www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Airhead

Veteran
 • Content Count

  925
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3
 • Feedback

  100%

Airhead last won the day on November 22 2018

Airhead had the most liked content!

Community Reputation

1,035 Excellent

About Airhead

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Brasov

Recent Profile Visitors

13,844 profile views
 1. Airhead

  Caut Les Paul

  personal imi plac procesoarele Line 6, m-am obisnuti cu ele si sunt foarte ok. ce ai tu in link este un efect destul de limitat, pentru ceva bani in plus poti sa iti iei asa ceva https://www.mcmusic.ro/chitara-71/vox-stomplab-1g-procesor-multi-efect.html am cumparat unul pentru fiica mea si este ok. am gasit pe net si tutoriale unde iti arata cum sa iti faci tonul tau, mai sunt si altele. de la Line 6 mi se par interesante pentru un incepator seria Amplifi, sunt vreo 2 pe olx. am avut versiunea Amplifi FX100, si acum am un Amplifi TT, extraordinare. ce recomand ar fi Line 6 AMPLIFi 75 Modeling. aici intervine insa bugetul tau. https://www.olx.ro/oferta/amplificator-line6-amplifi-75-IDbG65N.html#28b97d9238
 2. Airhead

  Caut Les Paul

  personal ti-as recomanda un procesor pe care sa il utilizezi pe iesirea de casti. apoi, dupa ce mai capeti experienta, treci la amplificator. altfel vei schimba la cateva luni un amp ca nu este ce iti doresti, ce auzi tu in cap nu este usor de livrat pe orice fel de amp.
 3. Airhead

  vând [EXPIRAT] Corzi Ernie Ball

  vandute, topic closed.
 4. Airhead

  Fraude OLX

  uite si aici anuntul
 5. Airhead

  vând Bare Knuckle Holy Diver

  una a ajuns la mine si am primit in timpul tranzactiei mai multe detalii, desi unele detalii au fost lasate la o parte, pe principiu "cine ar vrea o doza hot care sa ... si ..." deci, nu sunt un set, cum s-ar intelege din anunt, sunt 2 doze de bridge, cica se pot monta si in neck, conform unor pagini web (nu am verificat personal acest lucru). desi in poze apar ca fiind cu 4 fire (cablul negru fiind de 4 fire, iar cel braided fiind cu 2 fire). cea care a ajuns la mine era cu 2, deci nu se putea splita. dozele vin in 2 variante de picioruse, inalte si scurte. pentru modele mai noi de chitara este recomandata varianta cu picioruse scurte, a mea avea picioruse lungi, deci a fost nevoie sa le modific. de aseenea, definitia "noi in cutiile originale" inseamna ca sunt in stare buna, fiind folosite, insa in stare buna, fara defecte vizuale. a mea avea firul taiat, am avut noroc ca a fost exact dimensiunea de care am avut nevoie. ca si o concluzie, solicitati toate detaliile sa nu aveti surprize "placute" ca in cazul meu. nefiind un capat de tara si doza putand fi modificata astfel incat sa corespunda cu nevoiele mele. nu am considerat necesar un feedback neutru sau negativ.
 6. Airhead

  vând Jackson Kelly KEXMG Silverburst

  pretul revine la 1.900 lei. Pentru o chitara neckthrough, EMG pickups + case, in stare exceptionala, pretul cerut este mai mult decat rezonabil, este 52% din pretul de magazin.
 7. Airhead

  Les Paul

  si altele
 8. Airhead

  Problema Fretboard

  este perfect normal, sunt copaci diferiti, asta este tot. asa este rosewood-ul
 9. Airhead

  vând [EXPIRAT] RAN Crusher 6 Custom

  1.500 euro sau 7.000 lei. Pretul de nou a fost 2.400 euro + 50 euro transport. Chitara este in mind-condition.
 10. Airhead

  vând [EXPIRAT] Corzi Ernie Ball

  Mai sunt disponibile cele de 10-46.
 11. Airhead

  vând Jackson Kelly KEXMG Silverburst

  update pret: 1.700 lei
 12. Airhead

  Ce procesor sa-mi iau ?

  din telefon. dar la FX100 ai footswitch.
 13. Airhead

  Ce procesor sa-mi iau ?

  Eu am avut un Line 6 Amplifi FX100, personal imi place Line 6 mai mult decat BOSS. Mi s-a parut prea mare si l-am vandut, am avut un BOSS GT-001 si apoi m-am intors la Line 6, acum am un Amplifi TT.
 14. Airhead

  vând [EXPIRAT] Corzi Ernie Ball

  Vând 8 seturi corzi Ernie Ball 10-46 și 4 seturi 9-42. Pretul este pe set și nu include transport. contact PM
 15. Airhead

  cumpăr Cumpar head

  realizarea cutiei si tapitarea nu este foarte complicata. partea complicata sunt accesoriile, sunt greu de gasit: coltare, maner, piciorusele pe care sta. astea fac diferenta vizuala.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.