www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

99benjamin

Active Members
  • Posts

    108
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Location
    Bistrita

Other Information

  • Band
    Multiple
  • Gear
    Fender '62 Telecaster Japan w/ Bigsby, Epiphone LP Custom Pro II, VOX AC120 din '78, MacBook Pro pt efecte

Recent Profile Visitors

6225 profile views

99benjamin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

58

Reputation

  1. Un foot controller foarte bun si versatil. In stare foarte buna, il dau cu tot cu case si cablu midi. De nou costa in jur de 1400 lei pe Thomann. 2 pedale de expresie și 2 pedale de control Afișaj iluminat pentru numele de patch-uri (2 linii / 16 caractere) Se pot conecta alte 3 pedale de expresie sau 6 footswich-uri 2 mufe "Amp Control" pentru comutarea amplificatoarelor de chitara 4 moduri pentru diverse aplicații MIDI (Standard, Control, Sys-Ex și Patch) 100 Seturi de comenzi / parametri MIDI pot fi salvate ca patch-uri - blocurile de mesaje MIDI pot fi transferate cu ușurință cu o pedală de picior perfectionata perfect pentru noile dispozitive VG-99 și viitoarele Roland conectarea la cablu LAN (Ethernet, CAT5) transmisia bidirecțională a datelor MIDI prin protocolul RRC2 (de exemplu, numele patch-urilor) care poate fi utilizat si ca sursa de alimentare a FC-300 Conexiuni: Sursă de alimentare (DC IN), MIDI IN, MIDI OUT, RRC2 OUT, AMP CONTROL 1, AMP CONTROL 2, EXP Pedal 3 / CTL 3, 4, Pedala EXP 4 / CTL 5, 8, MODE carcasă metalică Alimentare: Baterie 6 x AA, alimentare PSA-230 optional sau prin dispozitiv Roland RRC2 Include 6 baterii AA Dimensiuni (L x W x V): 550 x 240 x 80 mm
  2. Un amp Twin rar, in stare foarte buna de funcționare. Este fabricat undeva între ‘74-‘78. Are lămpi noi schimbate in urma cu 4-5 ore de funcționare la 30-40% volum. De asemenea, a fost revizuit complet la Viotube amp anul trecut însă de atunci nu am mai avut timp sa cant pe el.
  3. Recomand și eu Archetype Plini, e preferatul meu. Suna foarte mișto orice chitara, am încercat mai multe programe și la asta am rămas.
  4. Deci tin sa va spun ca am încercat aproape tot ce mi-ați propus mai sus, și va mulțumesc. Am rămas la Archetype Plini; după gustul și părerea mea suna cel mai mișto comparativ cu celelalte. Chiar îl recomand!
  5. Caut doza din subiect. Nu o gasesc decat pe Thomann si costa prea mult cu transport cu tot
  6. Caut cea mai buna varianta ca si low budget, ca sa spun asa. MacBook si VOX AC120 am, am cumparat si FBV3 si o interfata audio insa pe acestea inca le pot returna daca gasesc ceva mai ok. Deci bugetul pentru efecte ar fi de vreo 2000-2500 lei. Cant intr-o sala cu vreo 100-120 persoane. Nu am nevoie de efecte fancy, ci de un ton cat mai aproape de cel cu pedale traditionale (cu care ajung la buget destul de mare, nu gasesc second ce imi place) si de tonul pe lampi - in principiu ma duc pe stiluri din zona alternative/worship deci merg mult pe tonuri maxim distorsionate. Ma gandeam si la un procesor de efecte, dar nu m-a impresionat nimic in acest buget... Cine a zis ca nu il am deja de cativa ani cumparat? Multumesc tare mult pentru sugestii, sunt foarte folositoare Vroiam sa te intreb totusi despre Amplitube 4 ce parere ai?
  7. Va salut! Am mare nevoie de parerile si expertiza cunoscatorilor. Din motive financiare si profesionale, am ales sa merg pe varianta de Line6 FBV3 footswitch controller, placa de sunet Steinberg ur 22 mk2, un vox ac120 si un MacBook. (controllerul si placa de sunet inca se pot returna daca e cazul). Referitor la soft si chiar si la partea de preamplificare, care ar fi cea mai ok solutie, cea mai apropiata de 'the real deal' ca si ton? Initial am cumparat ceva patch de la Sunday Guitar (pt Main Stage 3) si ma gandeam si la Amplitube 4, dar am nevoie sa merg pe cea mai buna varianta... Va foarte multumesc!
  8. Ramane pedala BOSS si eventual pedal case-ul si alimentatorul cu 5 capete..pentru acestea doua din urma astept oferte
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.