99benjamin

Active Members
 • Content count

  88
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

44 Excellent

About 99benjamin

 • Rank
  Membru
 • Birthday November 1

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bistrita

Other Information

 • Nume
  Otniel B. Magda
 • Scule
  My singin' heart

Recent Profile Visitors

3,999 profile views
 1. N-am știut. O fi ceva regula mai noua probabil, înainte vedeam o grămada de anunțuri de genu.
 2. Procesorul este in stare impecabila, a fost folosit putin, mai mult pentru repetat/studiat acasa. A fost cumparat in urma cu 6 luni din magazin, costand aprox. 500€. Produsul mai are garantie un an si jumatate. Pentru orice detalii, va rog contactati-l pe Tommy la 0752 438 031. Nu este scula mea, e a unui prieten care s-a apucat recent de chitara.
 3. Problemă Intonaţie

  Si eu am o problema cu coarda Sol, tot legata de intonatie si voi scrie aici ca sa nu deschid alt topic Am un LP Epiphone si am setat tot, inclusiv intonatia si e sa zic perfecta pe a 12-a tasta, insa coarda Sol, nu are intonatie corecta pana la tasta a12-a, falseaza putin. De asemenea, falseaza mai usor decat celelalte corzi cand o apas. Sa fie oare actiunea setata gresit din nut?
 4. Line 6 Hd500

  ok, multam! am un prieten care e interesat. nu ar strica niste poze reale
 5. Line 6 Hd500

  pretul este fix...0 lei?
 6. vând Strap-Uri Piele Naturală Italiană

  Dacă dorești, comanda-le pe adresa mea și când vin Îți confecționez strapul.
 7. vând Strap-Uri Piele Naturală Italiană

  Salut! Îmi cer mii de scuze, nu am sesizat reply-ul anterior. Da, in principiu Îți pot face can orice tip de curea din piele însă problema e la accesorii. Catarama credca pot găsi asemănătoare însă nu știu despre inel și vârful de metal...O sa caut zilele astea prin depozit și te anunț. În cazul în care poți tu furniza accesoriile dorite, cât despre confecționarea din piele nu se pune nicio problema. Cu stima, Otniel Magda PS: pe aliexpress nu găsim oare accesoriile alea?
 8. vând Strap-Uri Piele Naturală Italiană

  Am creeat inca un model de strap, si anume strap-ul slim sau cum spun unii, Jimmy Page style. Acesta are aproximativ 2.8 latime cm si arata superb pe toate chitarele! E confectionat de asemenea din piele italiana groasa (aprox. 3,3 mm) si vine atat cu pad cat si fara. Eu unul folosesc un strap cu pad pentru LP (care are vreo 3.8 kg) si nu l-as schimba cu nimic. Latime: ±2,8 cm Lungime ajustare: ±155 cm Pret: 75 lei fara pad, 85 cu pad. Deocamdata e pe negru dar se poate confectiona si din nuante de maro.
 9. cumpăr Caut Doze Pentru Lp

  Pret: 0 RON Localitate: bistrita Contact: 0758.601.159 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Sunt interesat sa fac un upgrade de doze pe un epiphone les paul custom pro si caut tot ceva cu specificatii asemanatoare cu cele de pe gibson sau chiar gretsch. Nu folosesc mult distors deci nu ma prea intereseaza dozele active; prefer sa fie coil split ready daca se poate. Astept oferte, multumesc!
 10. Mâine pleacă spre Pitești. Deci, e ca vândută. Merci RGC
 11. vând Strap-Uri Piele Naturală Italiană

  Deci 89 și 109 lei. În curând, culori noi!
 12. vând Doua Chitare

  Și cea de-a doua chitara va pleca mâine spre viitorul ei posesor. Credca se poate închide topicul. Mulțumesc RGC!
 13. vând Strap-Uri Piele Naturală Italiană

  Modelul de 8 cm costa 109 lei și ăsta de 11 ar fi 125 lei. Pe ce culoare doriți, ca sa văd câtă piele mai am
 14. vând Strap-Uri Piele Naturală Italiană

  Modelul din poza dvs iese scump are padding cu burete. Sugestia mea e ca dacă faceți o curea lata de 10 CM nu mai aveți nevoie de padding pt ca greutatea chitarii se va simții mult mai puțin la o suprafață așa mare se 10 CM. Eu am de 8 cm și cant pe un les paul greut și mi-e foarte ok cureaua