www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

99benjamin

Active Members
 • Content Count

  106
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

47 Excellent

About 99benjamin

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bistrita

Other Information

 • Gear
  My singin' heart

Recent Profile Visitors

4,640 profile views
 1. Caut doza din subiect. Nu o gasesc decat pe Thomann si costa prea mult cu transport cu tot
 2. Caut cea mai buna varianta ca si low budget, ca sa spun asa. MacBook si VOX AC120 am, am cumparat si FBV3 si o interfata audio insa pe acestea inca le pot returna daca gasesc ceva mai ok. Deci bugetul pentru efecte ar fi de vreo 2000-2500 lei. Cant intr-o sala cu vreo 100-120 persoane. Nu am nevoie de efecte fancy, ci de un ton cat mai aproape de cel cu pedale traditionale (cu care ajung la buget destul de mare, nu gasesc second ce imi place) si de tonul pe lampi - in principiu ma duc pe stiluri din zona alternative/worship deci merg mult pe tonuri maxim distorsionate. Ma gandeam si la un procesor de efecte, dar nu m-a impresionat nimic in acest buget... Cine a zis ca nu il am deja de cativa ani cumparat? Multumesc tare mult pentru sugestii, sunt foarte folositoare Vroiam sa te intreb totusi despre Amplitube 4 ce parere ai?
 3. Va salut! Am mare nevoie de parerile si expertiza cunoscatorilor. Din motive financiare si profesionale, am ales sa merg pe varianta de Line6 FBV3 footswitch controller, placa de sunet Steinberg ur 22 mk2, un vox ac120 si un MacBook. (controllerul si placa de sunet inca se pot returna daca e cazul). Referitor la soft si chiar si la partea de preamplificare, care ar fi cea mai ok solutie, cea mai apropiata de 'the real deal' ca si ton? Initial am cumparat ceva patch de la Sunday Guitar (pt Main Stage 3) si ma gandeam si la Amplitube 4, dar am nevoie sa merg pe cea mai buna varianta... Va foarte multumesc!
 4. Ramane pedala BOSS si eventual pedal case-ul si alimentatorul cu 5 capete..pentru acestea doua din urma astept oferte
 5. Raman la vanzare BOSS si Flashback
 6. TS-ul pleaca azi spre Fenderaru, raman celelalte
 7. Se vinde pedalierul de acasa, intrucat cel de la sala de repetitii imi este de-ajuns, acestea stau degeaba prin casa. Pedalele au fost folosite foarte putin si acasa, toate functioneaza perfect, arata bine sau foarte bine si au fost protejate de praf si alti factori neprielnici. BOSS FV-500H - 300 ron IBANEZ Tube Screamer TS808 Made in Japan - 550 ron MXR M102 dyna comp - 200 ron TC ELECTRONICS Flashback Delay & Looper - 400 ron Schimburile nu ma intereseaza. Trimit si prin curier, sau ofer predare personala in Bistrita.
 8. 99benjamin

  Reparatie Amp CJ sau MS?

  Sper ca am nimerit bine forumul. Ma poate indruma cineva spre un elecronist care m-ar putea ajuta cu reparatia unui amp vechi pe lampi? De preferat pe o raza de ±120 km de Bistrita. Multumesc!
 9. 99benjamin

  Tube Amp Club

  La repetitii a mers ok dar in timpul programului propriu-zis care e mai lung decat 2h, chiar si pe low input am avut de cateva ori problema cu volumul...practic a crescut de data asta foarte mult, si-a revenit, iar a crescut...iar si-a revenit...deci se pare caci cu cat sta mai mult pornit, cu atat sunt sansele mai mari sa faca... anyway, fac ce mi-ati spus mai sus si revin eventual cu un feedback
 10. 99benjamin

  Tube Amp Club

  Da, da. Multumesc mult de input-uri, sper sa o scot la capat si revin cu solutia.
 11. 99benjamin

  Tube Amp Club

  Am doze pasive, de aia foloseam doar high input. Am încercat pe low doar acum ca sa văd dacă persista problema.
 12. 99benjamin

  Tube Amp Club

  Am avut aseară repetiții și am zis hai sa mai încerc câte ceva. Asadar am intrat in amp de data asta prin low input și nu mi-a mai făcut figuri...la același volum de 60%
 13. 99benjamin

  Tube Amp Club

  Despre condensatori mi-a spus ca ar trebui schimbati pt ca se incarca mai greu, dar nu i-a gasit in stoc; a spus ca se gasesc mai greu fiind de 410V.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.