www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Pava

Veteran
 • Content Count

  601
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

249 Excellent

About Pava

 • Rank
  motopompist feroce

Profile Information

 • Location
  la bloc in Bucuresti

Other Information

 • Band
  de rock
 • Gear
  AKG D7, Digitech Live 3, Alesis Quadraverb q2, AXL USA SRO, Laney HC50 combo.

Recent Profile Visitors

9,006 profile views
 1. Pava

  Vocal caut trupa Bucuresti

  un demo demonstrativ pentru a demonstra cu el
 2. Pava

  Chitară electrică Les Paul

  Asta e axioma, orice om chitarist stie asta.. cat despre Chibson, daca e ok mobilierul ii pui un stiker cu Dorfer sau Neumarkt peste Gibson si nu mai esti husen, te transformi in rocker rebel tru si cul..
 3. Pava

  Chitară electrică Les Paul

  De aceea recomand fake-urile de la Fender, macar nu esti husen, esti doar ghertoi, cat despre Chibson, se poate sa nu merite nici macar un leu daca este facuta mizerabil si nu se poate canta, regla, etc..
 4. Salut, exact cum scrie la titlu, caut sa ma alatur unei trupe. de preferat de creatie, de preferat rock..
 5. M-am gandit si razgandit si-am hotarat intr-un final sa ma reapuc de cantat, de aceea caut sa ma alatur unei trupe ca solist vocal, preferabil rock, hardrock, mai putin stiluri "grele". Masa, invitatiile si dansul, fie aici, fie in PM. Multam.
 6. Pava

  Ce e dracia asta?

  Bazaconia aia e facuta de un cetatean, artist in timpul liber si lutier in timpul programului la uzinele 23 August dupa cum urmeaza: cheite de double six Reghin grif de la vreo chitara acustica Reghin, daca nu, chiar de la double six-ul mai sus pomenit doze din cutiute de ace de seringa, bobinate la uzina + ceva bucati din salopeta aia veche si albastra sistemul tremolo, sau ce-o fi el = inventie proprie (se vede ca are mai multe incercari cu panza de bomfaier pe saddle-uri) intrerupatoare de veioza logo-ul si capacele potentiometrelor de la aparatul de ascultat Europa Libera restul componentelor se gaseau cu usurinta la uzina, plasticul ala ordinar, tinicheaua, suruburile, etc..
 7. Mai exact ce ai vrea sa stii? este unul din multele experimente "reusite" de catre cei de la Reghin, prin anii 80-90, doze horror, intrerupatoare de veioza, imposibil de reglat griff-ul, design no comment.
 8. cum scrie si la titlu
 9. Cum zice si la titlu, experienta, este, timp, este si ala dupa ora 18, scule necesare, este.. PM si dezvoltam. p.s. fara: chesti "grele", foaie verde si subgenuri. \m/
 10. Pava

  Chitara Bass Prs

  in realitate e Reghin...
 11. Pava

  Split Coil

  1. Vezi tu, Jackson-ul ala al tau nu are doua doze H, are doar una. 2. Trebuie sa ai 4 fire la "vedere" altfel nu ai cum. 2' Nu te lua dupa Cinzacisapte cu "meseriasu" ca atinge sau trage de unde nu trebuie si doza ta devine gunoi, cumperi alta cu 4 fire mai bine.. http://www.guitartechcraig.com/techwire/tech15.jpg
 12. Pava

  Pickup Shootout

  Ai și tu dreptatea ta, în felul tău, Cinzăcișapte, un bun conoscător in ale chitarelor s-ar fi prins din prima că in clip nu este vorba despre doze, lemne, and shit, ci, despre amplificatoarilii pă lămpi versus alea pă tranzistori..
 13. Pava

  Reconditionare Chitara Clasica

  Merge si mai merge sa-l prinzi si cu doua surubele,cu capete ingropate dupa ce-l lipesti, in rest, smirghel si rabdare, nu e un OZN, e o troaca de chitara care a fost troaca si cand era noua, deci nu ai dupa ce sa plangi..
 14. Karpi, l-ai spart... ), rezumat la ce a spus omul mai sus, cumpara-ti omule un amplificator de chitara, un efect pentru chitara si evident o chitara, efecte de "metale grele" sunt cacalau, mana si talent pentru asta nu se prea gasesc in schimb..
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.