cereal

Newcomers
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

cereal last won the day on June 6

cereal had the most liked content!

Community Reputation

153 Excellent

About cereal

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Emisia 2
 • Gear
  Furch (Stonebridge) S22E, Furch (Stonebridge) OM22, Gibson Goldtop Studio 2013, Fender Telecaster American Deluxe, Fender Telecaster Japan 2007, Fender Stratocaster MIM Texas Special, Fender Blues Deluxe, Vox NighTrain 15

Recent Profile Visitors

7,317 profile views
 1. Cumpar noise gate, preferabil mini. Sunt deschis la orice.
 2. Mentionez ca il vand pentru userul Hyperion, care a plecat in Anglia la studii. Se poate proba in zona Vatra Luminoasa.
 3. Vand acest Fuzz Octaver pentru un prieten care a plecat din tara si a trebuit sa lase niste scule pe acasa. La vremea lui costa 152 de lire. El cere 200 RON. Spor!
 4. Salut! Imi vand head-ul facut de Variant deoarece voi pleca din tara si nu va mai fi folosit. Este full lampa, schema de Deluxe Reverb, 2x12AX7 + 2x6V6 JJ, 8ohms. Are doar un clean foarte bun, l-am folosit cu pedale in fata si am fost cel mai fericit. Pretul este de 700 lei, noroc!
 5. cereal

  cumpăr Fender Strat Back Plate

  Salut. Am eu. Mai multe chiar.
 6. Case-ul Fender s-a dat instant.
 7. cereal

  vând [EXPIRAT] Taylor 214

  Vand o chitara Taylor 214, ca noua, cu Softcase Taylor padded. Chitara a avut parte de setup profi, corzi noi Elixir de 10. Fata din solid spruce, spate si lateralele din palisandru. Suna mult, dar mult peste pretul ei. Am cumparat-o de dor, ca si chitara de backup la un Furch, insa nu prea mai apuc sa cant acustic. Este varianta acustica, fara cutaway, si suna cam asa: Nu doresc schimburi. O pot vinde si fara case, pentru 2300, nenegociabil. Multumesc
 8. 1) Case chitara acustica Martin ca nou, de la un Martin OO15M - 400 RON 2) Case Gibson Les Paul de la un Goldtop (stare foarte buna) - 400 RON (Pret Thomann 718 RON) https://www.thomann.de/ro/gibson_les_paul_case.htm?ref=search_prv_7 3) Case Fender Strat/Telecaster, cu Logo Fender engraved, de la un Fender American Standard (folosit, are o lovitura pe spate, de la un reflector, perfect functional) - 300 RON 4) Case Hiscox de la un Furch G22 - (Uzura normala) 450 RON (918 RON la Thomann) https://www.thomann.de/ro/hiscox_pro_ii_gcl_m_classic_case.htm 5) Softcase Taylor extrem de safe, poate sa cada si un amp pe el si nu pateste nimic ca NOU (my top pick la carat acustice, am 2 la fel, vand doar una) - 350 RON 6) J&D brothers hardcase pentru strat si tele (uzura normala)- 200 RON Le vand din lipsa de loc. Multumesc.
 9. Vand un set de Lace Sensor Red Silver Blue. Suna ca mai sus. Sunt in conditii bune, din era Fender, pana sa o ia Lace pe coclauri sa isi face filmele. Schimb doar cu Texas Specials. Se pot proba pe un Nash Partscaster, inca sunt montate si ma bucur de ele pana se bucura altul de ele. https://www.thomann.de/ro/lace_pickups_value_red_silver_blue_3_pack.htm
 10. cereal

  vând [EXPIRAT] Doze Fender Lace Sensor

  Salut. Acest detaliu imi lipseste si mie, Adrianni. Pe Thomann, atat varianta mea cat si cea gold sunt FIX la acelasi pret. Nu se pune problema sa fie vreo alta liga. https://www.thomann.de/ro/lace_pickups_value_red_silver_blue_3_pack.htm https://www.thomann.de/ro/lace_pickups_sensor_gold_3_pack.htm?ref=search_prv_0
 11. Doza Bridge Fender de pe un American Standard sin 2007-2008. Arata ca noua, pe alb. O vand pentru ca am inlocuit-o cu un mini-humbucker.
 12. Vand doze Fender Lace Sensor. Stare buna. Dozele folosite de Eric Clapton pe Layla. Da. Sunetul ala. Sau de Jeff Beck. O claritate de cristal si un sustain absurd de lung. Sunt genul de doze care la fiecare schimbare de pozitii chiar schimba radical sunetul. Pentru prima oara ever imi vine sa folosesc pozitia 3 la un strat. Schimb cu Texas Specials. Pot fi probate ca sound pe un Nash Partscaster.