www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

cereal

Newcomers
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

cereal last won the day on June 6

cereal had the most liked content!

Community Reputation

155 Excellent

About cereal

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Emisia 2
 • Gear
  Furch (Stonebridge) S22E, Furch (Stonebridge) OM22, Gibson Goldtop Studio 2013, Fender Telecaster American Deluxe, Fender Telecaster Japan 2007, Fender Stratocaster MIM Texas Special, Fender Blues Deluxe, Vox NighTrain 15

Recent Profile Visitors

7,427 profile views
 1. cereal

  vând 10 pedale chitara

  Sursa, Clona Klon, Dirge, Mooer s-au dat.
 2. cereal

  vând Zvex Box of Metal

  Incerc sa il vand pe al meu de ani de zile. Am scazut pana la 450. Cred ca si tu, ca si mine, vei decide sa il pastrezi.
 3. MXR GT-OD - 250 RON Mooer Ensemble king - 100 RON Rocktron Purple Haze - 150 RON Apex Predator (Clona Wampler Pinnacle, HandWired) - 100 RON (am 2 bucati) Mythical OD (Clona Klon Centaur, Handwired) - 100 RON Vox 847 Crome - 300 RON Zvex Box of Metal - 450 RON Dirge Electronics Delay & Reverb (analog, sunet superb, prea multe functii pentru mine, reverse, efecte ambientale) - 350 RON Behringer Ultra Chorus- 60 RON Sursa 12 iesiri- 100 RON Schimb doar cu Ibanez TS mini, 808, TS9, Maxon OD, practic orice overdrive tip tube-screamer pe care il pot folosi si ca boost.
 4. Iese de la vanzare. E dragoste.
 5. Vand pedala din acest topic. Este una din cele mai cautate overdrive-uri de pe piata. Apare rar de tot la noi si se da instant. Am vrut-o pentru ca balesc la toate demo-urile Greg's guitars si mi se pare cel mai cremos overdrive din cate am auzit.
 6. Case-ul Martin s-a dat.
 7. Vand un Fender Stratocaster Made in Mexico, HSS, din 2010. Vine cu husa Fender, strap Fender, tremolo arm (in husa) si toata hartogaria cu care a venit. Prim proprietar, luata de noua din GuitarShop in 2011. E in conditii foarte bune, cantata foarte putin, fara uzura la fret-uri, gat comod, setata bine. Doza humbucker in bridge pentru extra grawl. Urmeaza sa ung griful cu ulei de lamai si va primi un set nou de corzi D'addario XL de 9. Poate fi probata in zona Vatra Luminoasa - Mega Mall.
 8. Cumpar noise gate, preferabil mini. Sunt deschis la orice.
 9. Mentionez ca il vand pentru userul Hyperion, care a plecat in Anglia la studii. Se poate proba in zona Vatra Luminoasa.
 10. Vand acest Fuzz Octaver pentru un prieten care a plecat din tara si a trebuit sa lase niste scule pe acasa. La vremea lui costa 152 de lire. El cere 200 RON. Spor!
 11. Salut! Imi vand head-ul facut de Variant deoarece voi pleca din tara si nu va mai fi folosit. Este full lampa, schema de Deluxe Reverb, 2x12AX7 + 2x6V6 JJ, 8ohms. Are doar un clean foarte bun, l-am folosit cu pedale in fata si am fost cel mai fericit. Pretul este de 700 lei, noroc!
 12. cereal

  cumpăr Fender Strat Back Plate

  Salut. Am eu. Mai multe chiar.
 13. Case-ul Fender s-a dat instant.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.