound projection. All Randall cabinets are hand crafted in-house out of top quality 7-ply, 3/4" void free birch. All cabinets are outfitted with various Celestion speakers. Features 4/16 ohm mono, and 8 ohm stereo inputs Ground lift switch to eliminate potential ground loops. Voicing options based on different microphone types. Choose Normal, Dark, or Bright.
 4. SKB 720 Amp Head case / troller In stare buna, a fost purtat deci si el poarta semne de plimbare insa este cat se poate de solid la exterior si protectiv la interior. Intra cam orice head in el iar prinderea se face tip dual layer cu chingi reglabile. Dispune de roti transport si manere atat fixe cat si unul reglabil pe inaltime. Rog orice comunicare sa fie prin PM. As dori sa pastrez anuntul curat.
 5. ENGL E212 Vintage. Cabinet profesional, echipat cu 2x Celestion V30. Este dintr-o serie mai veche de ENGL-uri pro grade, varianta actuala e E212VB Pro insa este cam acelasi lucru doar cu mici diferent estetice. A primit ca upgrade roti de transport. Cabinetul prezinta urme de utilizare si zgaraieturi in tolex, este un cabinet gata rodat si e pregatit atat pentru live cat si studio. Rog orice comunicare sa fie prin PM. As dori sa pastrez anuntul curat.
 6. Peavey 6505+ 112 60W In stare buna, prezinta urme de utilizare si cateva poturi in special in zona Lead fac mici salturi de volum caci necesita curatate. A fost upgradat cu difuzor Celestion V30 16 ohms, 5xJJ NN003 12AX7 si 2x Sovtek 6L6WXT+ Matched Pair, la fel s-au adaugat roti de transport si un footswitch pentru a comuta canalele. Investitia respectiva este destul de costisitoare asadar consider pretul cerut unul corect. Amplificatorul suna excelent si dispune de reverb pe arc si iesire cu cabsim pentru preluare in mixer. https://www.mcmusic.ro/chitara-bass/peavey-6505-112-amplificator-chitara.html https://www.thomann.de/gb/sovtek_roehre_6l6wxt_paar.htm https://www.thomann.de/gb/jj_nn003_roehre_ecc83s.htm?sid=756405a55a91b586c60de7bfc3e07d48 https://www.thomann.de/gb/celestion_vintage_30_gitarrenspeaker.htm?ref=search_prv_9 https://www.thomann.de/gb/thomanntad_rollen_set.htm?ref=prod_rel_172969_0 https://musicdirectlimited.co.uk/tgi-footswitch-dual-latching.html/ Rog orice comunicare sa fie prin PM. As dori sa pastrez anuntul curat.
 7. Peavey 6505 Piranha 20W Mini head, echipat cu un 12AX7, dispune de o putere de 20W care poate impinge solid peretii unui cabinet 4x12. Este in stare excelenta, permite efecte in FXLoop, iesire de casti sau intrarea auxiliara. Vine cu pachetul original inclusiv cele doua seturi de cutii, ambalaje, alimentator si geanta transport. Rog orice comunicare sa fie prin PM. As dori sa pastrez anuntul curat. 
 8. Laboga Alligator AD5200S Head dual channel, handbuilt in polonia. Excelent pentru blues, rock, jazz, progressive etc. Amplificatorul este construit cu piese de cea mai buna calitate avand un pret pe masura iar marca Laboga e bine cunoscuta pentru calitate. Nu prezinta nici o forma de uzura, este pristine si alimentarea este europeana la 220V deci nu e nevoie de vre-un convertor. Vine cu footswitchul original. Optional: Poate pleca impreuna cu un cabinet Randall RA412XL series made in USA profesional, echipat cu 4xCelestion V30 si sistemul mic eliminator la pretul de 6500RON. Rog orice comunicare sa fie prin PM. As dori sa pastrez anuntul curat.
 9. ENGL Powerball E645 In stare foarte buna, mici urme de uzura inerente utilizarii. Lampile sunt originale. Amplificatorul este excelent si tonul este pe masura. Vine cu footswitch ENGL Z5 care costa separat 200E la thomann. Optional: Poate pleca impreuna cu un cabinet Randall RA412XL series made in USA profesional, echipat cu 4xCelestion V30 si sistemul mic eliminator la pretul de 6500RON. Rog orice comunicare sa fie prin PM. As dori sa pastrez anuntul curat.
 10. Kemper Profiling Amplifier (White/Head) Varianta non-powered. Ca nou, cumparat de la FlyMusic si folosit cred ca maxim 5 ore si nici alea intregi din lipsa de timp. Vine cu ambalajul original, factura si garantie valabila atat la FlyMusic Romania cat si la Kemper GmbH. Bonus: profile comerciale in valoare de vre-o 1k euro si un mini power amp liniar perfect pentru home use. Ca sa nu existe nelamuriri, pretul este final. Rog orice comunicare sa fie prin PM. As dori sa pastrez anuntul curat.
 11. Schimb un SD JB trembucker cu o doza neck, preferabil 59 sau Jazz.
 12. Sus, ofer maxim 250 lei (+ transport) pe un set ca nou.
 13. Crypto

  vând BOSS DR-880

  800 ron (ultimul pret)
 14. Multumesc insa mai astept oferte.