www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Clau2016

Newcomers
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Recent Profile Visitors

1336 profile views

Clau2016's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Sal, Nu am gasit inca o locatie pt. cantat chitara. Eu continui sa caut, daca aveti vre-o idee sau o locatie, anuntati aici. Sper sa ne vedem in curand.
  2. Eu nu am decat chitara rece dar de calitate. Astept in continuare solicitanti.
  3. Salut, scuze ca nu am mai verificat topic-ul , am ramas cu impresia ca nu mai sunt doritori si abandonasem ideea. Done by you, Ciubi spuneti-mi va rog daca mai este valabil de la voi. Ca raspuns pt. Mr.Vintage: ne destindem- cred ca am zis bine, terapie prin cantat si invatam unii de la altii daca se poate. Daca esti si tu intersat anunta-ne. Dat fiindca nu mai putem sa ne strangem afara, voi gasi un local cat mai repede. Cel de la Romana care l-am pomenit la inceput s-a inchis din lipsa de clienti. Acela era ideal pt. noi, era liniste acolo tot timpul.
  4. Sigur, numai sa aibe chitara ei. Poate am uitat sa mentionez:vine fiecare cu chitara lui(rece,acustica). Nu exista sursa de curent unde ne vom intalni.
  5. Salut, Sustin inca ideea sa ne intalnim pt. a zdrangani putin la chitara. Rockman93 nu mai este interesat, macar 2-3 insi sa fim. Am gasit un loc dragut in locul acela pustiu de langa Catedrala Mantuirii Neamului(Bucuresti) pe calea 13 septembrie,nu ne deranjeaza nimeni.
  6. Ok,suntem 2 interesati pana acum, eu si Rockman93. Macar sa fim 3 insi si ne putem intalni in locatia de la pta Romana,probabil va fi in sapt. cu Pastele incepand cu orele 17,stabilim. Zoltan P. esti din Bucuresti ?
  7. Salut, Pt. cine este interesat, propun sa ne strangem 4-5 insi cu chitarile o data pe sapt, pt. 3-4 ore sau stabilim si sa de destindem zdranganind la chitara sau facem schimb de experienta. Cunosc eu pub in zona pta Romana-Bucuresti, este discret,nu prea am vazut clienti in timpul saptamanii si as putea vb.sa ne lase acolo intr-un separeu sa cantam intre noi,facand consumatie 2-3 beri bineanteles.Cred ar merge de L-V dupa-aniaza-seara cand nu prea au clienti. Orice alta propunere despre locatie este binevenita. Eu am cunostinte medii de chitara. Claudiu
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.