Airhead

Veteran
 • Content count

  900
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Feedback

  100%

Airhead last won the day on May 10

Airhead had the most liked content!

Community Reputation

966 Excellent

About Airhead

 • Rank
  Veteran
 • Birthday 24/04/1975

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Brasov

Contact Methods

 • Yahoo
  d.airhead@yahoo.com

Other Information

 • Nume
  Dan
 1. http://www.mcmusic.ro/accesorii/tunere-si-metronoame/korg-ga-1-acordor-chitara sau http://www.mcmusic.ro/accesorii/tunere-si-metronoame/korg-ga-2-acordor-chitara-bass
 2. Bancuri

  Copilul îl întreabă pe tatăl lui, ce înseamnă politică? Tatal îl pune pe genunchi si începe să-i explice aratînd exemple: - Fii atent, eu aduc banu în casa, deci Eu sunt CAPITALISMUL. Mama are grijă de bani, deci ea este GUVERNUL. Bunicul tău are grijă ca totul să fie în regulă, deci el este SINDICATUL. Babysitterul nostru este CLASA MUNCITOARE şi cu toţii muncim ca Tu, POPORUL, să te simţi bine şi să nu-ţi lipsească nimic. Iar Frăţiorul tău de cîteva luni este VIITORUL nostru comun. Copilaşul retine tot ce a auzit şi merge la culcare. În timpul nopţii se trezeşte că frăţiorul lui a făcut caca în scutec şi plînge. Se ridică şi vrea să-i zică mamei ce se întîmplă, dar aceasta doarme atît de adînc că nu reuşeşte s-o trezească. Intră să-i spună babysitterului dar tatăl lui tocmai se hîrjonea cu ea în pat în timp ce bunicul lui trăgea cu ochiul prin fereastră. Nimeni nu-l observă, aşa că merge înapoi în pat. Ziua următoare tatăl lui întreabă dacă poate să spună cu propriile cuvinte ce înseamnă politica. Copilaşul îşi aminteşte de cele văzute noaptea şi răspunde: - POLITICA este cînd CAPITALISMUL profită de CLASA MUNCITOARE în timp ce SINDICATUL priveşte neputincios. GUVERNUL doarme, nimeni nu bagă în seamă POPORUL, iar VIITORUL nostru este în rahat.
 3. vând Mesa Throttle box eq

  asta ?
 4. vând [EXPIRAT] Ran Crusher 7 Ft Custom

  pana la urma am decis sa o pastrez.
 5. vând [EXPIRAT] Ran Crusher 7 Ft Custom

  poza de familie
 6. Schema push-pull tone

  Interesantă soluție.
 7. Schema push-pull tone

  Am încercat și funcționează. Firul alb pe un pin exterior și cel negru pe interior (din poza de mai sus). Acum ramane întrebarea dacă dau sau nu gauri în chitara.
 8. Schema push-pull tone

  Întrebare suplimentară: pentru split coil pot folosi un asemenea switch sau trebuie cu 6 pini ?
 9. cumpăr Ibanez M5C case

  Ma intereseaza sa cumpar un case Ibanez M5C. Ofer 200 lei + transport. Contact PM.
 10. vând [EXPIRAT] Ran Crusher 7 Ft Custom

  motivul vanzarii
 11. Tehnologia nu inseamna civilizatie

  hai sa nu mergem chiar asa de de departe si sa ne uitam in ograda proprie: ne consideram mai civilizati decat ei, insa bun simt avem cat negru sub unghie. dar intotdeauna capra vecinului este mai urata decat a noastra. amuzant este ca toti cei care au postat inaintea mea sunt din orasul cel mai civilizat si modest din tara, cu un trafic fluent si negalagios.
 12. vând [EXPIRAT] Ran Crusher 7 Ft Custom

  update pret: 1.299 euro
 13. Cum va intretineti chitara?

  recomandarea este cu un servetel normal sau carpa curata.
 14. cumpăr Switch

  este simplu si ai protectia Aliexpress, daca nu vine produsulin termenul stabilit, poti sa ceri banii inapoi si ii primesti. singurul inconvenient este timpul de livrare, adica undeva la 50-60 zile.