www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Pava

Veteran
 • Posts

  604
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Pava

 1. Caut trupa rock in Bucuresti.. \m/
 2. Salutare, trupă de rock de creație și câteva covoare acolo, căutăm omul cu basul, repetăm săptămânal, suntem prietenoși și creativi.București, detalii în pm
 3. un demo demonstrativ pentru a demonstra cu el
 4. Asta e axioma, orice om chitarist stie asta.. cat despre Chibson, daca e ok mobilierul ii pui un stiker cu Dorfer sau Neumarkt peste Gibson si nu mai esti husen, te transformi in rocker rebel tru si cul..
 5. De aceea recomand fake-urile de la Fender, macar nu esti husen, esti doar ghertoi, cat despre Chibson, se poate sa nu merite nici macar un leu daca este facuta mizerabil si nu se poate canta, regla, etc..
 6. Salut, exact cum scrie la titlu, caut sa ma alatur unei trupe. de preferat de creatie, de preferat rock..
 7. M-am gandit si razgandit si-am hotarat intr-un final sa ma reapuc de cantat, de aceea caut sa ma alatur unei trupe ca solist vocal, preferabil rock, hardrock, mai putin stiluri "grele". Masa, invitatiile si dansul, fie aici, fie in PM. Multam.
 8. Bazaconia aia e facuta de un cetatean, artist in timpul liber si lutier in timpul programului la uzinele 23 August dupa cum urmeaza: cheite de double six Reghin grif de la vreo chitara acustica Reghin, daca nu, chiar de la double six-ul mai sus pomenit doze din cutiute de ace de seringa, bobinate la uzina + ceva bucati din salopeta aia veche si albastra sistemul tremolo, sau ce-o fi el = inventie proprie (se vede ca are mai multe incercari cu panza de bomfaier pe saddle-uri) intrerupatoare de veioza logo-ul si capacele potentiometrelor de la aparatul de ascultat Europa Libera restul componentelor se gaseau cu usurinta la uzina, plasticul ala ordinar, tinicheaua, suruburile, etc..
 9. Mai exact ce ai vrea sa stii? este unul din multele experimente "reusite" de catre cei de la Reghin, prin anii 80-90, doze horror, intrerupatoare de veioza, imposibil de reglat griff-ul, design no comment.
 10. Cum zice si la titlu, experienta, este, timp, este si ala dupa ora 18, scule necesare, este.. PM si dezvoltam. p.s. fara: chesti "grele", foaie verde si subgenuri. \m/
 11. 1. Vezi tu, Jackson-ul ala al tau nu are doua doze H, are doar una. 2. Trebuie sa ai 4 fire la "vedere" altfel nu ai cum. 2' Nu te lua dupa Cinzacisapte cu "meseriasu" ca atinge sau trage de unde nu trebuie si doza ta devine gunoi, cumperi alta cu 4 fire mai bine.. http://www.guitartechcraig.com/techwire/tech15.jpg
 12. Ai și tu dreptatea ta, în felul tău, Cinzăcișapte, un bun conoscător in ale chitarelor s-ar fi prins din prima că in clip nu este vorba despre doze, lemne, and shit, ci, despre amplificatoarilii pă lămpi versus alea pă tranzistori..
 13. Merge si mai merge sa-l prinzi si cu doua surubele,cu capete ingropate dupa ce-l lipesti, in rest, smirghel si rabdare, nu e un OZN, e o troaca de chitara care a fost troaca si cand era noua, deci nu ai dupa ce sa plangi..
 14. Karpi, l-ai spart... ), rezumat la ce a spus omul mai sus, cumpara-ti omule un amplificator de chitara, un efect pentru chitara si evident o chitara, efecte de "metale grele" sunt cacalau, mana si talent pentru asta nu se prea gasesc in schimb..
 15. pai ma gandesc ca ar suna altfel daca ai zice: caut mebrii pt infiintarea unei trupe tribut Doors, cand spui, trupa, caut ceva, presupune minim 2 oameni, nu?
 16. fa-o din cornier... glumeam, in rest, ce sa zic, scoate traznaia aia de pe olx pentru binele tau si pentru viitorul tau pe forum pentru ca orice rgc-ist are un senzor olx montat in dos si te prinde daca umbli cu custom-ul vopsit si cu serii naspa la vanzare..
 17. 57, te contrazic, o chitara matuita cu Scocibrait va avea un sunet infundat si un finish de 2 bani in timp ce aceeasi chitara finisata cu o soseta de lana va avea un aspect mult mai catchy si un sunet mult mai glossy, este cam aceeasi chestie ca la tranzistor vs lampa, nu mai induce tineretul in eroare.
 18. nu am zis ca nu ai loc de cheite dar poate nu vad eu bine, este decupat cumva in mijloc? daca, da, ma tem ca se va rupe
 19. presupun ca tu esti vocalul si singurul membru de altfel al trupei pentru ca vad ca de fapt tu cauti o trupa intreaga, ia-o ca pe un up si poate ar fi bine sa reformulezi anuntul. bafta!
 20. 1. nu, nu ai facut nici o chitara, ai decupat doar niste bucati de lemn in forme de chitari, pot fi folosite probabil cu un real succes pe post de tocatoare sau lopeti de dat la zapada 2. nu, nu poti sa le pui pentru ca se va face zob headstock-ul ala iar griff-ul se va transforma in arc model Robin Hood pt ca presupun ca nu are truss rod
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.