www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Gabi N

Newcomers
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

11 Good

About Gabi N

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  FRIG
 • Gear
  PRS SE Singlecut
  CORT G260
  LAG Tramontane
  Harley Benton PB
  Zoom G2.1u

Recent Profile Visitors

1009 profile views
 1. Salut! Sunt Gabi, sunt din Bucuresti, am 30 de ani si vreau sa cant la chitara. Am experienta minima pe scena, cantand de cateva ori coveruri pop-rock. O parte din formatiile care imi plac si care ma inspira in mod mai mult sau mai putin direct sunt: Rammstein, Oomph!, Eisbrecher, Timpuri Noi, Trooper, Five Finger Death Punch, Amorphis, Children of Bodom, Red Hot Chilli Peppers, Three Days Grace, Sirenia si multe altele. Imi plac foarte multe genuri: Doom metal, Gothic Metal, Metalcore, Funk rock, Post Grunge, Melodic Metal, etc. Pe partea tehnica mai am multe de studiat. De exemplu, inca am limitari la tremolo picking pentru black metal sau sweep picking pentru solouri mai tehnice. Deoarece am multe de studiat, prefer sa abordez partea de chitara ritm in cadrul unei formatii. Daca nu sunt solouri complexe, pot canta si partea de solo. Sunt interesat de o formatie de Rock / Metal alternative, dar nu exclud nici formatiile de cover-uri sau alte genuri. Nu sunt foarte avansat, deci daca sunteti incepatori putem incerca sa cantam si sa crestem impreuna. Singurele conditii sunt seriozitatea si bunul simt. Am atasat cateva cover-uri de pe canalul meu de youtube pentru a iti face o idee referitoare la nivelul meu tehnic. Daca esti interesat, te rog sa ma contactezi direct aici sau prin PM.
 2. Salut, Sunt Gabi si sunt interesat de anuntul tau. Mi-ar face placere sa ne intalnim sa cantam ceva impreuna, m-am cam plictisit de cantat in dormitor Cant la chitara de ceva timp si prefer partea de chitara ritm. Un demo cu mine cantand la chitara poate fi vazut pe canalul meu de youtube, unde (incerc sa) interpretez diverse cantece. Daca mai e valabil sau mai esti interesat de inca un chitarist, "let me know"!
 3. Inca un cover Timpuri Noi. Malu Valu este una din piesele mele favorite Timpuri Noi. Spre deosebire de varianta de pe albumul Basca Abundentei, sunt prezente cateva efecte electronice care imi plac foarte mult. Piesa a fost inregistrata dupla plecarea lui Artan, la voce fiind Tica Alexe.
 4. Postez inca un cover al celor de la Through Fire - Stronger. De data asta o piesa mai agresiva ce aduce un pic a nu-metal-ul anilor 2000.
 5. Ma bucur sa vad cover-uri metal pe RGC. Trebuie sa recunosc ca fara vocea lui Alexi a fost putin ciudat la inceput, dar apoi chitara m-a ghidat prin cantec si am fredonat eu in locul vocii lipsa \m/
 6. Bravo! Excelent cover si interpretare! Pisica, totusi, te eclipseaza
 7. Through Fire au lansat albumul meu favorit al anului 2016 - "Breathe". Postez un cover al piesei ce da titlul albumului.
 8. Awesome! Foarte curat cantat si cu mult feeling.
 9. Felicitari! Suna foarte bine. Desi chitara este relativ simpla, se potriveste perfect si da o stare aparte cantecului. Cel mai impresionat am fost de "fragilitatea" vocii - partea "Just give me a chance...". De pe canalul tau mi-a placut cel mai mult 57 Pieces. Keep up the good work!
 10. Foarte bine mixat si editat. Imi plac unghiurile video pe care le-ai folosit!
 11. Prima mea inregistrare in Drop C# este un cover al celor de la Three Days Grace.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.