www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Airhead

Veteran
 • Content Count

  972
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9
 • Feedback

  100%

Airhead last won the day on May 30

Airhead had the most liked content!

Community Reputation

1,118 Excellent

About Airhead

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Brasov

Recent Profile Visitors

15,465 profile views
 1. Vând pachet Fender Squire Affinity + amplificator lampi (copia VOX AC4) + cabinet 1x12 Harley Benton cu difuzor Celestion Vintage 30. Au fost folosite de fata mea foarte puțin, și-a pierdut interesul și vreau sa le vând. Toate sunt in stare foarte buna, la chitara am și un pickguard in setup HSS. Pret pachet 1.700 lei, nu vând pe bucăți, preferabil in Brasov.
 2. Ma intereseaza sa cumpar un Polytune 3 mini alb sau negru.
 3. Vând 4 conectori pentru pedale chitara, utili pentru o conexiune sigura și pedalier aglomerat. Pretul este pe bucata.
 4. ceva date tehnice ar ajuta la vanzarea ei. pe site-ul producatorului sunt date generale.
 5. Joaca-te un pic cu nivelul curburii și vezi dacă se îmbunătățește situația. Nici sa o faci arc, nici sa fie foarte drept gâtul.
 6. Poate ar fi bune ca gâtul sa nu fie drept, ar fi bine sa aibă o curbura.
 7. stim, toti am fost incepatori, insa cu putina rabdare nu ai ce sa gresesti. ce ai tu este un fret buzz, si asta se poate regla in doua feluri: neck relief sau ridicarea bridge.
 8. Trebuie refăcut setup-ul chitari, sunt pe YouTube tutoriale cum se face asta.
 9. https://www.olx.ro/oferta/suhr-reactive-load-atenuator-amp-cu-di-IDd75O0.html
 10. insa daca platesti prin PayPal trebuie sa mai pui la pretul de achizitie 5-10% deoarece cursul de schimb PayPal este mai mare decat cel normal.
 11. Caută ibanez sa setup și o sa găsești tutoriale cum sa îți setezi chitara. Însă este același lucru ca la orice Floyd rose, este același principiu. Vizionează 7-8 filmulețe și o sa înțelegi principiul de funcționare și setare.
 12. Dacă strângi arcurile din spate și ajungi aproape de lemn/margine, atunci ai nevoie de un al 4-le-a arc sau trebuie sa le pui in triunghi pe cele 3 existente.
 13. Caută pe YouTube cum sa ajustezi un tremolo si o sa îți dai seama ce ai de făcut. Nu este simplu, dar nici extrem de complicat.
 14. Merci de sfat, am mai avut doua pana acum. Vreau sa îl folosesc pentru un S420 și știu ca este perfect pentru modelul asta.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.