Airhead

Veteran
 • Content count

  883
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5
 • Feedback

  100%

Airhead last won the day on June 21 2016

Airhead had the most liked content!

Community Reputation

930 Excellent

About Airhead

 • Rank
  Veteran
 • Birthday 24/04/75

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Brasov

Contact Methods

 • Yahoo
  d.airhead@yahoo.com

Other Information

 • Nume
  Dan
 1. https://forums.rgc.ro/forum/89-chitare-electro-acustice/
 2. Vand case chitara Rockcase by Warwick in stare excelenta, are o mica julitura, reparata cu superglue. A fost utilizat cu un 7 strings, exclusiv in casa, nu a iesit "pe afara". Pret 300 lei. Nu sunt interesat de schimburi, am tot ce imi trebuie. Contact PM.
 3. Procesor cu pedala entry level

  din punctul meu de vedere un procesor este solutia ideala pentru incepatori. are si iesire de casti, deci poti "canta" in liniste, fara sa deranjezi pe ceilalti.
 4. RIP Malcolm Young

 5. Tremolo String Block Insert

  pe net pozele sunt la fel, teoretic ar merge. cel mai sigur masoara un block intreg si apoi cauta dimensiunile la cele Schaller. pe ebay este un anunt cu piese allparts, piese care sunt pentru FR sau Schaller https://www.ebay.com/p/Allparts-Bridge-Saddle-Block-Inserts-for-Floyd-Rose-or-Schaller-Tremolo-Black/2256095849 aici sunt si dimensiuni https://www.soundcreation.ro/tremolo-si-accesorii-cid584/kts-titan-insert-fr-id21117.html
 6. CITES: Si-a inregistrat cineva instrumentul?

  Eu tot raman la ideia ca este o exagerare din partea autoritatilor (astia din UK si mai cretini). Dealerul teoretic este primul cumparator, iar cel care cumpara din magazin este al doilea proprietar. Daca se poate stabilii data de fabricatie a chitarii, de ce se insista prezentarea unor documente pentru tot lantul de proprietari ? Deci din punctul meu de vedere tot o vanatoare de vrajitoare ramane. La fel ca lupta impotriva coruptiei de la noi.
 7. vând Cheri M.I. Korea

  Corpul seamana cu seria S de la Ibanez, insa fiind un no-name, ma indoiesc ca vei primii pretul cerut pe ea, chiar si negociabil. spor la vanzare.
 8. daca ai luat-o din tara, teoretic dureaza maxim 30 zile. daca ai luat-o de afara, mai costa si transportul si atunci este mai complicat. si al treilea daca: daca nu era goldtop, poate iti faceam o oferta
 9. vând [EXPIRAT] Potentiometre push/pull 500k

  S-au vândut. topic closed.
 10. Dimarzio vs Seymour Duncan

  din experienta personala, niciodata o doza/pedala nu a sunat in mainile mele cum sunau in review de pe net.
 11. vând G&L Tribute Asat Classic BB

  http://www.fly-music.ro/chitare-chitari-electrice-chitara-electrica-modele-telecaster/14995-gl-tribute-asat-classic-bb.html
 12. vând [EXPIRAT] Potentiometre push/pull 500k

  Am renunțat la proiect, nu mai am nevoie de potentiometre. Astfel ma interesează doar vânzarea. Am găsit șaibe de grosime potrivită sa suplinească diferența de grosime, deci se pot utiliza si pentru gaura mai mare.
 13. lipitura doza

  omul zice ca este paralel cu electronica si tu ii dai cu Ohm, masa si bobina calda.
 14. vând [EXPIRAT] Potentiometre push/pull 500k

  Diametrul exact este 6,4 mm. Cel gros este de 7,8 mm.