www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Numenor

Newcomers
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Led Zeppelin;Pink Floyd;Black Sabbath; depinde de program.
 • Gear
  Ibanez S420.

Recent Profile Visitors

2805 profile views

Numenor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In Rare

Recent Badges

11

Reputation

 1. Salut! Doresc sa vand procesorul mai sus mentionat. Este in stare buna, cine e familiar cu modelul sau il vede, constructia e de tanc :). Nu am husa la el. Doar alimentator. Doresc sa il vand sau la schimb, cu urmatoarele, in ordinea preferintelor: 0.1 - bani xD 1. BOSS GT-1 2. LINE 6 FBV (am un Spider IV si m-ar ajuta) 3. BOSS GT 001 sau ceva de la ZOOM, cu USB pentru a putea inregistra direct in PC 3.1 Clapa MIDI 4. Chitara electro acustica 5. Telecaster... ???? 5. Microfon (aici... putin probabil :)) ). Predarea se face in sectorul 2 sau 3. Negociabil. Daca nu raspund la telefon, va rog lasati un mesaj. Trimit si poze la cerere, sau le adaug in curand direct aici.
 2. Salut! Trupa noastra cauta vocal pentru stilul hard rock/heavy metal, puternic influentata atat din punct de vedere muzical cat si al coregrafiei de anii 80. Prin urmare, ne place Motley Crue, Whitesnake, Cinderella, Winger, plus Dream Theater, Behemoth, Stevie Ray Vaughn. Pe scurt, experimentam cu mai multe influente. Daca ai inregistrari, le asteptam cu mare interes. Il cautam pe urmatorul David Lee Roth. Help us find him! Pm sa stabilim o repetitie. Ne axam pe compozitii proprii si avem deja destul material. Salutare!
 3. Salutare, Vand o clapa midi Axiom Air Mini 32. Nu are nicio problema, o vand ca vreau sa iau altceva mai mare. Am folosit-o cu Ignite. Nu include si cablu. Pentru contact, pm. 200 RON, cu predare in Bucuresti. Nu trimit prin curier. Multumesc.
 4. Salutare. Efectele se pot edita in timp real in soft, prin USB? De asemenea, se poate inregistra in soft direct prin USB? Multumesc!
 5. Hello. Can you please tell me what bar? Also, what kind of equp should we bring?
 6. Salutare. Se pot edita patch-urile direct in soft pe PC, ca la HD500? Sau doar prin aplicatia de pe teefon/tableta? Multumesc!
 7. Vand abonament Din pacate nu am cum sa ajung. 250 RON, pretul de achizitie. Seara buna!
 8. A disparut graba, 1200, doar predare personala in Bucuresti .
 9. 1100 daca e cineva interesat rapid Am pus ochii pe altceva momentan.
 10. Pret: 1200 Localitate: Bucuresti Contact: 0724166345 Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand BOSS GT-100, foarte putin folosit. Prefer predare personala, in Bucuresti. Este din Anglia adus ( eu l-am cumparat tot de pe forum ) si folosit cu adaptor, n-am avut nicio problema cu asta. Multumesc. 0724166345
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.