www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Airhead

Veteran
 • Content Count

  977
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10
 • Feedback

  100%

Everything posted by Airhead

 1. din punct de vedere business este o decizie corecta. nu ai cum sa cresti decat prin inovatie sau achizitii. la capitolul inovatii Gibson a aratat ce poate, acum incearca prin achizitii. fata de Marshall, care face afaceri si dupa moartea creatorului, Mesa/Smith a decis ca este mai bine sa vanda si sa raman consultant. astia sunt americanii, totul dupa un anumit punct este legat de bani, chiar daca ce au creat a inceput de la o pasiune. doar timpul ne va arata daca a fost un pas bun sau rau.
 2. https://www.guitarworld.com/amp/news/gibson-acquires-mesaboogie-amps?fbclid=IwAR2YfShZknMwR1goXad_NeDuonkplHFTILGCxm9-A0TDCPi8suIp1DlMVrY
 3. Vând pedala Mooer Micro Looper noua. Ce este diferit fata de alte pedale de loop este durata de înregistrare de 30 minute. Prețul in magazin este 370 lei, eu vreau pe a mea 250 lei.
 4. better chances here https://forums.rgc.ro/forum/87-chitare-electrice/
 5. sau https://www.aliexpress.com/af/pickguard-ibanez.html?d=y&origin=n&SearchText=pickguard+ibanez&catId=0&initiative_id=SB_20201014080858
 6. Airhead

  RIP EVH :(

  Steve Vai a zis-o cel mai bine RIP Eddie
 7. Vând pedala delay Kokko Timer, delay digital. Este in stare foarte buna, ca noua. Are velco pe spate, însă se desprinde ușor, fără urme.
 8. Vând pachet Fender Squire Affinity + amplificator lampi (copia VOX AC4) + cabinet 1x12 Harley Benton cu difuzor Celestion Vintage 30. Au fost folosite de fata mea foarte puțin, și-a pierdut interesul și vreau sa le vând. Toate sunt in stare foarte buna, la chitara am și un pickguard in setup HSS. Pret pachet 1.700 lei, nu vând pe bucăți, preferabil in Brasov.
 9. Ma intereseaza sa cumpar un Polytune 3 mini alb sau negru.
 10. Vând 4 conectori pentru pedale chitara, utili pentru o conexiune sigura și pedalier aglomerat. Pretul este pe bucata.
 11. ceva date tehnice ar ajuta la vanzarea ei. pe site-ul producatorului sunt date generale.
 12. Joaca-te un pic cu nivelul curburii și vezi dacă se îmbunătățește situația. Nici sa o faci arc, nici sa fie foarte drept gâtul.
 13. Poate ar fi bune ca gâtul sa nu fie drept, ar fi bine sa aibă o curbura.
 14. stim, toti am fost incepatori, insa cu putina rabdare nu ai ce sa gresesti. ce ai tu este un fret buzz, si asta se poate regla in doua feluri: neck relief sau ridicarea bridge.
 15. Trebuie refăcut setup-ul chitari, sunt pe YouTube tutoriale cum se face asta.
 16. https://www.olx.ro/oferta/suhr-reactive-load-atenuator-amp-cu-di-IDd75O0.html
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.