www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

IorgaAndreiDan

Newcomers
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

IorgaAndreiDan last won the day on April 14 2019

IorgaAndreiDan had the most liked content!

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Gear
    Vintage VT100
    Ibanez RG421
    Squier Standard Strat
    Bughera G5
    Multe pedale :)

Recent Profile Visitors

3707 profile views

IorgaAndreiDan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

25

Reputation

  1. Vand urmatoarele pedale: Digitech SDrum - 450 Ron (alimentator inclus). Fender Mirror Image delay - 350 Ron. TC Electronic SubNup - 250 Ron. Boss TR-2 - 200 Ron. Boss CE-5 - 200 Ron. Boss PH-3 200 Ron. Ofer discount pentru mai multe pedale cumparate. Functioneaza impecabil. Trimit oriunde pe cheltuiala cumparatorului.
  2. Mai bine le iei noi ca sunt mai ieftine...si ai si transportu gratis & garantie https://www.muziker.ro/boss-rv-6?gclid=CjwKCAjwx_boBRA9EiwA4kIELsfqqLbIOiuYbxLNdQXbtF1s1xHjXSkMSEa6nQ0xLLDKSeey8ZhNLBoCcTgQAvD_BwE
  3. Cred ca cel mai important lucru la chitara - mai ales daca e prima si esti la inceput - este sa te "inspire" sa petreci cat mai mult timp cu ea. M-am apucat in liceu cu acustica si cu prof - dupa 6 luni m-am lasat, mi s-a parut o porcarie. Eu voiam ceva sa sune ca o drujba, el imi baga pe gat portative. Fuck that shit! Pe la sfarsitul facultatii am reusit sa-mi iau un squier bullet si un amp mic si m-am apucat din nou. Am progresat cu ceva internet - d-abea aparusera retele de cartier & justinguitar avea doar cateva tutoriale - muuuuult mai mult decat cu ceva care nu m-a atras si n-avea nici o legatura cu ce-mi doream eu. In rest sunt perfect de acord cu partea cu cumparatul cu cineva care se pricepe. Acum vreo 2 saptamani am avut o tentativa sa-mi iau un fender nou, din magazin, undeva la ~4000 de lei si dupa mai mult de o ora de ajustari de catre lutier am descoperit ca avea o tasta mai joasa si zbarnaia, defect ce nu a putut fi remediat (pana la urma cred ca au returnat-o producatorului, pentru ca nu aveau tasta compatibila de shimb) Am 3 chitari care impreuna nu costa cat acel fender si niciuna n-are nici o problema de genul ala. Orice cumperi poate avea defecte de fabricatie, mai ales un lucru confectionat in mare parte manual. In alta ordine de idei - am un vintage les paul, ar fi trebuit sa coste cam cat bugetul tau, am fost foarte mult in cumpana daca sa mi-o iau sau sa-mi iau epiphone les paul standard - pana la urma am prins oferta de black friday la vintage si mi-am luat-o la un pret f bun. Dar regret putin ca nu mi-am luat epiphone-ul. As schimba-o acum cu un epiphone standard plus pro - e ceva mai scumpa, dar are optiunea de coil split (humbucker-ele pot fi facute sa functioneze cam ca niste doze single coil). Mai jos sunt date niste explicatii mai elaborate despre cateva mituri
  4. Salut! Vin si eu aici cu cateva intrebari legate de aceasta tema: dupa cateva incercari de a seta una din chitari (squier standard strat) dupa "ureche" nereusite (nereusite in sensul ca nu reuseam sa obtin un action suficient de low fara fret buzz) mi-am comandat un set de lere si o rigla pentru asa ceva. Am setat-o asa cum recomanda Fender & multe tutoriale pe youtube (0.25mm tasta 8 cu capo si aproximativ 1.5-1.6mm tasta 17). Intradevar am reusit sa scap de buzz dar problema e ca sunt mai nemultumit decat eram inainte. Action-ul mi se pare foarte sus acum. Este considerat acceptabil un pic de fret buzz? Daca da, cat? In alta ordine de idei, am mai dus la guitarshop un les paul Vintage V100 la setat + fret polish. Intradevar se simte extraordinar la mana dupa setup, dar fret-buzz-ul mi se pare extrem - fara amp pana pe la jumatea chitarii zbarnaie tot si zbarnaie tare. Cant numai in casa si mi-e destul de greu sa dau amp-ul suficient de tare sa acopere zbarnaiala. E normal? Din nou - cat buzz este considerat acceptabil? La Les Paul inca n-am studiat care ar fi parametrii recomandati de producator. Poate cineva sa-mi recomande niste valori? Este ok sa presupun ca fiind o copie de Gibson pot sa ma uit la ce recomanda cei de la Gibson si s-o setez ca atare, sau sa caut specificatiile (daca exista asa ceva) date de cei de la Vintage? Multumesc, Andrei.
  5. Multumesc pentru raspunsuri. O sa mai fac diseara poze.
  6. Am gasit chitara asta, partial functionala pe dupa un dulap...a fost primita acum vreo 17 ani (desi cred ca e muuult mai veche). Poate cineva sa-mi dea mai multe informatii despre ea?
  7. Schimbat. Multumesc rgc. Se poate inchide
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.