iulian.hatmanu

Active Members
 • Content Count

  63
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

281 Excellent

About iulian.hatmanu

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

1,711 profile views
 1. iulian.hatmanu

  Bancuri

  Un tip vine la bar şi cere o bere. Barmanul, când îl vede, începe să râdă isteric. -Ce râzi, mă, de mine? întreabă ăsta. -Bă, eşti cel mai urât om pe care l-am văzut în viaţa mea. Eşti îngrozitor de urât. Cred că e imposibil pentru tine să ai parte de vreo femeie. -Eu n-aş fi aşa sigur. Fac pariu cu tine că pot să combin orice femeie din barul ăsta la alegerea ta. -Gata, moşule. Uite, fac pariu cu tine că blonda aia cu ţâţe mari, care stă la masă cu prietenul ei de 2 metri, nici nu stă de vorbă cu tine. -Ok. Se duce ăsta, se aşează la masă cu blonda şi cu prietenul ei şi, 5 minute mai târziu, pleacă cu blonda din bar. Barmanul e complet uluit. Se duce la masă, se aşează lângă tipul de 2 metri şi îi spune: -Frate, e naşpa rău ce s-a întâmplat. Nu mai înţeleg nimic. Ce dracu i-a zis, ce i-a făcut? -Nu ştiu, frate, nu i-a zis nimic, pur şi simplu stătea acolo şi-şi lingea sprâncenele.
 2. iulian.hatmanu

  Bancuri

  Ce este logica? – Logica, este acel lucru care nu-i permite bărbatului să înţeleagă femeia!
 3. iulian.hatmanu

  Bancuri

  - Seful meu m-a concediat fiindca m-am culcat un pic in timpul programului. - Dar asta se poate intampla oricui! - Da, dar eu m-am culcat cu sotia lui...
 4. iulian.hatmanu

  Bancuri

 5. iulian.hatmanu

  Bancuri

  SMS Alinuta catre Maria: "39.5! Ma doare totul!" Raspuns: " Nesatulo! Mai scurta n-ai gasit?"
 6. iulian.hatmanu

  Bancuri

  - Tata, de ce te-ai casatorit cu mama? Sotul se intoarce catre sotie si-i spune: - Vezi? Pana si copilul se mira!
 7. iulian.hatmanu

  Bancuri

  Undeva, în sudul Statelor Unite, trăia un preot tânăr şi foarte talentat, cu o congregaţie numeroasă. Într-o zi, la sfârşitul unei slujbe, spune: - Fraţilor, am auzit nişte zvonuri foarte urâte! Toată lumea îngheaţă. - Cineva dintre voi a răspândit zvonul că aş fi membru al Ku-Klux-Klanului! Nu este adevărat! Îl rog pe vinovat să iasă în faţă şi să-şi mărturisească minciuna. O tipă superbă se ridică de pe rândul din faţă şi zice: - Părinte, nu ştiu cum s-a întâmplat una ca asta! Eu n-am zis decât că eşti un adevărat vrăjitor sub cearşaf!
 8. iulian.hatmanu

  Bancuri

  Ion si Ghio, doi ardeleni sadea, la casa de bilete in gara. Ion catre casierita: Aci se vand bilete? Casierita: Aici. Pana unde mergeti? Ion: Apoi nu-ti spun. Ce trebe tu sa stii de toate. Da-mi dara doar doua bilete muiere si vezi-ti de ale tale. Casierita: Pai daca nu-mi spuneti unde mergeti nu va pot da bilete. Ghio: Spune-i Ioane, ca nu-i bai. Ion: Sa-i spun Ghio? Ghio: Spune-i s-om mere. Ion catre Casierita: Apoi doamna draga iti spun! Sa stii ca noi merem la o nunta!
 9. iulian.hatmanu

  Bancuri

 10. iulian.hatmanu

  Bancuri

  - John? - Yes sir! -Adu-mi te rog pianul. - Doriti sa cantati la pian? - Nu John... dar mi-am uitat tigarile pe el si nu vreau sa te deranjez pentru un fleac.
 11. iulian.hatmanu

  Bancuri

 12. iulian.hatmanu

  Bancuri

 13. iulian.hatmanu

  Bancuri

  Cu ocazia Sf Valentin a reaparut cel mai periculos mamut! - Mamut la tine! (sursa: facebook)
 14. iulian.hatmanu

  Bancuri

  Gramatica nu ajuta intotdeauna, iar de Valentine's Day chiar strica. Exemplificare: Situatia 1: - Cat sunt lalelele? - Sapte lei firu' boss! vs. Situatia 2: - Cat e lalelele? - Trei lei firu' fratele mieu!
 15. iulian.hatmanu

  Bancuri

  La scoala de ucenici vanatori, profesorul preda cursantilor tehnica de vanatoare la urs: - Dragii mei, la vanatoare de urs obligatorii sunt pusca, evident, cartusele potrivite si cutitul de lemn. Toti cursantii mirati: Cutit de lemn?!? Pai la ce ne trebuie? - Sa va radeti cacatul de pe pantaloni. - Pai de unde sa am ***** pe pantaloni? - O sa aiiiii....!!!