www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

IorgaAndreiDan

Newcomers
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

8 Neutral

About IorgaAndreiDan

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Gear
  Vintage VT100
  Ibanez RG421
  Squier Standard Strat
  Bughera G5
  Multe pedale :)

Recent Profile Visitors

1,657 profile views
 1. IorgaAndreiDan

  Fret buzz

  Salut! Vin si eu aici cu cateva intrebari legate de aceasta tema: dupa cateva incercari de a seta una din chitari (squier standard strat) dupa "ureche" nereusite (nereusite in sensul ca nu reuseam sa obtin un action suficient de low fara fret buzz) mi-am comandat un set de lere si o rigla pentru asa ceva. Am setat-o asa cum recomanda Fender & multe tutoriale pe youtube (0.25mm tasta 8 cu capo si aproximativ 1.5-1.6mm tasta 17). Intradevar am reusit sa scap de buzz dar problema e ca sunt mai nemultumit decat eram inainte. Action-ul mi se pare foarte sus acum. Este considerat acceptabil un pic de fret buzz? Daca da, cat? In alta ordine de idei, am mai dus la guitarshop un les paul Vintage V100 la setat + fret polish. Intradevar se simte extraordinar la mana dupa setup, dar fret-buzz-ul mi se pare extrem - fara amp pana pe la jumatea chitarii zbarnaie tot si zbarnaie tare. Cant numai in casa si mi-e destul de greu sa dau amp-ul suficient de tare sa acopere zbarnaiala. E normal? Din nou - cat buzz este considerat acceptabil? La Les Paul inca n-am studiat care ar fi parametrii recomandati de producator. Poate cineva sa-mi recomande niste valori? Este ok sa presupun ca fiind o copie de Gibson pot sa ma uit la ce recomanda cei de la Gibson si s-o setez ca atare, sau sa caut specificatiile (daca exista asa ceva) date de cei de la Vintage? Multumesc, Andrei.
 2. IorgaAndreiDan

  schimb [EXPIRAT] Chitara dubioasa

  Berea a ajuns in siguranta in frigider. Multumesc rgc
 3. IorgaAndreiDan

  schimb [EXPIRAT] Chitara dubioasa

  Black Friday! - se da pe o sticla de Nenea Iancu nefiltrata! (nu trebuie neaparat sa fie rece ca oricum e frig afara si o bag la frigider. Important e sa fie plina cu bere si sigilata din fabrica)
 4. IorgaAndreiDan

  schimb [EXPIRAT] Chitara dubioasa

  Rezervat
 5. IorgaAndreiDan

  schimb [EXPIRAT] Chitara dubioasa

  Schimb chitara dubioasa, cam nefunctionala (se aude ceva daca o bag in amp, dar pare ca are output-ul foarte mic si trebuie dat de mai multe ori de butoane, probabil are vreun fir lipit prost). Am primit-o acum vreo 17 ani si am regasit-o dupa un dulap. Cu siguranta e muuult mai veche. Schimb cu 6 sticle de Nenea Iancu nefiltrata - predare personala in Bucuresti, zona Filaret. Mai multe informatii despre ea gasiti aici:
 6. IorgaAndreiDan

  vând [EXPIRAT] Pedale Boss

  Rezervate
 7. IorgaAndreiDan

  vând [EXPIRAT] Vox Bulldog Distortion

  Rezervat
 8. IorgaAndreiDan

  Ce e dracia asta?

  E lipit
 9. IorgaAndreiDan

  Ce e dracia asta?

  Multumesc pentru raspunsuri. O sa mai fac diseara poze.
 10. IorgaAndreiDan

  cumpăr [EXPIRAT] Boss AC-3

  Cumpar sau schimb cu Boss CE-5, PH-3, Vox Bulldog Distortion, Digitech Grunge sau un amplificator Peavey Vypyr Vip 3 de 100 de watti cu cateva probleme.
 11. Vox Bulldog Distrortion - 250 RON. Schimb cu Boss AC-3, Digitech Nautila, Fender Pugilist, poate si altele.
 12. IorgaAndreiDan

  vând [EXPIRAT] Pedale Boss

  Boss CE-5 Chorus Ensemble - 250 RON Boss PH-3 Phase Shifter - 250 RON Sau impreuna 450 de lei. Schimb cu Boss AC-3, Digitech Nautila, Fender Pugilist, poate si altele.
 13. IorgaAndreiDan

  Ce e dracia asta?

  Am gasit chitara asta, partial functionala pe dupa un dulap...a fost primita acum vreo 17 ani (desi cred ca e muuult mai veche). Poate cineva sa-mi dea mai multe informatii despre ea?
 14. IorgaAndreiDan

  vând [EXPIRAT] Pedale Diverse

  Hardwire vandut
 15. IorgaAndreiDan

  vând [EXPIRAT] Pedale Diverse

  Hardwire - rezervat. CryBaby - a plecat si ea.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.