www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

George Giurgiu

Newcomers
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Flavour Band
 • Gear
  2018 Fender Player Stratocaster + Marshall DSL20CR (with Marshall Celestion G12 Vintage speaker)

Recent Profile Visitors

1785 profile views

George Giurgiu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • One Month Later
 • One Year In
 • Week One Done

Recent Badges

10

Reputation

 1. Orice feedback este binevenit deci nu poluezi nimic. Ai foarte mare dreptate si am constatat pe pielea mea treaba asta tocmai d-aia zic despre studiul individual obligatoriu, macar pana cand fiecare isi insuseste bucata la perfectie iar repetitiile au doar rolul de a sincroniza pe toata lumea. Din pacate nu multi au posibilitatea de a dedica timp pentru mai mult de una maxim doua repetitii pe sapt. si atunci cheia succesului sta in efortul depus de fiecare individual. Piesa de mai sus eu am asimilat-o in cca. 60 de min. cu tot cu solo si am tot repetat-o de vreo 2-3 luni astfel incat la o cantare a iesit excelent. Ca sa n-o mai lungesc esti binevenit daca vrei sa acorzi o sansa unor pasionati (lasa-mi nr. de tel si poate sapt viitoare dam un jam).
 2. O prima piesa lucrata cu alti baieti pana nu demult este Give One Reason (Tracy Chapman). Cam asta este nivelul meu momentan..
 3. Vom avea o repetitie de 2-3 ore pe saptamana dupa ora 20.00 (martea, miercurea sau joia - stabilim de comun acord) iar studiul individual este esential cel putin la inceput pana prindem piesele si structura aferenta. Ca si locatie, noi stam prin zona Obor-Iancului iar cel putin primele repetitii le vom face la sala de pe Agricultori. Intru-cat fiecare muncim in timpul saptamanii acest proiect are ca scop formarea unui grup capabil de a sustine un astfel de show. Odata ajunsi acolo bineinteles ca vor urma alte showuri.
 4. Poate ar trebui sa mentionez ca nivelul nostru este intermediar, ca nu avem foarte multa experienta in showuri si ca vrem sa lucram la un repertoriu de coveruri pana sudam o echipa si suntem capabili sa sustinem macar un gig de 45-60 min. Ulterior mi-ar placea sa abordam creatii proprii pe un astfel de blues/rock.
 5. Suntem un vocal si doi chitaristi si cautam un tobar si un bass-ist pentru un proiect de coveruri blues/rock ce ar trebui sa se finalizeze cu un show in toamna/iarna. Daca te inspira: Guns 'N' Roses, AC/DC, Nirvana, Eric Clapton, BB King, Timpuri Noi, Vita de Vie etc. ai cat de cat un simt al ritmului pe care vrei sa-l dezvolti intr-un astfel de proiect, te asteptam.
 6. Vand amplificator lampi Marshall DSL5CR cumparat in Ianuarie 2019 de pe Thomann. Optional (+200 ron) am si difuzor Celestion G10 Greenback pentru cei care doresc o boxa premium. Il dau pentru ca am intrat recent intr-o trupa si in ciuda faptului ca este perfect pentru acasa, nu face fata langa o toba acustica iar in consecinta am comandat pe fratele lui mai mare DSL20CR.. Revin si cu poze pentru cei interesati. Pret fix 1500 ron
 7. Chitara electro-acustica Taylor Big Baby cu doza pasiva, in stare perfecta (aproape noua). Pentru doza mai multe informatii aici http://www.jjb-electronics.com/prestige-330.html.
 8. Scuze ca revin asa tarziu. Concluzia este ca am ramas pe corzi de 11 pe care le consider ca fiind compromisul perfect: au tensiune mai mica fata de cele de 12 si in acordaj normal le simt mai expresive.
 9. Salutari, vreau sa va cer si eu un sfat legat de o chitara acustica proaspat cumparata, care mi se pare ca suna mult mai bine acordata cu un semitron mai jos decat strandard. Am receptionat ieri un Taylor Big Baby care se livreaza cu corzi Elixir nanoweb (phosphor-bronze) 12-53, iar dupa ce m-am jucat putin cu ea, am incercat-o acordata si cu un semiton mai jos iar spre surprinderea mea sunetul a fost mult mai plin, basul mai pronuntat iar intreaga rezonanta parca mai puternica. In acordajul normal daca revin, chitara isi pierde mult din aceste elemente iar corzile suna mult mai strident si cu mai putin sustain. Intentionez sa schimb corzile in cateva saptamani, cand voi primi si doza comandata, si as vrea sa merg tot cu Elixir (phosphor-bronze) dar grosimea sa fie 10-47 sau 11-52. Oare voi putea avea rezonanta, sustainul si sunetul plin pe care il am acum doar in D# si in acordaj normal (EADGBE) daca schimb cu un 10-47? Apreciez anticipat orice parere, multumesc.
 10. Chitara Squier Affinity Stratocaster cu setup profesionist (facut la picnic pentru cunoscatori), actiune foarte joasa fara buzz (ideal incepatori). Doze upgradate - Wilkinson MWHS, corzi noi Elixir nanoweb de 9.
 11. Chitara Epiphone Les Paul standard plus top Pro, upgradata cu doze Seymour Duncan Slash AFP2, potentiometre CTS, Orange drops, 50s wiring, selector doze si jack Switchcraft, nut din os sintetic (tusk), corzi Elixir nanoweb 10-46. Setup profesionist facut la picnic (pentru cunoscatori) - actiune foarte joasa, fara buzz (ideal incepatori). Toc inclus.
 12. Boxa (difuzor) Celestion Seventy 80 de 12" si 16Ω noua, ramasa in urma unui upgrade facut unui amplificator Marshall DSL40C. Difuzorul se prezinta impecabil avand un ton surpinzator de rotund si echilibrat in amplificatorul mai sus mentionat.General Specifications:Nominal diameter: 12", 305 mmPower rating: 80 W rmsNominal impedance: 16 ΩSensitivity: 98 dBChassis type: Pressed steelVoice coil diameter: 1.75", 44.5 mmVoice coil material: Round copperMagnet type: CeramicMagnet weight: 31 oz, 0.88 kgFrequency range: 80-5000 HzResonance frequency, Fs: 85 HzDC resistance, ReAvailable 6.1 Ω or 10.41 ΩMounting InformationCut-out diameter: 11.1", 283 mmDiameter: 12.2", 309 mmMagnet structure diameter: 5.3", 134 mmMounting slot dimensions: 0.31", 7.9 mm ØMounting slot PCD: 11.7", 297 mmNumber of mounting slots: 4Overall depth: 4.7", 119 mmPret: 150 RON
 13. Looper stereo Boss RC-1 pentru chitara si bass in stare perfecta cumparat in martie 2017. Il dau pentru ca am luat modelul superior (RC-3).
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.