www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Crypto

Veteran
 • Content Count

  950
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6
 • Feedback

  100%

Crypto last won the day on July 14 2019

Crypto had the most liked content!

Community Reputation

1,656 Excellent

About Crypto

 • Rank
  casă moară lămpili

Profile Information

 • Location
  Iasi

Other Information

 • Gear
  Ibanez RGD2127Z
  [BKP Aftermath]

  Ibanez RGD2127Z
  [SD Nazgul/Sentient]

  Ibanez RG2228
  [SD Blackouts 8]

  Ibanez BTB675
  [Bartolini BH1]

  BC Rich NJ Beast
  [SD BlackWinter/Jazz]

Recent Profile Visitors

42,675 profile views
 1. Crypto

  Vecinii si chitara

  Nici chiar - e mai bine sa fii cu bun simt daca stai la bloc. Cel mai bine folosesti o surdina pentru chitara daca vrei sa repeti dupa ora 17. Spre exemplu, compania unde lucrez momentan accepta work from home, uneori chiar obligatoriu daca am treaba cu echipele din north america, ultimul lucru care mi l-as dori ar fi sa se apuce vecinu de cantat la chitara cand incerc sa ma concentrez la anumite chestii.
 2. Set cheite Sperzel Trimlok BK 6L/R sau 3L/3R fiind usor de reconfigurat pentru orice varianta de headstock Sunt putin folosite, au stat pe o chitara de backup practic. Varianta black regular, nu mai am cutia.
 3. In stare foarte buna, achizitionat ca power amp pentru Kemper insa nu am mai apucat sa-l folosesc. https://www.thomann.de/gb/seymour_duncan_power_stage_170.htm Pret fix, poze mai jos.
 4. Nvidia shield iese din discutie ca posibila oferta de schimb, (am facut rost de unul) Ramane valabil ca interes de schimb: Kemper sau Axe fx II / III (ofer diferenta substantiala
 5. 3300 ! E pacat de amp, sta nefolosit.
 6. Crypto

  vând Bridge Hipshot 6 Black

  350 RON, am doua bucati disponibile !
 7. Poti schimba lantul de efecte (ordinea) ?
 8. Interfata M-Audio MIDISport 2x2 Anniversary Edition (AE) 190 RON. Transportul este 21 ron prin Fan Curier In stare excelenta, functioneaza perfect cu procesoare tip AXE FX / Kemper etc. Avand functie de passthrough si midi sum, o poti folosi sa legi un footswitch midi la procesor si in acelasi timp la PC ca sa poti edita patchurile, in mod normal, o interfata simpla cu midi in/out poti folosi ori procesorul legat la PC ori procesorul cu footcontrollerul, dar nu simultan - acest adaptor rezolva problema si e si mai practic avand direct USB.
 9. Se vinde din motive de neutilizare un NAS QNAP TS-431P cumparat de la PCGarage si 4 HDD-uri WD RED si Seagate Ironwolf de 2TB fiecare (8TB total) Toate produsele au fost achizitionate din magazin cumparate in vara 2019, garantie valabila la toate pana in 2021 cel putin. HDD-urile sunt foarte putin utilizate, NAS nefiind folosit in mare parte doarece am contract cu Amazon AWS pentru stocare date si imi e indeajuns, si mai nou am descoperit cum imi pot lega contul de PLEX cu AWS-ul Revin cu poze dar ce sa-i mai zici daca e aproape nou. https://www.pcgarage.ro/nas/qnap/ts-431p/ 1x https://www.emag.ro/hdd-wd-red-2tb-5400rpm-64mb-cache-sata-iii-wd20efrx/pd/EXZDKBBBM/ 3x https://www.emag.ro/hdd-seagate-ironwolf-2tb-5900rpm-64mb-cache-sata-iii-st2000vn004/pd/DT2RQ2BBM/?X-Search-Id=410deffeccaa1b089217&X-Product-Id=1262429&X-Search-Page=1&X-Search-Position=2&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view Avand in vedere costul hdd-urilor (1600 RON si NAS-ul in sine 1500 RON), pretul cerut e mai mult decat decent deci fix. Pot fi deschis la anumite schimburi (prefer totusi un NVidia Shield TV PRO) ori o jucarie de chitara interesanta (kemper, axe 2/3) pot oferi diferenta pe masura.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.