Pava

Veteran
 • Content Count

  597
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

240 Excellent

About Pava

 • Rank
  motopompist feroce

Profile Information

 • Location
  la bloc in Bucuresti

Other Information

 • Band
  de rock
 • Gear
  AKG D7, Digitech Live 3, Alesis Quadraverb q2, AXL USA SRO, Laney HC50 combo.

Recent Profile Visitors

8,668 profile views
 1. Mai exact ce ai vrea sa stii? este unul din multele experimente "reusite" de catre cei de la Reghin, prin anii 80-90, doze horror, intrerupatoare de veioza, imposibil de reglat griff-ul, design no comment.
 2. cum scrie si la titlu
 3. Cum zice si la titlu, experienta, este, timp, este si ala dupa ora 18, scule necesare, este.. PM si dezvoltam. p.s. fara: chesti "grele", foaie verde si subgenuri. \m/
 4. Pava

  Chitara Bass Prs

  in realitate e Reghin...
 5. Pava

  Split Coil

  1. Vezi tu, Jackson-ul ala al tau nu are doua doze H, are doar una. 2. Trebuie sa ai 4 fire la "vedere" altfel nu ai cum. 2' Nu te lua dupa Cinzacisapte cu "meseriasu" ca atinge sau trage de unde nu trebuie si doza ta devine gunoi, cumperi alta cu 4 fire mai bine.. http://www.guitartechcraig.com/techwire/tech15.jpg
 6. Pava

  Pickup Shootout

  Ai și tu dreptatea ta, în felul tău, Cinzăcișapte, un bun conoscător in ale chitarelor s-ar fi prins din prima că in clip nu este vorba despre doze, lemne, and shit, ci, despre amplificatoarilii pă lămpi versus alea pă tranzistori..
 7. Pava

  Reconditionare Chitara Clasica

  Merge si mai merge sa-l prinzi si cu doua surubele,cu capete ingropate dupa ce-l lipesti, in rest, smirghel si rabdare, nu e un OZN, e o troaca de chitara care a fost troaca si cand era noua, deci nu ai dupa ce sa plangi..
 8. Karpi, l-ai spart... ), rezumat la ce a spus omul mai sus, cumpara-ti omule un amplificator de chitara, un efect pentru chitara si evident o chitara, efecte de "metale grele" sunt cacalau, mana si talent pentru asta nu se prea gasesc in schimb..
 9. si cu ce amplifici "boxele" alea?
 10. Pava

  Doors Tribute

  pai ma gandesc ca ar suna altfel daca ai zice: caut mebrii pt infiintarea unei trupe tribut Doors, cand spui, trupa, caut ceva, presupune minim 2 oameni, nu?
 11. Pava

  Finish Chitara

  fa-o din cornier... glumeam, in rest, ce sa zic, scoate traznaia aia de pe olx pentru binele tau si pentru viitorul tau pe forum pentru ca orice rgc-ist are un senzor olx montat in dos si te prinde daca umbli cu custom-ul vopsit si cu serii naspa la vanzare..
 12. Pava

  Finish Chitara

  57, te contrazic, o chitara matuita cu Scocibrait va avea un sunet infundat si un finish de 2 bani in timp ce aceeasi chitara finisata cu o soseta de lana va avea un aspect mult mai catchy si un sunet mult mai glossy, este cam aceeasi chestie ca la tranzistor vs lampa, nu mai induce tineretul in eroare.
 13. Pava

  Finish Chitara

  nu am zis ca nu ai loc de cheite dar poate nu vad eu bine, este decupat cumva in mijloc? daca, da, ma tem ca se va rupe
 14. Pava

  Doors Tribute

  presupun ca tu esti vocalul si singurul membru de altfel al trupei pentru ca vad ca de fapt tu cauti o trupa intreaga, ia-o ca pe un up si poate ar fi bine sa reformulezi anuntul. bafta!