• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

cereal

Newcomers
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

108 Excellent

About cereal

 • Rank
  Nou Venit
 • Birthday 19/05/87

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Contact Methods

 • Yahoo
  cerealtabber@yahoo.com

Other Information

 • Nume
  Felix Dumitrescu
 • Trupa
  Emisia 2
 • Scule
  Furch (Stonebridge) S22E, Furch (Stonebridge) OM22, Gibson Goldtop Studio 2013, Fender Telecaster American Deluxe, Fender Telecaster Japan 2007, Fender Stratocaster MIM Texas Special, Fender Blues Deluxe, Vox NighTrain 15

Recent Profile Visitors

6,335 profile views
 1. Caut sa cumpar sau sa imprumut acest tip de imbus, sa imi setez un pic gatul la un Taylor. Are cineva? https://www.thomann.de/ro/taylor_truss_rod_wrench.htm?ref=search_prv_6
 2. cumpăr

  Cumpar doza acustica, preferabil Fishman Infinity Matrix. S-ar putea sa ma intereseze si ceva LR Baggs sau K&K, insa nimic care acopera soundhole-ul sau pentru care sa gauresc chitara. Astept oferte. Multumesc.
 3. In ce hal de impecabile le faci, Augustin...
 4. vând

  Cand zici Rock zici Donald Duck! >:) Spor la vanzare, e simpatica
 5. vând

  Commentul nu era pentru dv, era pentru toti ceilalti, draga domnule vanzator. Spor la vanzare.
 6. vând

  https://www.olx.ro/oferta/chitara-electro-acustica-martin-gpcpa4-rosewood-ID7bJpv.html#4bc0a9948d Sau asta la 1550. Spor la vanzare.
 7. vând

  Ce bun pret. Vreau 2. https://www.thomann.de/ro/martin_guitars_dcpa4.htm?ref=search_prv_0
 8. Nu am apucat sa o folosesc. Gasesti pe net toate informatiile de care ai nevoie.
 9. Pret: 550 Localitate: Bucuresti Contact: 0722565191 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Boss RC20XL, si pentru instrument, si microfon. Nu se mai produce. Echivalentul lui de azi e Boss RC30, care e 900 pe Thomann.
 10. Pret: 200RON Localitate: Bucuresti Contact: 0722565191 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Boss TU2. Pe Thomann e 340 RON.
 11. Pret: 600 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0722565191 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand Zvex Box of Metal cu un noise gate integrat absolut genial (care spre deosebire de alte noise-gate-uri gen ISP Decimator chiar functioneaza fara sa taie sau sa intrerupa sunetul). A fost principalul meu distors de scena timp de niste ani. L-am inlocuit cu Friedman. Altfel nu l-as fi dat in veci. Nu negociez la ea, ca inca o iubesc.
 12. Pret: 395 Localitate: Bucuresti Contact: 0722565191 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Delay + reverb analog Dirge Electronics. Cu functie de reverse, printre altele. Suna intr-un mare fel si te scuteste de a te cara cu 2 pedale dupa tine.