www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

iulian.hatmanu

Active Members
  • Posts

    68
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by iulian.hatmanu

  1. A se vedea la min 35:26" - o surpriza :-)
  2. iulian.hatmanu

    Bancuri

    Dilema bărbatului căsătorit: La fiecare discuţie în contradictoriu cu nevasta, el se gândeşte: – Acum ce să-mi dorescsă am: dreptate sau linişte?
  3. iulian.hatmanu

    Bancuri

    - V-aş recomanda, pe cât posibil, o viaţă sexuală regulată. Sunteţi căsătorită sau aveţi un prieten? - Şi soţ, şi prieten, domnule doctor, dar se cam lasă unul pe altul!
  4. iulian.hatmanu

    Bancuri

    Un indian stătea lângă un agent de vânzări pe o bancă în parc. Între ei se află o pungă mare de hartie. Indianul se uita fix la punga de hârtie, curios, de ceva timp. Observând, agentul de vanzari îl întreabă: - Vrei să ştii ce e în punga? Indianul răspunse că da. - E o sticlă de vin, am luat-o pentru nevastă-mea, răspunse el. Indianul tăcu o vreme, apoi zise, dând din cap cu satisfacţie: - Bun schimb ai făcut!
  5. iulian.hatmanu

    Bancuri

    Un poliţist zelos care patrula în jurul campusului studenţesc opreşte un student care tocmai se întorcea de la o petrecere, pentru a-i verifica actele: – Aşa… văd că nu lucrăm… – Aşa este. – Înseamnă că trândăvim pe banii statului… – Exact, trândăvim. – Se pare că suntem studenţi? – Ei, cu asta nu pot fi de acord! Student sunt numai eu!
  6. iulian.hatmanu

    Bancuri

    Un tip vine la bar şi cere o bere. Barmanul, când îl vede, începe să râdă isteric. -Ce râzi, mă, de mine? întreabă ăsta. -Bă, eşti cel mai urât om pe care l-am văzut în viaţa mea. Eşti îngrozitor de urât. Cred că e imposibil pentru tine să ai parte de vreo femeie. -Eu n-aş fi aşa sigur. Fac pariu cu tine că pot să combin orice femeie din barul ăsta la alegerea ta. -Gata, moşule. Uite, fac pariu cu tine că blonda aia cu ţâţe mari, care stă la masă cu prietenul ei de 2 metri, nici nu stă de vorbă cu tine. -Ok. Se duce ăsta, se aşează la masă cu blonda şi cu prietenul ei şi, 5 minute mai târziu, pleacă cu blonda din bar. Barmanul e complet uluit. Se duce la masă, se aşează lângă tipul de 2 metri şi îi spune: -Frate, e naşpa rău ce s-a întâmplat. Nu mai înţeleg nimic. Ce dracu i-a zis, ce i-a făcut? -Nu ştiu, frate, nu i-a zis nimic, pur şi simplu stătea acolo şi-şi lingea sprâncenele.
  7. iulian.hatmanu

    Bancuri

    Ce este logica? – Logica, este acel lucru care nu-i permite bărbatului să înţeleagă femeia!
  8. iulian.hatmanu

    Bancuri

    - Seful meu m-a concediat fiindca m-am culcat un pic in timpul programului. - Dar asta se poate intampla oricui! - Da, dar eu m-am culcat cu sotia lui...
  9. iulian.hatmanu

    Bancuri

    SMS Alinuta catre Maria: "39.5! Ma doare totul!" Raspuns: " Nesatulo! Mai scurta n-ai gasit?"
  10. iulian.hatmanu

    Bancuri

    - Tata, de ce te-ai casatorit cu mama? Sotul se intoarce catre sotie si-i spune: - Vezi? Pana si copilul se mira!
  11. iulian.hatmanu

    Bancuri

    Undeva, în sudul Statelor Unite, trăia un preot tânăr şi foarte talentat, cu o congregaţie numeroasă. Într-o zi, la sfârşitul unei slujbe, spune: - Fraţilor, am auzit nişte zvonuri foarte urâte! Toată lumea îngheaţă. - Cineva dintre voi a răspândit zvonul că aş fi membru al Ku-Klux-Klanului! Nu este adevărat! Îl rog pe vinovat să iasă în faţă şi să-şi mărturisească minciuna. O tipă superbă se ridică de pe rândul din faţă şi zice: - Părinte, nu ştiu cum s-a întâmplat una ca asta! Eu n-am zis decât că eşti un adevărat vrăjitor sub cearşaf!
  12. iulian.hatmanu

