www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ciubi

Newcomers
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ciubi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Salutare. Amplificatorul este in stare foarte buna. Il vand pentru ca l-am primit combo cu chitara.
  2. Mersi pentru sfat. Am vorbit deja, cineva o sa ma ajute si m-a sfatuit in acelasi sens
  3. Sigur, abia astept, chiar daca suntem putini. Apropo de amplificare, am deschis un topic nou (puneam la dispozitie pentru intalniri un imobil dotat -inca- si cu curent electric) dar tot nu a prea fost nimeni interesat...
  4. Chitara a fost luata de pe olx si, fizic, am gasit-o intr-un amanet, cu corzile ruginite (2 erau rupte, e si b) si parca mai subtiri, insa per anasamblu intr-o forma buna; am luat-o dupa mai multe incercari, cu cineva care se pricepe si care canta la ea fara sa declanseze prea mult bazait; tot el i-a schimbat corzile si a curatat-o si reconditionat-o. Intrebarea mea era daca este o procedura uzuala reglajul din truss-rod, sau e mai delicat si indicat sa nu. Nu ma deranjeaza prea tare, atat ca sunt curios sa o cunosc si, daca se poate, sa imbunatatesc micile neajunsuri.
  5. Multumesc pentru raspunsuri. Canalele nut-ului nu par sa fie modificate, sunt destul de finute. Corzile intr-adevar par mai elastice decat cele anterioare si buzzul este deranjant doar cand exersez fara amplificator (la ciupituri mai finute, este imperceptibil). Am incercat, iertata-mi fie procedura barbara, sa tensionez un pic gatul chitarei, impingandu-l din spate (cam jumatate de mm), si buzzul nu se mai face simtit; de aceea ma gandesc ca ajustand truss-rod-ul o sa remedieze problema. Sa incerc?
  6. Jackson JS12 Dinky https://www.jacksonguitars.com/gear/shape/dinky/js-series-dinky-js12/2910111503 Corzile au fost schimbate in urma cu o luna, cu astea:
  7. Salutare. Sunt incepator si nu sunt familiarizat cu termenii tehnici referitori la chitara. Am remarcat un bazait al corzilor pe prima parte a grifului, (fret 1 si 2) cand sunt actionate "open". Ma poate sfatui cineva cum sa remediez problema? Am citit ca remediul ar fi simplu, prin actionarea truss rod; va intreb daca este o procedura usoara sau ar fi mai bine sa ma duc la un profesionist, sa nu stric ceva...
  8. Mai mult, pun la dispozitie si un spatiu, destul de modest (insa central, langa parc), alune, curent electric si cateva glume. Numai sa fie interesati si binevoitori sa impartaseasca din experienta.
  9. Salutari. Este cineva interesat sa organizam intalniri periodice, informale, pentru discutii, studiu, exercitii, glume, bere, cafea etc?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.