www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Abner

Newcomers
 • Posts

  1
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Profile Information

 • Location
  Tg Mures

Recent Profile Visitors

2012 profile views

Abner's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

 1. Vand AMPEG SCR-DI stare foarte buna.
 2. Stare foarte buna de functionare.3 tipuri de compresie.Pentru alte detalii va stai la dispozitie!
 3. Vand amplificator chitara VoxAD100VT. Este un amplificator foarte versatil de 100 w. Preamplificare pe lampă.Vine împreună cu footswitch. Ușoare urme de folosință care se vad și în poze.
 4. Vând pedala chitara Nova Delay! Stare foarte buna de funcționare! Se vinde fara alimentare.
 5. Salutare! A scos de curand Line 6 modelul POD GO. Amp simulator si efecte identice ca in Helix. Pretul este undeva la 2200 Ron. Folosesc Line 6 Helix de aproape un an si il recomand cu incredere. Succes!
 6. Pickguard complet echipat cu doze Fender Texas Special.Potentiometre,switch Fender. Provin de pe un Squier care intretimp a fost vandut . https://forums.rgc.ro/topic/132367-expirat-texas-special-loaded-squier-affinity/?tab=comments#comment-1029314.
 7. Vand un Fender Squier Standard Telecaster. Dozele originale au fost schimbate cu un set de Tonerider Vintage Plus(crestere semnificativa la sunet!) Cheite locking Sperzel,nut Graph Tech. Vine insotit de strap Fender si case Gator.
 8. Cumpar Chitara Gretsch G5220.
 9. Vand un Squier Affinity cu doze Fender Texas Special.Potentiometre+switch Fender. Cheite schimbate cu locking tuners si corzi de 9 Ernie Ball. Vine impreuna cu strap Fender.
 10. Mai este valabil? Mulțumesc! Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
 11. Funcționează perfect! Preț DS-1 200 Ron Preț DS-2 250 Ron Ambele 400 Ron. Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.