    Bancuri

    Ion si Ghio, doi ardeleni sadea, la casa de bilete in gara. Ion catre casierita: Aci se vand bilete? Casierita: Aici. Pana unde mergeti? Ion: Apoi nu-ti spun. Ce trebe tu sa stii de toate. Da-mi dara doar doua bilete muiere si vezi-ti de ale tale. Casierita: Pai daca nu-mi spuneti unde mergeti nu va pot da bilete. Ghio: Spune-i Ioane, ca nu-i bai. Ion: Sa-i spun Ghio? Ghio: Spune-i s-om mere. Ion catre Casierita: Apoi doamna draga iti spun! Sa stii ca noi merem la o nunta!
  13. iulian.hatmanu

    Bancuri

    - John? - Yes sir! -Adu-mi te rog pianul. - Doriti sa cantati la pian? - Nu John... dar mi-am uitat tigarile pe el si nu vreau sa te deranjez pentru un fleac.
  14. iulian.hatmanu

    Bancuri

    Cu ocazia Sf Valentin a reaparut cel mai periculos mamut! - Mamut la tine! (sursa: facebook)
  15. iulian.hatmanu

    Bancuri

    Gramatica nu ajuta intotdeauna, iar de Valentine's Day chiar strica. Exemplificare: Situatia 1: - Cat sunt lalelele? - Sapte lei firu' boss! vs. Situatia 2: - Cat e lalelele? - Trei lei firu' fratele mieu!
  16. iulian.hatmanu

    Bancuri

    La scoala de ucenici vanatori, profesorul preda cursantilor tehnica de vanatoare la urs: - Dragii mei, la vanatoare de urs obligatorii sunt pusca, evident, cartusele potrivite si cutitul de lemn. Toti cursantii mirati: Cutit de lemn?!? Pai la ce ne trebuie? - Sa va radeti cacatul de pe pantaloni. - Pai de unde sa am ***** pe pantaloni? - O sa aiiiii....!!!
  17. iulian.hatmanu

    Bancuri

    Un batran la coada la farmacie. In fata lui un tanar, nemultumit de calitatea prezervativelor cumparate, facea scandal farmacistei: - Ce prezervative vindeti? Se rup, nu sunt elestice, nu sunt lubrifiate.. La care batranul: - Si se mai si indoaie la mijloc.
  18. iulian.hatmanu

    Bancuri

    Stewardess-a: - De ce strigaţi? De ce sunteţi nervoşi? Ok, v-a scuturat de câteva ori... Un gol de aer obişnuit. O zonă cu turbulenţe... Se mai întâmplă... Gata, gata, ne liniştim. Totul e bine? V-aţi calmat? Ok, merg să liniştesc şi pasagerii!
  19. iulian.hatmanu

    Bancuri

    De câţi filosofi e nevoie ca să schimbi un bec? Depinde de schimbare!
  20. iulian.hatmanu

    Bancuri

    Doi mosi discuta! Primul: - Am fost ieri la o bunaciune! - Si? - Si avea niste sani fainiiiii! -Si? -Si un fund mare! -Si ai facut sex cu ea? -Vaaaaiiii, ce-am uitat!!!
  21. iulian.hatmanu

    Bancuri

    FISA DE PROTECTIE Element: Femeie Simbol: FM Descoperit de: Adam Masa atomica: Teoretic 53.6 kg, dar practic variaza intre 40 si 200 kg Densitate: Cantitati importante in toate zonele urbane Proprietati fizice: 1.Suprafata de obicei acoperita cu un strat de vopsea 2. Fierbe la orice temperatura, ingheata fara vreun motiv cunoscut 3. La tratament special se topeste 4. Folosita incorect devine amara Proprietati chimice: 1. Are o afinitate deosebita pentru aur, argint si o gama de pietre pretioase 2. Absoarbe cantitati importante de substante scumpe 3. Poate exploda instantaneu fara un avertisment prealabil 4. Nu se dizolva in lichide, dar activitatea sa creste simtitor prin saturare cu alcool Utilizari generale: 1. Ornamentala, mai ales in masini sport 2. Poate fi un ajutor important in relaxare 3. Agent de curatire foarte eficient Teste: 1. Tipul pur se inroseste daca este desoperit in stare naturala 2. Devine verde cand e pozitionata in spatele unui element superior Pericole: 1. Foarte periculoasa cand nu e manuita de catre personal experimentat 2. Este ilegal sa ai mai mult de una, cu toate ca poti jongla cu mai multe in diferite locuri, atat timp cat elementele nu vin in contact direct unul cu altul
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.